پاسخ : ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
اره واقعا
دخترا حاضرن با پسر که گذشته بدی داشته زندگی کنن
میگن خوب دوسمون داره
ولی پسرا اصلا حاضر نیستن
خب این اشتباه دختر خانوم هاست که حاضرن با پسری که سابقه ی بدی داره ازدواج کنن [cheshmak]
به نظر من هیچ توجیهی نداره که من به عنوان یک پسر بخوام با دختری که سابقه ی بدی داره ازدواج کنم همچنین دختر خانم ها هم باید این رو مد نظر قرار بدن که پسری با سابقه ی بد به هر حال یه جایی بند رو به آب میده و اصل وجودی خودش رو نشان میده پس همه ی اولویت زندگیتون خوش تیپی و پول و موقعیت اجتماعی نباشه
به اعتقادات توجه بیشتری کنین و همچنین سابقه ی خوب اجتماعی و سیاسی فرد مقابل ...
گذشته ی آدما رو نباید نبش قبر کرد.الان اون آدم چیه؟ حضرت علی(ع) به مالک اشتر می فرماد اگر کسی رو شب هنگام در حال گناه دیدی فردا به اون به چشم گناهکار نگاه نکن،شاید سحر توبه کرد باشد و تو ندانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozhgan.s
گذشته ی آدما رو نباید نبش قبر کرد.الان اون آدم چیه؟ حضرت علی(ع) به مالک اشتر می فرماد اگر کسی رو شب هنگام در حال گناه دیدی فردا به اون به چشم گناهکار نگاه نکن،شاید سحر توبه کرد باشد و تو ندانی
به نظر من ادم هرکار خوب یا بدی که انجام میده
روی روح و روانش تاثیر میزاره . حتی روی سرنوشتش
به خاطر همین خیلی مهمه
به نظر من امام علی این حدیث برا ازدواج نگفتن برا روابط اجتماعی عادی گفتن
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozhgan.s
به نظر من ادم هرکار خوب یا بدی که انجام میده
روی روح و روانش تاثیر میزاره . حتی روی سرنوشتش
به خاطر همین خیلی مهمه
به نظر من امام علی این حدیث برا ازدواج نگفتن برا روابط اجتماعی عادی گفتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozhgan.s
سلام
حرف شما درسته
منم نگفتم نبش قبر کنین
ولی کسی که گذشته ای داره که برای مثال دختر باز حرفه ای بوده به نظر شما در آینده امکان خطای مجدد این فرد نیست ؟
خب شما می تونین ریسک کنین و با چنین پسری ازدواج کنین ؟
مطمئنا نه ...
بحث نبش قبر گذشته ی آدم ها که گفتین اگر در راستای ریختن آبروی اون فرد باشه درست نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
سلام
خودتون میگین توجیه ..!
یعنی نمی شه قبول کرد میشه توجیه کرد...
به نظر من هیچ توجیهی نداره که مرد بعد از ازدواج بخواد با زن دومی در ارتباط مشکوک باشه مگر ارتباط کاری که در اون هیچ قصد و نیت سوعی نباشه.!
قبل ازدواج هم خیلی از آقایون عقیده اشون اینه که دوست دختر بازی و پسر بازی اصلا مجاز نیست و فقط به ازدواج فکر می کنن.
اینکه بگین چنین افرادی نیستن تفکر اشتباهیه ..! چون هستند منتها خانم ها ملاک های اولشون ایمان نیست.
خوش تیپی طرف هست ، چون اگر غیر از این بود به خیلی از خواستگارها موقعیت صحبت کردن رو میدادن.
به قول قدیمی ها ... تا مرد سخن نگفته باشد --- عیب و هنرش نهفته باشد [cheshmak]
حرف شما شاید درست باشه ولی من کلی عرض کردم
کلا در جامعه اینجوری جا افتاده
طرف دخترشو میکشه که مثلا خیانت کرده یا دوست داره وای پسرا هیچی اصلا حتی مورد معاخضه هم از طرف جامعه قرار نمیگیرند
بعدم اگه معیار بعضیا تیپو قیافه اس معیاره خیلیا شخصیتو ایمان و اخلاقو نجابته
از دختر انتظار همه ی اینا میره ولی ایا از پسر هم به این محکمی و پافشاری خواسته میشه که اینجوری باشن
نه خیلی ازادترند
بهرحال امیدوارم همه عاقبت بخیر شن امیدوارم واقعا اونچیزی که لایقه شن نصیبشون بشه
بچه های نازنین قضاوت رو بزارید کنار چون حق الناس به گردن تون میوفته. ببینید مطمئنا امروز کم دختر یا پسری پیدا میشه که قبل از ازدواج رابطه جنسی نداشته باشه. هر کی از این دختر یا پسرا پیدا کنه باید دور زمین ورزشگاه آزادی آفتاب بالانس بزنه. بعدش هم شما بعد از ازدواج رو بچسبید که قرار داد زندگی بسته میشه. یعنی دو نفر با هم قرار داد می بندن که تا آخر عمر با هم زندگی کنن در قبال هم مسئولیت پذیر باشن و به هم خیانت نکنن. قبل از اونش واقعا بی خوده که بخوایم به این چیزا فکر کنیم. البته قبول دارم ازدواج نباید با چشمای بسته انجام بگیره اما شک کردن و تهمت زدن کار یه انسان عاقل نیست.ازتون عاجزانه خواهش و تمنا می کنم به همدیگه و به جنس مخالف احترام بزارید مخصوصا به حقوق انسانی و اولیه هر کسی. بعدش میتونید سیاست های خودتون رو مشخص و دنبال فردی باشید که قبولش کنه. در غیر این صورت از زندگی تون لذت نخواهید برد.موفق باشید.
من میگم بلا خره من کاری کردم . که نصیب وقسمتم این شده .
خوشبختانه بحث های متعددی تو سایت بابت ازدواج راه افتاده هنوز اونجا رو مطالعه نکرده بحث دیگه ای رو باید بخونیم. ازدواج در دنیای مجازی و با زنا کار در هر صورت این اهمیت قضیه رو میرسونه.
من فکر میکنم ما متاسفانه تو جامعه خودمونو درگیر مسائلی میکنیم که خودمون دوست داریم نه اینکه کاملا درست باشه یا حداقل از راهش باهاش برخورد کنیم.
دوستان مسائل تفاوت بین دختر و پسر رو مطرح کردن و در واقع هم متاسفانه تو جامعه همینجوره. عفاف فقط محدود به دختر حجاب و ایناس. عفاف رو باید در بعد وسیعی اجرا کنیم.
دوستان احادیث زیادی نقل کردند که همه اونا راه زندگی رو نشون میدن ما خودمون نمیخوایم قبوا کنیم در واقع اونا رو دور میزنیم. وقتی پیامبر اکرم برای تمام کردن اخلاق مبعث شدن یعنی چه؟
یعنی به گفته یکی از دوستان شب طرف گناهکاره تا صبح شاید توبه کرده باشه، یعنی اینجاس که باید چشم و گوشمونو ببندیم.
مگه روایت نداریم که رسول خدا (ص) وصاياي خودش را به ابوذر بيان مي كند مي فرمايد:
« يَا أَبَاذَر إِيَّاكَ وَ الْغِيبَةَ فَإِنَّ الْغِيبَةَ أَشَدُّ مِنَ الزِّنَا؛ از غيبت دوري كن. چون غيبت از زنا سخت تر است» . در ادامه ابوذر مي گويد كه گفتم :چرا اين گونه است ؟
حضرت در پاسخ فرمود:«لِأَنَّ الرَّجُلَ يَزْنِي فَيَتُوبُ إِلَى اللَّهِ فَيَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِ وَ الْغِيبَةُ لَا تُغْفَرُ حَتَّى يَغْفِرَهَا صَاحِبُهَا»(1) يعني علت سخت تر بودن اين است كه شخص زناكار مي تواند توبه كند و خداوند متعال توبه او را قبول نمايد. اما در غيبت تا زماني كه شخصی که از او غيبت شده ،از شخص غيبت كننده راضي نشود و وي را نبخشد، قابل بخشش نيست»
با توجه به توضيح مذكور در روايت، روشن مي شود مقايسه اي كه در اين جا صورت گرفته از جهت بيش تر يا كم تر بودن گناه و ...نيست. بلكه جهت مقايسه، سخت تر بودن پذيرش توبه غيبت كننده، نسبت به زنا كننده است.
موقع دوستی با جنس مخالف یا خواستگاری چقدر تو این فکریم که یعنی طرف اهل غیبته؟به هر حال الان طرفت کیه چیه؟ درست گفت نبش قبر کردن در این زمینه یعنی فقط یه قسمت از بدنشو درآوردن و کنکاش کردن بقیه هر چه باد باد.
گذشته فرد به خودش ربط داره و هیچ دلیل به گفتن نیس وقتی که دیگه تکرار نمیکنی و یه خطایی بوده در گذشته....[shaad]
کتاب انسان شناسی دکتر حسن شهرکی پور و سایر بزرگواران خیلی به شما کمک خواهد کرد