پاسخ : بچه ها بیاید نظر بدید!بدو وقتو هدر نده
من خودم خواهر و برادر
کوچیک دارم ک هر وقت مادرانه شروع میشه میشینن و نگاه میکنن.صد در صد نکاته بدشو بیشتر از خوبش یاد میگیرن چون خاصیته انسان اینجوریه!!!خب سریاله مادرانه هم سرتاسر پر از چیزایه منفیه!!!!حالا دیگه پسرایه مواد فروش یا چه فرقی میکنه دخترایه موادفروش میوفتن دنباله بچه پولدارا ازشون پول بچاپن!!! شاید هم موادفروشی علنی بشه!!![nadanestan]اخه این سریاله!!![tafakor]اونم تو ماه رمضون!!![taajob]
به نظرم فیلم مادرانه انقدر هام بد نیست به نظرم حقیقت جامعه رو نشون میده یکی از دوستان گفت چه ربطی داره به اسم مادرانه بنظرم خیلی ربط داره اگه خوب دقت کنید این فیلم چنتا مادرو نشون میده مثلا مادری که بخاطره خودش از بچه هاش گذشت و از ایران رفت و یه مادره دیگه ای که با توجه به فقر ی که داره تموم تلاش شو میکنه که بچه هاش راه درستی واسه زندگیشون انتخاب کنن و زنی دیگه ای رو نشون میده که میتونه مادر بشه اما بخاطر مشکل نازایی شوهرش بهش وفادار مونده و از حس قشنگ مادر شدن صرفه نظر کرده .کاش همه مون قدر مادرامونو بدونیم....
من از نظر دادن خود داری می کنم بمونید تو امپاس !!!
اما به ضرص قاطع می تونم بگم .... مادرانه رو قشنگ بازی کردن با موضوع تکراری !! دود کش هم که قشنگ بازی شده بود ....لبخند و داستان خاصی نداشت !!
مادرانه با بازی زیبای مهدی سلطانی واقعا محشره
بیچاره خروس
فکر کنم هیچکس بهش رای نداده باشه
واسه من فرق نمیکنه
هر سه تاشونو نگاه میکنم
تهش هم خاموش میکنم میگیرم میخوابم
تاثیرم روم نمیگذاره
راستی یکی از دوستا گفته بود مادرانه حقیقت جامعه رو نشون میده ولی به نظر شما آخه چند نفر تو جامعه شبیه رها هستن ؟ نه واقعا
آدم داریم که خیابونی باشه
که معتاد باشه
ولی نه دیگه اینقدر پررو و وقیح
مگه نه ؟
شما بگید چند نفراینقد پولدارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه 20نفرم نمیشن ک اینطوری زندگی میکنن[nadanestan]
هیچکدام بدرد نمیخورند بدآموزی هم دارند. اینها سریال های آبکی مثل فیلم های ترکیه ای هستند.که سیمای ما پول بیت المال را دور میریزه.سریال های سال های پیش بهتر بودند.
[golrooz]دودکش!
با توجه به عقبش چون با دست خالی کمک دیگران می کردند هم غریبه ، هم فامیل وچون زندگی بیشتر ما توایران زندگی مرفحی نیست و این فیلم درد ما وجامعه الان رو بیشتر وپر رنگ تر و همراه با ظنز جالب بیان می کرد من با دیدن این فیلم فهمیدم که ما انسان ها اگه از پول بگذریم (هر که از پول بگذرد خندان بود) وحریس مال دنیا نشویم میشه بی انقولت وبی قیف و قپی در نکردن بیش هم به یک زندگی سالم وهمراه با ارامش رسید نه اینکه اشنایان ما در دوره ی امروز حتی با اون همه پول وخدم وحشم یا کاری انجام نمیدن یا منت سر ادم می گذارن من طرف صحبتم با بیشتر جامعه است خصوصا اونایی که مادر بزرگ وپدر بزرگ از دست دادند انشا الله به امید بهروزی وجامعه سرشار از شادی وشعف ومهربانی وبه دور از کینه وعداوت به توان مشگلات هم خود وهم دیگران وخصوصا گره از کار جوانانی مانند من وشما باز بشه اللهی امین...................
راستش من از هیچکدوم خوشم نمیاد ولی خوب مادرانه باز بهتره...