پاسخ : به کمک همه نیاز دارم توروخدا جوب بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serve_6
سلام یکی از دوستام چندوقت پیش برای اولین بارتوعمرش دوست پسر گرفت بعد یه مدت نمیدونم راست بود یا دروغ گفتن که دوست پسرش با یه دختر دیگم دوسته رفیق من واسه این پسر وقت خیلی زیادی گذاشت یعنی اصلابراش کم نذاشت اما دوست پسرش رفته بود امار این وخونواده شو به یکی از رفیقاش داده بود حالا دوستم عذاب وجدان خیلی زیادی داره چند شبی هم هست بکوب گریه میکنه میگه من یه خودم وخونوادم خیانت بزرگی کردم حالام میخواد تااخرعمرش ازدواج نکنه چون میگه به شوهرایندهمم خیانت کردم البته بااون پسر هیچ رابطه ای بجز تلی حرفیدن نداشتهتروخدا بگید من چه جوری میتونم کمکش کنم کمکم کنید
گلم شرمندتم من دیر رسیدم. خب حرفای دوستانم که اصلا نتونستم بخونم ولی مطمینم خوب بهت کمک کردن صحبت های تو خیلی میتونه تاثیر داشته باشه باهاش خیلی صحبت کن بگو این احساس های الانش گذراست این تجربه بشه براش خوب شد زود فهمید بگو خیلیا ممکنه اینطوری اشتباه کنن ولی خیانت که نکرده حالا این احساساتو بذاره کنار خودشو به کارهای دیگه مشغول کنه عبرت بگیره که دیگه از این اشتباها نکنه...
سلام عزیزم
پسرخالم رضا ( خیلیاتون میشناسین ) یه مثالی از یادم نیست چه کسی میزنه که گفتن ( من خیلی خلاصه میکنم )
: وقتی یه لکه یه قطره روی شلوار میفته یه نگاه میکنی و به این فکر میکنی که بعدا باید تمیز شه... رو بلوز میفته سعی میکنی یکم پاکش کنی و پاک کردن کاملو بزاری بعد..اما وقتی رو چشمت میفته یا رو عینکت میفته همون لحظه سریع پاکش میکنی....
به این دوستت هم بگو :
که برا خدا مثل چشممون با ارزشی که سریع متوجت کردو با این عذاب وجدان، میخواد پاکت کنه ..ازین عذاب وجدان استفاده کن تا دیگه این مسائل پیش نیاد.....
بدون که این این عذاب وجدان خوبه برا یه توبه ناب و عاشقانه.....
واسه نگرانی بابت همسر آیندت هم : دیگه چشمتو رو این چیزا محکم ببند و هر شب هم با خدا خلوت کن یه آیه بخون و یه صلوات بفرست به نیت و از طرف همسری که خدات یروزی یه جایی به حرمت این توبه و این عهدی که میبندی انشاءالله صالحش رو قسمتت میکنه...آمین
با خدا عهد ببند و رو عهدت وفادار باش....به امید خدا که آثار این عهد و وفاداری بیشتر خواهد بود و انشاءالله که اون قضیه پوشیده و بخشیده شه...انشاءالله که وفاداریت رو ثابت میکنی خدا هم دلت رو آروم میکنه...آمین
[golrooz]
سلام [golrooz]
ضمن تایید راهنمائهای اکثر دوستان بخصوص کمان ابرو گرامی ،
به دوستتون تبریک میگم که دوست خوبی مثل شما رو داره،
به توصیه یکی از دوستان اصلا از راه نصیحت و تذکرات این جور چیزا بر نیاین ، فعلا ایشون احتیاج به همدردی داره، فعلا ممکنه احتیاج به تنهایی داشته باشه و ایشونو به کار یا جایی یا افرادی که ازش لذت می بره ببرین و به نوعی مشغولش کنین.
سعی کنین براش توضیح بدین که زندگی مثل یه پازله که هر تکه اش جای خودشه اگه ما اونا رو درست بچینیم به تصویر درستی می رسیم،
اگه اتفاقی مثل همین واقعا اتفاقه نه حادثه ، قرار نیست زندگی تعطیل بشه این بخش از زندگیش یک تجربه براش میشه ، و زندگی جریان داره هر چند ما بهاطر بخش از اون بخوایم تعطیلش کنیم.
زندگی آبستن حواثه و ما هریک به نوعی ماما.
ضمنا جهت یادآوری به دوستتون نگین که تو سایت برای حل مشکلش اقدام کرده اید هر چند ایشان را معرفی نکردین.[golrooz]
درود برشما
اينکه داري تلاش ميکني به دوستت كمك کنی قابل تحسينه ؛ اين عذاب وجدان ناشی از فرهنگ و اعتقادات خانوادگيه و دربسياری فرهنگها و بعضي از خانواده ها اين موضوع جنجالی دختر و پسر اهميت نداره و عذاب وجدان هم در كارنيست؛ ايشون رفتار خارج از چارچوب اخلاق انجام نداده بلکه فقط به يک نياز طبيعي انسان براي ارتباطات اجتماعي پاسخ داده و يک تجربه جديد كسب كرده براي ارتباط با مردم و کنترل ارتباطها ؛ ايشون هم اگر رفتارپرخطري نداشتن پس نگران نباشن و فقط بهتره بدونن ارتباطات اجتماعي لازمه ولي بايد کنترلش كنيم ؛ عذاب وجدان هم مربوط به فرهنگ خانواده شونه و نشانه سلامت روان ايشون هست و اصلاجاي نگراني نيست
واقعا از همه تون تشکر میکنم درحق دوستم خواهربرادری کردید
همه تون ودوست دارم[golrooz][golrooz][golrooz]
سلام
حرف دوستان متین ، اکثراً به خوبی ګفته بودند و من نیازی به ګفتن تکرار حرفاشون نمی بینم ، اللخصوص جناب کمان ابرو ، آقای عبد الله 91 ، خانم سونای و زهره خانم .
پس یه راه جدا از دلداری میګم :
به ایشون بګید جهت دستیابی به آرامش روحی و روانی نقل شده است آیه ی 2 و 3 سوره ی طلاق ، 3 مرتبه بعد از هر نماز خوانده شود و علامه طباطبایی فرمودند : جهت آرامش قلب دست را بر روی سینه بګذارید و سه و یا چهار مرتبه ، ایستاده و نشسته این آیه ی شریفه را بخوانید : '' اَلَّذینَ آمَنوا و تَطْمَئِنُّ قُلوبُهُمْ بِذِکْرِ اللهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلوبُ .''
دوستان شرمنده خواستم امتیاز بدم ایراد پیدا کرده بود وګرنه پست بعضی دوستان واقعاً عالی بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
سلام
حرف دوستان متین ، اکثراً به خوبی ګفته بودند و من نیازی به ګفتن تکرار حرفاشون نمی بینم ، اللخصوص جناب کمان ابرو ، آقای عبد الله 91 ، خانم سونای و زهره خانم .
پس یه راه جدا از دلداری میګم :
به ایشون بګید جهت دستیابی به آرامش روحی و روانی نقل شده است آیه ی 2 و 3 سوره ی طلاق ، 3 مرتبه بعد از هر نماز خوانده شود و علامه طباطبایی فرمودند : جهت آرامش قلب دست را بر روی سینه بګذارید و سه و یا چهار مرتبه ، ایستاده و نشسته این آیه ی شریفه را بخوانید : '' اَلَّذینَ آمَنوا و تَطْمَئِنُّ قُلوبُهُمْ بِذِکْرِ اللهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلوبُ .''
دوستان شرمنده خواستم امتیاز بدم ایراد پیدا کرده بود وګرنه پست بعضی دوستان واقعاً عالی بود .
سلام ممنونم عزیزم
سلام. نگران نباشید زمان خیلی چیزا رو حل میکنه. ( حالا بگذریم که خیلی چیزها رو هم حل نمیکنه)
شما فعلا همونطور که دوستان گفتن با ایشون همدردی کنید. و حتما متذکر بشید که همه در زندگی اشتباه می کنند مهم اینه که زود متوجه بشیم و این اشتباه باعث اشتباهات بعدی نشه.
به نظر من خود شما باهاش منطقی حرف بزنین و توضیح بدین که عذاب وجدان داشتن دردی رو دوا نمیکنه جز اینکه خودشو داغون میکنه.بگین که براش تجربه خوبی بوده تا در آینده دیگه مرتکب هیچ اشتباهی نشه.
در وحله بعد هم به نظر من پیش یک روانشناس بره چون اگه از زبون یک آدم علمی بشنوه باورش براش زودتر اتفاق میفته.
موفق و سربلند باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بگید مگه باورنداریم خدا از مادر مهربونتره
پس هرچند اشتباه کرده وحق داره عذاب وجدان بگیره
ولی مطمئن باشه اگه واقعا پشیمون شده اون مهربون نمیذاره تا آخرعمرکسی بفهمه
بهش بگو ای کاش ازاول رابطه پیدا نمیکرد ولی بازم خدارو شکر ازاین دیرتر نشد
بگین اگه دستشو بذاره تو دست خدای ستارالعیوب زندگی با همسرآیندشو اونقدر زیبا میکنه که لذت ببره
تازه مگه اون خدای حافظه نیست بعد از تنبیه (همون عذاب وجدان) اگه واقعا پشیون باشه اون از یادش میبره تا خوب زندگی کنه
بهش بگو اگه خدار رو باور داره ببینه او چی میگه همون رو انجام بده
خدا میگه
باز آی باز آی هر آنچه هستی بازآی
این درگه ما درگه نومیدی نیست
فیض حق باشما
[golrooz][golrooz][golrooz]