پاسخ : اگه دستان عزیز فکر می کنند در این زمان نیز پیامبر بهترین الگوست شرکت کنند
ماهمه اینجا دنبال بالابردن همدیگه باید باشیم که ایشالا همگی موفق هم بشیم انشا الله.
بحث تحمل مردم ناآگاه دردوره زمانی گذراز جهالت به علم از بحث تحمل فشار گمراه کنندگان جداست.شما تا وقتی من سوادندارم تحمل میکنی وبه من درحد کفایت آموزش میدی وسوالات وتعجبات من بیسواد در روند سوادآموزی رو تحمل میکنی.این قابل قبول وقابل تحسین هست.اما یک زمانی من حاضر به پذیرش حقانیت مطالب موثق شما (که قصد دارید به من یادبدیدتا پیشرفت واقعی بکنم )نیستم و حتی مانع این گسترش معرفتی که شما میتونید به دیگران ارائه بدید هم میشم ومیرم جوسازی میکنم که شما دروغگو هستید و هیچ کس نباید به شما توجه بکنه.اینجا قضیه تحمل منتفی هست وکار به جدال حق وباطل میکشه.شما مجبور میشید برای اینکه بتونید معارفتون رو به همه برسونید واونهارو به سعادت برسونید حتی با من درگیر بشید وحتی کار به قتال هم بکشه.اینجا کار شما مورد رضایت الهی هم هست.حالا شاید امثال (بنده حقیر دورازخدا وشاید تحت تاثیر شیطان) از این فعالیت شما خوشم هم نیاد وحتی مقابله با حقانیت شمارو توجیه انسان پسندانه هم بکنم.
....
از حضرت محمد مصطفی(ص)الگویی بهتر برای انسان فرستاده نشده.در همه زمینه ها در همه زمانها برای همه انسانها
پاسخ : اگه دستان عزیز فکر می کنند در این زمان نیز پیامبر بهترین الگوست شرکت کنند
درباره شناخت معارف الهی در هر زمانی بایدبه متخصصان اون مطلب مراجعه کرد.
متخصصان واقعی اموردینی در طول تاریخ تعصب خاصی نسبت به پیامبرخاصی نداشتند وبطور واقع دنبال دریافت اوامر خدا از طریق سلسله متوالی پیامبران بودند.ودرمقابل, کسانی که دنبال سواستفاده از وجهه مذهب بودند حاضر به خضوع دربرابر متخصصان اصلی دین نبودند.چون خودشون هم بواقع مطیع امرخدا نبودند
الان تحمل کسانی که حاضربه خضوع در برابر دین کامل خاتم الانبیا(ص) نیستند بطور دائمی صحیح نیست.شایدبشه بطور موقت با این مخلوقات خداکناراومد ولی نهایتا نمیشه به حسن نیت وحسن عملکرد این دسته از انسانها خوشبین بود(یا خودشون رو از سعادت محروم میکنند یا درصورت مهلت داشتن , باعث ناکامی دیگران از سعادت واقعی میشند)حساب کسانی هم که علنا در طول تاریخ با حق وحقانیت مخالفت میکردند و الان هم از گسترش معارف اسلام جلوگیری میکنند(تا منافع نامشروعشون پایداربمونه) هم همیشه معلوم هست.حق بر باطل پیروز است
پيامبر رحمت العالمين هست و معيار پاكي و ناپاكي پس 11111111111111111111
1 چون من مسلمونم و وقتی این دینو پذیرفتم صدرصد پیامبر اکرم هم پذیرفتم و رفتار ایشون باید در تمام مراحل زندگیم الگو باشه
- - - به روز رسانی شده - - -
1 چون من مسلمونم و وقتی این دینو پذیرفتم صدرصد پیامبر اکرم هم پذیرفتم و رفتار ایشون باید در تمام مراحل زندگیم الگو باشه
ممنونم از دوست عزیز عبدالله
مسلما پیامبر اکرم ص بهترین نمونه اخلاق و انسانیت و سیاست و .. هستند.
و نمونه ای بارز از انسان کامل که خداوند داره به ما معرفی می کنه
و همانطور که در پیامبر اکرم ص فرموده اند : " انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق"
1
خیلی خوبه که ما سیره نبوی و ائمه رو در تمام شئون زندگی هامون پیاده کنیم.
اما زیباتر اینه که اگر قرار ه که ما از سیره نبوی و اهل بیت علیهم السلام بگیم ، طوری گزینش کنیم مطالب رو که با فضای فرهنگی و نیاز روز هم مطابقت داشته باشه
اینجوری تاثیر و کاربرد بیشتری هم خواهد داشت.
ممنونم از همه دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
خیلی خوبه که ما سیره نبوی و ائمه رو در تمام شئون زندگی هامون پیاده کنیم.
اما زیباتر اینه که اگر قرار ه که ما از سیره نبوی و اهل بیت علیهم السلام بگیم ، طوری گزینش کنیم مطالب رو که با فضای فرهنگی و نیاز روز هم مطابقت داشته باشه
اینجوری تاثیر و کاربرد بیشتری هم خواهد داشت.
دوست گرامی، بزرگوار.«ولا تقف ما لیس لک به علم»
موضوعات این حقیر مسلمان را کافر یا مومن میکنه. دوستمون به اشتباه فکر کرده بودن که این حقیر درمورد پیامبری اجنه پست ارسال دکرده ام. پستهای این حقیر نیاز روز جامعه هستن. اگه مطالعه کنین و زحمت بکشین یک سری به پستهای ارسالی بزنین متوجه میشین واین قدر بیراهه نمیرین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله.
دوست گرامی، بزرگوار.«ولا تقف ما لیس لک به علم»
موضوعات این حقیر مسلمان را کافر یا مومن میکنه. دوستمون به اشتباه فکر کرده بودن که این حقیر درمورد پیامبری اجنه پست ارسال دکرده ام. پستهای این حقیر نیاز روز جامعه هستن. اگه مطالعه کنین و زحمت بکشین یک سری به پستهای ارسالی بزنین متوجه میشین واین قدر بیراهه نمیرین
سلام برادر گرامی [golrooz]
بنده تمام پستهای شما رو مطالعه کردم و همانطور که در پیام خصوصی تایید کردم اینجا هم رد نکردم چیزی رو.
تذکر بنده در مورد به روز بودن و با نیاز روز هماهنگی داشتن معناش این نیست که موضوع شما به روز نیست یا با نیاز روز هماهنگ نیست.
بلکه در کنار تایید بحث از زندگی و سیره پیامبر توصیه ای دوستانه داشتم که کلی بود و هر شخص دیگری هم این سوال رو می کرد باز هم همین توصیه رو می کردم.
و نه قضاوتی کردم و نه بیراهه ای ...