پاسخ : در ارتباط با خواب ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banafshe3131
پس یعنی میشه خواب روکنترل کرد؟
دیدن خوابهای بی معنی نشانه ی خوبی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من که هم احتمالش هست کاری کرد که خواب ندید و هم اینکه کنترلش کرد ، به نظرم دنیا بر اساس اصل احتمال می چرخه و همه چیز در این دنیا محتمله !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
بزارید اول صریح بگم: با خواب نمیشه گفت که ما خوب هستیم یا بد! مگه اینکه رویای صادقه باشه (در وقت مناسب با شرایط مناسب .. )
اما بله با فکر میشه خواب دیدن رو کنترل کرد.. اما اینکه خود آنچه در خواب می بینیم رو کنترل کنیم این تقریبی هست. یعنی ما می تونیم ذهنمون رو درگیر افکاری کنیم که خواب هامون به سمت یکسری موضوعات نره.. اما اینکه دقیقا تمام خواب رو آنجوری کنترل کنیم که ما میخواهیم و آنچه می خواهیم رو در خواب ببینیم .. نه.
دیدن خواب های بی معنا نشانه بدی آدم ها نیست.
نشانه افکار پریشان و عدم آرامش و تمرکزه..
نه منظورم ادم خوب وبد نبود.
منظورم این بود که میتونه یه زنگ خطرباشه.اره؟
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
به نظر من که هم احتمالش هست کاری کرد که خواب ندید و هم اینکه کنترلش کرد ، به نظرم دنیا بر اساس اصل احتما می چرخه و همه چیز در این دنیا محتمله !
چه طور؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
پس با این حساب عالم تمثیل عالم جدایی هست ؟
یا نه عالم تمثیل = تخیل ؟
و مورد بعد اینکه چرا به این معنا نباشه که دقیقاً در همون نقطه و زمان سیر کنه ؟ مګر روح در بعد زمان و مکان محدودیت داره ؟ مګر این جسم نیست که محدودیت داره ؟
بله عالم تمثیل.. با عالم تخیل فرق داره. عالم تخیل زاییده ذهن انسانهاست اما عالم تمثیل رو نمیشه گفت دست انسانهاست.. (توضیح زیاد داره)
ببینید از نظر علمی هر اتفاقی که می افته در جهان ثبت میشه.. مثلا صداها ماندگار هستند فقط باید از طبیعت و جهان اون رو استخراج کرد.. مثل صدایی که بارها و بارها دربین دو کوه می چرخه...
اتفاقات ماندگار هستند و در صحنه گیتی به یه نحوی باقی هستند.. شاید برای همین است که خداوند می فرماید در آخرت همه اتفاقات جلوی چشمان ما می آید...
لازمه اینکه روح از نظر مکانی و زمانی سیر کنه اینه که اون مکان و زمان همین الان وجود داشته باشه. معنای سیر روح در زمان و مکان تصرف در اون زمان و مکان نیست که بشه گفت دقیقا همون مکان در همون زمان رو حس می کنه بلکه همون مکان و همون زمان رو بصورت تمثیل مشاهده می کنه.. این سیر روح هست..
یه چیزی تو مایه های فیلم دیدن از گذشته.. که شما دقیقا همون رو می بینید اما از نظر مکانی و زمانی همه چیز الان با اون مکان و زمان فرق داره.. امیداورم تونسته باشم منظورم رو توضیح بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banafshe3131
چه طور؟
اجتناب کنم بهتره ! ولی یه تفکری که یه مدته اومده سراغم اینه که اصلاً کل دید ما از جهان و اعتقاداتمون نشأت ګرفته از ذهنمون و قدرت تخیل و عقلمون هست و وجود و عدم وجود همه ی جهان و ما تعلقات اون بسته به ماست ، نمی دونم درست یا غلط ! منکر وجود چیزی هم نیستم ، نګید کافر شدم ، یه دید جدیده که پیدا کردم ، منظورم اینه که همه چیز همه اصلاً شاید ...[nadanestan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banafshe3131
- - - به روز رسانی شده - - -
بله .. می تونه
خواب صادقه هر کسی برای خودش حجته... و می تونه دلیل باشه برای بعضی انتخاب ها و کارها..
و وقتی خوابهای پریشان و .. ببینه یعنی در شرایط خوبی نیست و شاید معانی خاص دیگری داشته باشه که مربوط به علم تعبیر خواب میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
بله عالم تمثیل.. با عالم تخیل فرق داره. عالم تخیل زاییده ذهن انسانهاست اما عالم تمثیل رو نمیشه گفت دست انسانهاست.. (توضیح زیاد داره)
ببینید از نظر علمی هر اتفاقی که می افته در جهان ثبت میشه.. مثلا صداها ماندگار هستند فقط باید از طبیعت و جهان اون رو استخراج کرد.. مثل صدایی که بارها و بارها دربین دو کوه می چرخه...
اتفاقات ماندگار هستند و در صحنه گیتی به یه نحوی باقی هستند.. شاید برای همین است که خداوند می فرماید در آخرت همه اتفاقات جلوی چشمان ما می آید...
لازمه اینکه روح از نظر مکانی و زمانی سیر کنه اینه که اون مکان و زمان همین الان وجود داشته باشه. معنای سیر روح در زمان و مکان تصرف در اون زمان و مکان نیست که بشه گفت دقیقا همون مکان در همون زمان رو حس می کنه بلکه همون مکان و همون زمان رو بصورت تمثیل مشاهده می کنه.. این سیر روح هست..
یه چیزی تو مایه های فیلم دیدن از گذشته.. که شما دقیقا همون رو می بینید اما از نظر مکانی و زمانی همه چیز الان با اون مکان و زمان فرق داره.. امیداورم تونسته باشم منظورم رو توضیح بدم
قسمت ماندګاری رو کامل متوجه شدم و عالی بود [tashvigh]
خیلی متشکرم http://www.pic4ever.com/images/thankyou.gif
اما عالم تمثیل رو خیر [soal] یا شاید طبق همین بخش بالا بشه ګفت خب روح اتفاقات ګذشته رو دریافت می کنه و حالا به تصویر کشیدنش توسط جسم جای خود ، اما آینده چطور میشه ؟ طبق ګفته ی شما به عالم تمثیل مربوطه که بنده ملتفت نمیشم چیه ![nadanestan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
قسمت ماندګاری رو کامل متوجه شدم و عالی بود [tashvigh]
خیلی متشکرم http://www.pic4ever.com/images/thankyou.gif
اما عالم تمثیل رو خیر [soal] یا شاید طبق همین بخش بالا بشه ګفت خب روح اتفاقات ګذشته رو دریافت می کنه و حالا به تصویر کشیدنش توسط جسم جای خود ، اما آینده چطور میشه ؟ طبق ګفته ی شما به عالم تمثیل مربوطه که بنده ملتفت نمیشم چیه ![nadanestan]
خواهش می کنم
عالم تمثیل یه جایی است که نه مادی صرف است و نه مجرد صرف..
و در اون همه چیز بصورت مثالی (یعنی نه همونی که واقعا بوده بلکه مثال اون شبیه اون با همون شرایطی که در واقع بودده) می تونه وجود پیدا کنه.
برای درک کامل عالم مثال .. عالم ماده .. عالم عقل.. باید یکسری مبانی فلسفی رو بگذرونید که دقیق دقیق بتونید تحلیل کنید. اما کلی اش همین میشه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
خواهش می کنم
عالم تمثیل یه جایی است که نه مادی صرف است و نه مجرد صرف..
و در اون همه چیز بصورت مثالی (یعنی نه همونی که واقعا بوده بلکه مثال اون شبیه اون با همون شرایطی که در واقع بودده) می تونه وجود پیدا کنه.
برای درک کامل عالم مثال .. عالم ماده .. عالم عقل.. باید یکسری مبانی فلسفی رو بگذرونید که دقیق دقیق بتونید تحلیل کنید. اما کلی اش همین میشه..
اصلاً الآن متوجه نشدم دیګه !! و سؤال دیګه ای هم دارم این عالم تمثیل اولین بار توسط چه کسی عنوان شده ؟[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
اصلاً الآن متوجه نشدم دیګه !! و سؤال دیګه ای هم دارم این عالم تمثیل اولین بار توسط چه کسی عنوان شده ؟[tafakor]
یه لینک براتون گذاشتم تو پروفایل که مقداری روشن تر بیان کرده عالم تمثیل و .. رو.
ببینید بحث درباره عالم تمثیل نیاز به یکسری مباحث مقدماتی دیگه داره که باید حل کنیم .. و زمان بر هم هست.
حالا اون لینک رو مطالعه کنید انشاالله حل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
یه لینک براتون گذاشتم تو پروفایل که مقداری روشن تر بیان کرده عالم تمثیل و .. رو.
ببینید بحث درباره عالم تمثیل نیاز به یکسری مباحث مقدماتی دیگه داره که باید حل کنیم .. و زمان بر هم هست.
حالا اون لینک رو مطالعه کنید انشاالله حل بشه
سلام
عذر خواهم بابت تأخیر [khejalat]
لینکی که قرار داده بودید در ارتباط با عالم برزخ بود ، خب پس عالم تمثیل همون عالم برزخ هست ولی من بازم متوجه نشدم ، یعنی روح میره در عالم برزخ که حایل بین دو دنیای اکنون و آخرت هست سیر می کنه ، این میشه خواب ؟!!! [soal]
اصلاً کلاً متوجه نشدم [nadidan][khejalat][tafakor][soal]