پاسخ : دین شاد میکنه یا غمگین
خب این بستگی به برداشتی داره که هر کس از دین خودش میکنه یکی ممکنه دین رو منبع محدودیت و عدم استقلال خودش بدونه ولی عکس این افراد هم هستند کسایی که دین رو منبع انرژی خودشون میدونند اما چیزی که در همه ی افراد دیده میشود این واقعیت است که همه ی انسان ها نیاز به معنویت دارند که راه رسیدن به این معنویت دین است[shaad]
پاسخ : دین شاد میکنه یا غمگین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziyar787
به نام خدا
سلام و درود به همه ی نخبگان سایت نخبگان
متاسفانه تصور اکثر ایرانی ها از دین یک قانون دست و پا گیر و نا امید کننده است و افراد با ایمان غلط ما اکثرا نا امید و پر از وحشت از روز قیامت هستند و ما شاهد نا امیدی زیادی در ایرانی ها هستیم در صورتی که دین باید ایجاد کننده ی انگیزه و شوق زیاد در دل ها باشد و همین موضوع افراد را از دین بیزار کرده .
بنابراین از دوستان خواهش مندم :
1.تصور خود را (صادقانه)از دین بگویید؟
2.راه کار یا توضیحی در این زمینه دارید لطف کنید بگید
سپاس فروان از همه ی دوستان
سلام . من در مورد بعضی از جنبه های علمی مسائلی که تو اسلام گفته شده تحقیق کردم ، فهمیدم چقدر دین اسلام قشنگ و مفید هست . شاید ما فکر بکنیم که بعضی چیزایی ک ب نظر خودمون لذت داره حرامه ولی قطعا ی دلیلی پشت ایمن موضوع خوابیده . به همین خاطر من به تمامی عقاید اسلامی از اونایی که دلیلشون رو میدونم تا اونایی ک دلیلشون رو نمیدونم احترام میذارم . این نظر صادقانه من در این زمینه هست . [golrooz]