پاسخ : پسرهای نخبگان بیایید دور هم باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
امیر دانته
بله کاملا درست بود
من کاملا با اینکار ارتش مخالفم؛ چون ریس جمهوری که بدون تقلب و طی یک فرایند قانونی تونسته بیشتر از 50% آرا رو بدست بیاره،حقش هست چهار سال دوره ریاست جمهوریش رو ادامه بده. حالا در شرایط فعلی که اعتراضات خیلی زیاده و غیر قابل کنترل شده؛ راه درست برای کنترل بحران این بود؛ که یک همه پرسی برگزار بشه؛ اگر مرسی دوباره حداکثر آرا رو نتونست بدست بیار؛ بعد برکنارش بکنن.
بنظر من زندانی کردن اعضای دولت و اخوان... کار نادرست وخلاف دمکراسی هست.
بله حرف شما کاملا درسته ولی وقتی مردم مرسی را نمی خواهند ماندنش فایده نداره
مرسی پرنیان جان این پسرا که...............
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
امیر دانته
بله حرف شما کاملا درسته ولی وقتی مردم مرسی را نمی خواهند ماندنش فایده نداره
مهم رای اکثریت مردمه، ما که نمی تونیم بدون هیچ اندازه گیری موصق بگیم؛ مخالفین مرسی اکثریته جامعه هستن.ارتش اگر میخواست کمک کنه باید مرسی رو تحت فشار میزاشت تا همه پرسی بزاره، نه اینکه اینطوری لشکر کشی راه بندازه. با اینکار ارتش نه تنها اعتراضات کم نشد ؛ بلکه شورش و کشتار مردم بیشتر شد. حتی زمینه برای فعالیتهای تروریستی هم بیشتر از قبل باز شده.چرا که گروه های تندروی اسلامگرا الان بهانه خیلی خوبی برای حمله های خودشون دارن.
بریم تو فاز حرفای پسرونه دوستان. تو جمع های خودمونی چی میگیم . البته کمی لایت تر که بد اموزی نداشته باشه[nishkhand]
انصافا دخترا ی عزیز اگه این پست رو میخونن بیان پیش من یه مشاوره بدم بهشون. تا یه "دوستت دارم" بهشون میگن زودی هول میشن . چه خبره بابااااااااا بیاین من قول میدم روزی 2 ساعت این جمله رو بهشون بگم که حداقل تو زندگی تور نشن[hoshdar] متاسفانه از اون ور ماجرا خبر ندارن . میگن اه اره این دیگه بهترین پسریه که از اسمون فقط برای ما افتاده [entezar] دخترا هم متاسفانه کم رو هستن .نمیتونن دوتا سئوال از اهلش بپرسن که گرفتار نشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
انصافا دخترا ی عزیز اگه این پست رو میخونن بیان پیش من یه مشاوره بدم بهشون. تا یه "دوستت دارم" بهشون میگن زودی هول میشن . چه خبره بابااااااااا بیاین من قول میدم روزی 2 ساعت این جمله رو بهشون بگم که حداقل تو زندگی تور نشن[hoshdar] متاسفانه از اون ور ماجرا خبر ندارن . میگن اه اره این دیگه بهترین پسریه که از اسمون فقط برای ما افتاده [entezar] دخترا هم متاسفانه کم رو هستن .نمیتونن دوتا سئوال از اهلش بپرسن که گرفتار نشن.
عه!کی همچین حرفی زده؟ببخشیدا توهین نشه به کسی ولی دخترا خودشون بیشتر از پسرا تور می کنن.[khanderiz]دخترااااااااااااااااااااا ااا؟کم روووووووووووووووووووووووو وو؟
ایول پرنیان جون حالا خوبه این پسرا بدون دخترا دووم نمیارن نمونش همین حالا که بحث تون راجب دختراس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
عه!کی همچین حرفی زده؟ببخشیدا توهین نشه به کسی ولی دخترا خودشون بیشتر از پسرا تور می کنن.[khanderiz]دخترااااااااااااااااااااا ااا؟کم روووووووووووووووووووووووو وو؟
خیال میکنید زرنگ هستین یعنی پسرا میخوان که اینطور فکر کنید. خب این شگرد پسرهاست. دخترا پسر ها رو تور میکنن اما خب دست آخر کی ضرر میکنه؟ خوب بهش فکر کن !!خوب !![cheshmak]