پاسخ : ▲▼▲::ورود بچه مچه سوسول ممنوع::▲▼▲
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nkhoshdel
نه عزیزم منظورم بچه هایی که در خانواده های مشکل دار تربیت میشن بود فرقی نمیکنه دختر باشن یا پسر ولی در کل شاید دخترا ناراحت بشن به نظر من اگه دختر رو نده به پسر هیچکی نمیتونه بهش چپ نگاه کنه پس ناراحت نشین هرچند خود من هم دختر هستم ولی بیشتر دخترا مقصر هستن
قبول ندارم!این روزا هر فرصتی گیر بیارن سو استفاده میکنن!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
قبول ندارم!این روزا هر فرصتی گیر بیارن سو استفاده میکنن!!!
اینو که واقعا بهت حق میدم بعضی ها حتی از هم صحبتی با یه دختر سو استفاده میکنن اینجور افر اد بیمار هستند براشون دعا کنیم[dooa]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nkhoshdel
اینو که واقعا بهت حق میدم بعضی ها حتی از هم صحبتی با یه دختر سو استفاده میکنن اینجور افر اد بیمار هستند براشون دعا کنیم[dooa]
یه روزایی بود حتی پسره همسایه سره دختره همسایشون غیرت داشتو هواشو داشت ولی الان خودشم دنباله سواستفاده ست!!این فقط یه نمونه ش بود!
دوست عزيز (maryam kia)من منظورم اين بود كه حتي اين جور پسر ها هم اين جور دختر واسه ازدواج ميخوان حالا ببين اونايي كه پسر هاي خ خوبين چي ميخوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
افرین به این رسیدی هر انسانی طرزه فکره خودشو داره[tashvigh]
آره خیلی وقت بود که رسیده بودم [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosighi
دوست عزيز (maryam kia)من منظورم اين بود كه حتي اين جور پسر ها هم اين جور دختر واسه ازدواج ميخوان حالا ببين اونايي كه پسر هاي خ خوبين چي ميخوان
حتما حوری میخوان از بهشت[tafakor]
بحث خیلی خوبی هست مادر بز رگم همیشه
میگفت تا دختر نگند دست درازی
پسر نمی کند بوسه بازی با عرض معذرت از همه
دخترای ما غرورشون کم شده
پسرامون غیرتشون
برادر مهدی خسته نباشی
اما فریاد از اونجاست که دختر الان شوهرنمیخوان دوست پسر میخوان شوهر کردم دمده شده پس همه به هم میاد ناراحت نباش
واینکه باید بگم به اون پسرایی که باصد تا دوستن بعد به نظرشون رفتن دختریو گرفتن که باکسی نبود مطمئن باشن زناشون به همون تعداد باکسایی بودن
بم ثابت شده تا الان چند تا رو به چشم خودم نه شنیدن دیدم
اخرشم مردی که زن داره وفادار نیست دیگه چه برسه به پسراش
برادر مهدی خسته نباشی
اما فریاد از اونجاست که دختر الان شوهرنمیخوان دوست پسر میخوان شوهر کردن دمده شده پس همه به هم میان ناراحت نباش
واینکه باید بگم به اون پسرایی که باصد تا دوستن بعد به نظرشون رفتن دختریو گرفتن که باکسی نبود مطمئن باشن زناشون به همون تعداد باکسایی بودن
بم ثابت شده تا الان چند تا رو به چشم خودم نه شنیدن دیدم
اخرشم مردی که زن داره وفادار نیست دیگه چه برسه به پسراش