پاسخ : تحصیل در داخل یا خارج از کشور ... چرا ؟
میدونید از نظر من درسته که اونجا امکانات تحصیلی خیلی خوبه اما یک جنبه اکثرا بهش توجه نمیکنن اینه که بالاخره ما میخواهیم 4 یا 5 سال تو یک کشور دیگه زندگی کنیم نکات مثبت داره نکات منفی هم داره
نکات مثبت: این که امکانات تحصیلی عالی هست به کار های علمی و تحقیقی خیلی اهمیت میدن محیط دانشگاهش محیط اکتیو و پویاییه
نکات منفی: فرهنگ ها بسیار متفاوته با کسی تا یه مدت مثلا 7 8 ماه نمیتونیم ارتباط خوبی برقرار کنیم دلتنگی های زیادی که به وجود میاد از نظر امنیت برای یک دختر جوان و تنها ممکنه پیش بیاد
بالاخره آدم باید همه چیز رو بسنجه بعد تصمیم بگیره
شخصا خودم تحصیل تو ایران رو ترجیح میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
میدونید از نظر من درسته که اونجا امکانات تحصیلی خیلی خوبه اما یک جنبه اکثرا بهش توجه نمیکنن اینه که بالاخره ما میخواهیم 4 یا 5 سال تو یک کشور دیگه زندگی کنیم نکات مثبت داره نکات منفی هم داره
نکات مثبت: این که امکانات تحصیلی عالی هست به کار های علمی و تحقیقی خیلی اهمیت میدن محیط دانشگاهش محیط اکتیو و پویاییه
نکات منفی: فرهنگ ها بسیار متفاوته با کسی تا یه مدت مثلا 7 8 ماه نمیتونیم ارتباط خوبی برقرار کنیم دلتنگی های زیادی که به وجود میاد از نظر امنیت برای یک دختر جوان و تنها ممکنه پیش بیاد
بالاخره آدم باید همه چیز رو بسنجه بعد تصمیم بگیره
شخصا خودم تحصیل تو ایران رو ترجیح میدم
سلام خدمت بانو زهرا عزیز
خب نکاتی که گفتین کاملا صحیح بودن و منطقی اما بعضی از افراد میگن که نه تمام این سختی ها رو تحمل میکنیم برای اینکه موفق بشیم و میگن که یک مدت گذرا هست .
حالا غیر از این ها من یک سوال دارم که میپرسم از شما و بقیه دوستان
خیلی ها بودن توی ایران که تحصیلات بالایی دارن و داشتن اما به گفته خودشون نتونستن اونجوری که باید و شاید موفق بشن و مثلا با مدارک بالا در شرکت های کوچیک مشغول به کارن ، سوال من اینجاست : به نظر شما کسی که تحصیلات خارجه داره امکان موفقیتش بیشتره ؟ یا مثلا در خارج از کشور ما آیا امکان رشد و پیشرفت بیشتره ؟
یا مثلا کسانی که درخارج تحصیل کردن آیا موفقیتشون تضمین شده هست ؟
خوشحال میشم در این باره هم نظرتون رو برای ما بیان کنین [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
سلام خدمت بانو زهرا عزیز
خب نکاتی که گفتین کاملا صحیح بودن و منطقی اما بعضی از افراد میگن که نه تمام این سختی ها رو تحمل میکنیم برای اینکه موفق بشیم و میگن که یک مدت گذرا هست .
حالا غیر از این ها من یک سوال دارم که میپرسم از شما و بقیه دوستان
خیلی ها بودن توی ایران که تحصیلات بالایی دارن و داشتن اما به گفته خودشون نتونستن اونجوری که باید و شاید موفق بشن و مثلا با مدارک بالا در شرکت های کوچیک مشغول به کارن ، سوال من اینجاست : به نظر شما کسی که تحصیلات خارجه داره امکان موفقیتش بیشتره ؟ یا مثلا در خارج از کشور ما آیا امکان رشد و پیشرفت بیشتره ؟
یا مثلا کسانی که درخارج تحصیل کردن آیا موفقیتشون تضمین شده هست ؟
خوشحال میشم در این باره هم نظرتون رو برای ما بیان کنین [golrooz]
ببین ساغر عزیزم
من خودم با توجه به همین تجربه کمی که تو همین یک سال تحصیل دانشگاه بدست آوردم فهمیدم که به خدا تو همین بیکاری هم کار هست طرف اومده دانشگاه تنها چیزی که یاد گرفته ببخشید اینطوری حرف میزنم دختر بازی و پسر بازیه بعد توقع داره بعد از فارغ التحصیلی توی جهاد کشاورزی استخدام بشه
خب نمیشه برادر من خواهر من
باید سعی کرد تلاش کرد
اونی که نخواد درس بخونه خارج هم بره درس نمیخونه
کم داریم کسایی که تمام مقاطع تحصیلشون تو ایران بوده اما به همه جا رسیدن؟