پاسخ : **پیامهایی به یک دوست **
با سلام
امیدوارم که ایشون سلامتی خودشون رو بدست بیارن. و ما هم نیز براشون دعا میکنیم
مطمئن باش چیزی رو که میخوای وقتی بهش فکر کنی بهش دست پیدا میکنی به شرط اینکه از ته دل بخوای و بهش ایمان داشته باشی
اگه ایمان داشته باشی به سلامتی و ایمان راسخ داشته باشی به امید و اینکه خوب میشی حتما بهش دست پیدا خواهی کرد.[golrooz]
سلام
چقد خوبه که وقتی آدم حس می کنه داره تنها میشه, جدا میشه و گوشه گیر. با افکار خودش و با درد خودش
تازه ببینه هنوز یه عده هستن که بخاطر خودش دوستش دارن..
آره دوست من
ببین چقد دوستان لطف داشتن و چه حرفای قشنگی زدن
اصلا فک کن به همین حسی که همه سعی دارن با چند جمله فکرت رو از درد و مریضی دور کنن
تا به خوبی و خوشی فکر کنی و بتونی قدرتمند تر از همیشه جلوش بایستی
نیروی محبت بهترین و قویترین نیروی دنیاست
خیلی ها هستن که دوستت داشتند
دوستت دارند
و خواهند داشت
و تحمل درد کشیدنت رو ندارن
همه احساس های قشنگ الان دارن فریاد میزنن که خوب باشی
و بدونی که چیزی تموم نشده
و قرار نیست بشه
بلکه تو الان در یک امتحان هستی
یک سختی موقت
باید نشون بدی که
اون اراده ی آهنین مردانه ات کوه رو هم از جا می کّنه
پس پاشو
زمین رو رها کن
به آسمان فکر کن
هر قدر که به زمین نزدیک تر بشی .. زمینی تر میشی
پس بزار آسمون تو رو در آغوشش بگیره
با محبت بی کرانه ی خودش
الان وقت حرکته
بگو یا علی ..
نفس گرم بچه های سایت و
اراده خودت و
عنایت خدا
دست به دست هم دادن که ببینیم مثل همیشه
با همه انرژی فعالیت می کنی..
کافیه به این فکر کنی که
دنیا اگه توش درد نباشه که دنیا نیست..
تنها فرقت با بقیه اینه که الان به جای اینکه تو زندگی خودت رو رقم بزنی
زندگی داره برات تصمیم می گیره
و تو هنوز هستی و می تونی تصمیم بگیری
اراده کنی
و حرکت کنی..
سلام
واقعا از شنیدن این خبر متاسف و متاثر شدم. جز از خدا از چه کسی می تونیم انتظار کمک داشته باشیم؟
دعای ما هم همیشه پشت سرتونه.
ام یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوء
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...PVS1YwNsgY3vff
سلام به رفیق گلمون
ما هممون تو بدنمون یا روحمون سرطان داریم ولی از شانس بد ما، بیماری ما رو کسی نشناخته و نه میتونیم شناساییش کنیم نه درمان
ولی تو اینقدر شانس داشتی که میدونی چیه و کلی راه درمان و صد ها متخصص اینکاره براش وجود داره
خب حالا ناراحتی داره؟؟
زمانی که ایشالله خوب شدی و بیماریت برطرف شد ،میبینی که نباید ناراحت میبودی
بعضیی موقع ها بدترین چیزا تو زندگیمون به بهترین فرصت ها تبدیل میشه
خودت میدونی سرطان درمان داره و چیزی که کمک به این درمان میکنه روحیه تو هست
پس پاشو ،برو به زندگیت برس ،برو خوش باش
ببین ما تو زندگی برای غصه خوردن نیمدیم ،برای شاد بودن اومدیم
هر کی هم میبینی دورت هست و هی میگه وای من نگرانم و ناراحتم از دورت دور کن
زندگی بکن حالا یه روز یا 100 سال
راستی این متن زیر رو هم بخون
نقل قول:
داستان سوم من در مورد مرگ است.
من هفده سالم بود یک جایی خواندم که اگر هر روز جوري زندگی کنید که انگار آن روز آخرین روز زندگی تان باشد شاید یک روز این نظر به حقیقت تبدیل بشود. این جمله روي من تأثیر گذاشت و از آن موقع به مدت سی و سه سال هر روز وقتی که من توي آینه نگاه می کنم از خودم می پرسم اگر امروز آخرین روز زندگی من باشد آیا باز هم کارهایی را که امروز باید انجام بدهم، انجام می دهم یا نه. هر موقع جواب این سؤال نه باشد من می فهمم تو زندگی ام به یک سري تغییرات احتیاج دارم. به خاطر داشتن این که بالآخره یک روزي من خواهم مرد براي من به یک ابزار مهم تبدیل شده بود که کمک کرد خیلی از تصمیم هاي زندگی ام را بگیرم چون که تمام توقعات بزرگ از زندگی، تمام غرور، تمام شرمندگی از شکست، در مقابل مرگ رنگی ندارند. حدود یک سال قبل دکترها تشخیص دادند که من سرطان دارم. ساعت هفت و سی دقیقه ي صبح بود که مرا معاینه کردند و یک تومور توي لوزالمعده ي من تشخیص دادند. من حتی نمی دانستم که لوزالمعده چی هست و کجاي آدم قرار دارد ولی دکترها گفتند این نوع سرطان غیرقابل درمان است و من بیشتر از سه ماه زنده نمی مانم. دکتر به من توصیه کرد
به خانه بروم و اوضاع را رو به راه کنم. منظورش این بود که براي مردن آماده باشم و مثلاً چیزهایی که در مورد ده سال بعد قرار بود به بچه هایم بگویم در مدت سه ماه به آن ها یادآوري بکنم. این به این معنی بود که براي خداحافظی حاضر باشم. من با آن تشخیص تمام روز دست و پنجه نرم کردم و سر شب روي من آزمایش اپتیک انجام دادند. آن ها یک آندوسکوپ را توي حلقم فرو کردند که از معده ام می گذشت و وارد لوزالمعده ام می شد. همسرم گفت که وقتی دکتر نمونه را زیر میکروسکوپ گذاشت بی اختیار شروع به گریه کردن کرد چون که او گفت که آن یکی از کمیاب ترین نمونه هاي سرطان لوزالمعده است و قابل درمان است. مرگ یک واقعیت مفید و هوشمند زندگی است. هیچ کس دوست ندارد که بمیرد حتی آن هایی که می خواهند بمیرند و به بهشت وارد شوند. ولی با این وجود مرگ واقعیت مشترك در زندگی همه ي ما ست. شاید مرگ بهترین اختراع زندگی باشد چون مأمور ایجاد تغییر و تحول است. مرگ کهنه ها را از میان بر می دارد و راه را براي تازه ها باز می کند. یادتان باشد که زمان شما محدود است، پس زمانتان را با زندگی کردن تو زندگی بقیه هدر ندهید. هیچ وقت توي دام غم و غصه نیافتید و هیچ وقت نگذارید که هیاهوي بقیه صداي درونی شما را خاموش کند و از همه مهمتر این که شجاعت این را داشته باشید که از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروي کنید
دعایت میکنم ای دوست...که آرامش بگیرد روح و جسمت را
دعایت میکنم ای دوست...که لبریز از خدا باشی و در قلبت طراوت های بارانی
دعایت میکنم ای دوست...سلامت در دلت باشد
"آمین یا رب العالمین"
رسول اکرم (ص) : ناله ی مریض نوشته می شود ، پس اګر شکیبا باشد حسنات نوشته می شود و اګر بی تاب باشد ناشکیبا و بدون پاداش نوشته می شود . ( کنز العمال - ج 3 - ص 311 ، الفردوس - ج 5 - ص 537 )
رسول اکرم (ص) : هیچ بیماری با چیزی پر فضیلت تر از صدقه معالجه نشده است . ( کنز العمال - ج 10 - ص 24 )
امام صادق (ع) : برای مریض مستحب است که به دست خود صدقه ای به سائل عطا کند و از آن سائل بخواهد که برایش دعا کند . ( بحار الانوار - ج 81 - ص 209 ، الکافی - ج 4 - ص 4 ، الدعوات - ص 227 )
...
رسول اکرم (ص) : یکی از ګنج های نیکی ، پوشیده داشتن مصیبت ها ، بیماری ها و صدقه می باشد . (بحار الانوار - ج 81 - ص 208 ، ... ) به کسی در اطرافتون زیاد بازګو نکنید [cheshmak]
امیر المؤمنین (ع) : با دردت تا وقتی با تو مدارا می کند ، مدارا کن . ( نهج البلاغه - حکمت 27 ، بحار الانوار - ج 81 - ص 204 )
امیر المؤ منین (ع) : بیمار شدم ، پس رسول خدا (ص) به عیادتم آمد و فرمود : بګو : خداوندا ! از تو تعجیل در عافیتت و صبر بر امتحانت و خارج شدن به طرف رحمتت را می خواهم . پس من آن را ګفتم و از بستر بیماری برخاستم مثل آن که از بندی رهایی یافته باشم .(کافی - ج 2 -ص 567 ، ... )
.................................................. ..............................
همانطور که همه دوستان گفتن سرطان بیماری هس که درمان طولانی مدت داره و همین باعث شده که به یک غول بی شاخ و دم تبدیل بشه......... علاج اونم اینکه امید خودتو از دست ندی و تحت هیچ شرایطی روحیتو نبازی و از همه مهتر اعتماد به اونی که اون بالا نشسته و عمر و زندگی همه ما به دست خودشه....................
اگه هیچ کار خوبی هم بلد نباشم انجام بدم[nishkhand] ولی یه کاری که همیشه یادم میمونه و انجام میدم دعا برای سلامتی همه مریضا و همیشه صلوات برا سلامتیشون میفرستم....... [dooa][dooa]
اللهم صل علی محمد و آل محمد...اللهم اشف کل مریض
امروزه کارای زیادی داره برای درمان این بیماری انجام میشه و به دنبال درمانش هستن و خیلی ها اطرافمون هستن که بااین مشکل دست و پنجه نرم کردن و الان دارن به خوبی زندگی میکنن.........
اینم بگم اگه شما از طریق تستای ژنتیکی اقدام کنید و علت و نوع سرطانتونو دقیق تشخیص بدین درمانش آسونتر و دقیقتر خواهد بود ..... یه چیزی میدونم میگیما حالا از این حرفم برداشت بد نشه وقتی یه بیماری با همچین مشکلی به پزشک مراجعه میکنه اکثرا راه درمانی رو شیمی درمانی تجویز میکنن در صورتی که خیلی از سرطان ها نسبت به شیمی درمانی و ....... مقاوم بوده و جواب نمیدن و باید از روشهای دیگه استفاده کرد.........
من که خیلی حال گرفته شد بغض گرفتم مهم نیست کدوم از دوستان چه بشناسم چه نه اما بعضی وقتا خدا امتحان میکنه بدجور امتحان میکنه به اندازه دل بندش امتحان میکنه
حتی یبارمنم یه مدت بعضی از دکترا بخاطر یه مشکلی داشتم بهم گفتم به امتحان 50درصد به سرطان مبتلا میشم اما خدا کمک کرد الان سالمم
فقط چشمت به خودش باشه اما خودتو برای همچی محکم کن نترس محکم باش چون تو ازهمه توانا تری چون تو روح خدا تو وجودت وهیچ مریضی اندازه تو قدرت نداره
من اینجوری خودمونجات دادم
عجب پیغامی ریافت کردم امروز در بدو ورودم
همین الان توی انجمن علمی ای بودم چشمم به این مطلب خورد . زیباست . به امید شفای عاجل
امروز هر چقدر بخندی و هر چقدر عاشق باشی
از محبت دنیا کم نمیشه پس بخند و عاشق باش…
امروز هر چقدر دلها را شاد کنی
کسی به تو خورده نمیگیره پس شادی بخش باش…
امروز هر چقدر نفس بکشی
جهان با مشکل کمبود اکسیژن رو به رو نمیشه!
پس از اعماق وجودت نفس بکش…
امروز هر چقدر آرزو کنی
چشمهی آرزوهات خشک نمیشه پس آرزو کن…
امروز هر چقدر خدا را صدا کنی خدا خسته نمیشه
پس صدایش کن…
او منتظر توست
منتظر آرزوهایت، خندههایت، گریههایت
ستاره شمردنهایت…
و…
عاشق بودنهایت!
امروز امروز است…
http://up.ghalampardazan.com/images/...myvdq9lur1.jpg