پاسخ : خصوصیات کاربر شایسته نخبگان جوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
سلام خدمت خانوم پارسی بزرگوار
قطعا چنین سبک حرف زدن مناسب سایت نیست اما خوب بسته به موضوع تاپیک هم فرق می کنه ولی اینطور طرز حرف زدن بد و ناشایست هم نیست که شما در ابتدا عذرخواهی می کنید!البته من کوچکتر از شما هستم و شما الگوی من.و عذر میخوام اگه از عرایض بنده ناراحت شدید.
سلام پرنیان عزیزم [golrooz]
ممنونم از حضور شما
همونطور که در پست های قبل هم به اون اشاره کردم به رسم ادب بوده و عذر خواهی در اینجا مثل حالتیه که مجبور میشیم کاری رو انجام بدیم ولی در عرف کارمون نیست و چون میگیم بیان این الفاظ زیبایی نداره و حرفمون اینه که الفاظ نا متعارف برای این چنین فضاهایی متناسب نیست البته وسعت این الفاظ و اصطلاحات گسترده هست و من صلاح ندیدم همه موارد مطرح بشه و اون چند کلمه اشاره ای به اون الفاظ داره و نمونه های دیگه ای که دوستان در پست های قبلی اشاره کردن .....
عذرخواهی نشون میده که کلمات نا مناسبی تری هم ممکنه در کنار این الفاظ باشه و عذرخواهی از مخاطب و ذهنیت هاشه ....
ممنونم از نظراتتون [golrooz]
خصوصیت کاربر شایسته اینه که ماهی 1 پست بزنه. ولی یه پستی بزنه که براش زحمت کشیده......
به نظر من که خاصیت دیگه ای لازم نیست داشته باشه[khabalood]
راستی یادم رفت. تو پیام های بقیه فضولی نکنه و تو کارهایی که راجع بهشون اطلاعات نداره نظر الکی و غیر تخصصی نده.
همین!
سلام
دوستان نظرات خارج از موضوع ندن
آقا مهدی لطفا در مورد موضوع صحبت کنید الان موضوع سر این الفاظ هست
موفق باشید
سلام...[golrooz]
درست حرف زدن در چنين مكان هايي به نوعي اجباريه...
هيچكي اول پايان نامه اش نمينويسه ممنون ننه كه من و زاييدي تا دكتر شم...
پس بهتره واسه نوشته هاي ارزشمند، ارزش قائل بشيم...
سياست هاي جلب نظر مربوط به حوزه خارج محيط هست...
و سياست هاي جلب رضايت مربوط به حوزه داخل محيط...
به همين سبب ما بين خودمون رفتاري متفاوت از بين ما و ديگران ارائه ميديم...
در فروم ها غير لينك و تصوير اصولا تمام نوشته ها حتي بدون ثبت نام قابل ديدن هست...
يه وقت هست يه يه موضوع طنز و سرگرمي هست...
يه وقت هست كه يه موضوع دوستانه بين من و تو درميونه...
يه وقتم هست كه . . .
و من به شخصه دوست ندارم زير مطلبي كه براي نوشتنش 3 ساعت وقت گذاشتم...
كاربري طوري مطلب بنويسه كه از بيرون و نگاه سوم شخص ميهمان، كل مطلب لوده به نظر برسه...
با تشكر از همه ي دوستان...[golrooz]