چاپلوسی شغل غیر شریفیه
طرف نه با استفاده از زور بازوش
که با زبانش پول میگیره
بسیار هستند گل و بلبل گویانی که چه پول ها به جیب نزده اند
درین زمان چاپلوسی نه تنها غیر شریف نیست
که آن افراد چاپلوس خود را ...
دیگه ادامه اش ندیم بهتره!
نمایش نسخه قابل چاپ
چاپلوسی شغل غیر شریفیه
طرف نه با استفاده از زور بازوش
که با زبانش پول میگیره
بسیار هستند گل و بلبل گویانی که چه پول ها به جیب نزده اند
درین زمان چاپلوسی نه تنها غیر شریف نیست
که آن افراد چاپلوس خود را ...
دیگه ادامه اش ندیم بهتره!
سلام باتشکرازداداش مهدی وهمه دوستای خوبم که نظراتتشونوگفتن
ویژگی های افراد چاپلوس و پاچه خوار چیست؟
پاچه خواری میتونه ناشی از ضعف این افراد باشه؟آره آدمی که اعتمادبه نفس نداره یطورای خودشوقبول نداره تلاش کنه که خودشوبالا بکشه پیش خودش میگه مگه ازاینکاربه چیزی برسم
فرق بین احترام وپاچه خواری در چیست؟ احترام بخاطریه سری ویژگیهای برجسته فرده ولی پاچه خواری اونوفردممکنه ویژگی خاصی نداشته باشه فقط بخاطراینکه فردمیخوادبه چیزی برسه اینکارومیکنه
شما با افراد پاچه خوار چگونه برخورد می کنید؟من خوشم نمیادیطورای سیگنال منفی میدن
به افراد پاچه خوار بها می دهید؟نه اصلا نبایدبها داده بشه
پاچه خواری تونسته در جوامع مجازی وحقیقی باعث ناشایسته سالاری بشه؟آره همیشه
این فرهنگ رو مفید یا مضر ارزیابی میکنید؟برای جامعه مضرهستش وباعث زیان جبران ناپذیرمیشه
چرا افراد به چنین کاری مبادرت میکنند؟ایمان نداشتن به خودشون وتوانایهاشون
نتیجه کار برای چنین اشخاصی لزوما وهمیشه خوب است؟نه بعضی مواقع به ضررفردتموم میشه
اثرات دراز مدت اون برای یک فرد چیه؟تردتوسط دیگران-رسیدن به پوچی،......
اینا نظرات خودم بود اگه بدبیان کردم یااشتباهن ببخشید[nadidan]
یه چیزی خیلی ها بهش بی توجهی میکنند اینکه اغلب خود فرد پاچه خوار نمی داند داره پاچه خواری میکند
توجیهات هم از این دست است
1-ما باید از او تعریف کنیم تا دیگران به این کار تشویق شوند
2- او حق بر گردن ما دارد ما باید جبران کنیم
3- او مقامش گویایی توانی هایش است با تعریف کردن من مشکلی برایش پیش نمی آید
4- تمجید کردن من از او باعث خوشنودی پروردگار می شود
5- و تا دلتون بخواد
یه ویژگی که این افراد علاوه بر این دارند این ها فکر می کنند حرف زدن از در و دیوار به معنای انتقاد از اینان است
به فلانی میگه یکم هم انتقاد کن در کنار تایید، بله میگویم چرا بالای سر شما پنجره باز است ، این هم انتقاد
از پاچه خوار جماعت خوشم نمیاد...
جواب سوالای پست اولو که بچه ها دادن و درست هم بودن...
ولی من یه خاطره بد دارم...
یه ترم همه نمره هام اومده بود بغیر از یه درسم(زیست بود[nishkhand])...بعد من باخودم گفتم خداروشکر همه رو پاس کردم...این یکی هم که پاسم دیگه....حالا برم ببینم نمرش اومده یا نه...وقتی رفتم سایت نمرمو ببینم اینجوری [taajob] شدم...با یه نمره افتضاحی انداخته بود منو[khejalat]
خیلیارو انداخته بود،بهم گفتن فلان روز همه جمع میشن واسه اعتراض...ما هم رفتیم ناراحت و غمگین...قبل از من کلی از بچه ها بودن...یه چندتا از آقایون رفتن یه پاچه خواری تو روز روشن کردن از استاد،بیاو ببین...استاد قبلش گفته بود من الکی به کسی 0.25هم نمره نمیدم...بعد 6 این آقایون محترمِ پاچه خوارو کرد ده...پاسشون کرد رفت...بعد نوبت من که رسید یه دختره اومد گفت بذار من یه چیزی به استاد بگم...رفت با چه لحنی قربون صدقه استاد رفت...که استاد تو بهترین استاد عمرم بودی...تو زندگی منو از این رو به اون رو کردی حالا بیا 16 منو بکن 18 تا شاگرد اول شم این ترم...[sokoot]استادم بهش نمره داد...بعد این خانوم من رفتم،گفتم استاد یه نمره ای بده من مشروط میشم...گفت برگتو پیدا کن،بده دوباره صحیح کنم...صحیح کرد(چ صحیح کردنی،همینجوری سرسری) و چون غرورم بهم اجازه نداد مث بقیه قربون صدقۀ الکی برم...یه نیم نمره([nishkhand])بهم داد که من نمیدونم اون نیم نمره رو کجای دلم بذارم....
اینم داستان ما....طولانی بود ولی تو دلم مونده بود باید میگفتم،الان راحت شدم[shaad]
اینم معضل اماکن فرهنگی ما...دروغم نیست با چشمای شهلای([nishkhand])خودم دیدم و تعریف کردم...
تا حالا که دوستان شرکت کردن خوششون نیومده
دوستان شده بعضی از اوقات این کار رو انجام بدین
به نظر من ادمای پاچه خوار دروغ گوهای حرفه ای هستن که اگه ازشون بپرسی تاحالا دروغ گفتی؟، می گن نه من از دروغ متنفرم!!
منم یه سوالی دارم [sootzadan]
لطفا یکی منو قانع کنه
بعضیام هستن مثال واضحش تو همین دنیای مجازی، یه بار بهت سلام دادن، دفعه دوم قربون صدقه ای می رن و کلی فدایت شوم و دلم برات تنگ شده بود و عزیزم و از این حرف ها ... به نظرتون این حرکت هم پاچه خواریه؟ نگید به علت روابط عمومی بلاشه که اصلن قبول ندارم :|
پاچه خواری زمانیه که طرف مقابل بتونی چیزی بهت اظافه کنه. پول. قدرت.پست و.... اگه بدونی که چیزی داری بهش اظافه کنی باید بدونی پاچه خواری اگه نه پس لطفه . البته ادم ها فرق دارن. ادمایی هستن که در اوج قدرت هم باشی بازم چشم داشتی بهت ندارن. تو همین سایتم که مثال میزنی خودت یه زمانی مدیر ارشد بودی . اون زمان یه عده سلامت میکردن که الان سالی یه بارم حالتو نمیپرسن مینا خانوم. مهم اینه الان که سمت مهمی ندارین ( البته رو سر ما جا دارین) کی حالتونو میپرسه[cheshmak]