در ضمن من کی گفتم احاطه ی کامل روی تمام مسائل جنگی دارم؟؟؟ هه هه.... من مطالعه میکنم ولی اینکه بگم از تمام مسائل مطلع هستم.... نه نیستم...
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن من کی گفتم احاطه ی کامل روی تمام مسائل جنگی دارم؟؟؟ هه هه.... من مطالعه میکنم ولی اینکه بگم از تمام مسائل مطلع هستم.... نه نیستم...
از این گفته هاتون معلومه که چه قدر استراتژی جنگی براتون اهمیت داره .نقل قول:
فکر هم نمیکنم امریکا با بی ۲ هاش یا با اف ۱۱۷ ها بتونه کشتی های غرق شده رو از مسیر ورداره
فکر می کنید تنگه هرمز تنها عامل بازدارنده جنگ ایران و امریکاست ؟ که قسمتی از اون اقدام به مین گذاریش شده ؟
شما از لحاظ اقتصادی جنگ گفتید که جنگ امریکا با ایران و اسیب دیدن دیدن کشتی ها و اختلال در صادر شدن نفت و افزایش قیمت اون باعث بازدارندگی میشه ؛ ولی به یه مساله توجه نکردین اگه مساله اقتصادی برای امریکا مهم نبود ، به نظرتون جورج بوش دیوانه بود که به افغانستان و عراق حمله کنه تا این بحران سنگین اقتصادی براش به ارمغان بیاد ؟
می دونید چه قدر منابع فلزات گرانبها توی افغانستان هست که برای امریکا اهمیت داره ؟
نفت عراق چه قدر براش اهمیت داره ؟ که تونسته به عراق حمله کنه . در طی 4 سال و فقط طی 4 سال فقط 7 میلیارد دلار از خزانه بانک مرکزی عراق گم شده !
فکر کردین این همه دلار های نفتی کجا رفته ؟ تو جیب من و تو یا دیگران ؟
این پولها توی جیب امریکا رفته .
مساله اقتصادی تنها مساله مهم این قضیه نیست و نخواهد بود .
پس اگه قرار بود که امریکا از جنگ و مین بترسه ، دیگه نیازی به انقلابهای رنگین نداشت .
همین الان هم رو در رو با روسیه سر سامانه دفاع موشکی پرچم جنگ رو بالا برده ؛ شما می خواین بگین که امریکایی ها از چند تا مین ترسیده و جا زده ؟
من میگم که استراتژی جنکی کشک نیست ، شما میگین بحث سر غرق شده کشتی هاست و .... .
خیلی مونده تا متوجه شید که جنگ و استراتژی اون چیه .
شما که اهل مطالعه هستید برید و درباره گفته های " پل کندی " که در مورد ظهور و سقوط قدرتهای بزرگ کتاب نوشته صحبت کنید .
پس اگه شما از مطالب " پل کندی " اطلاع و اگاهی ندارید برای چی اقدام به نظر دادن می کنید اگر انچه را که می گویید راست است ؟
شما برو گفته های ایشون رو بخون بعد می بینی که جنگ به همین راحتی هم نیست که با چند تا مین بشه در موردش نظر داد .
تو دیوانه بودن بوش که بحثی نیست هه هه..... ولی جدای شوخی اگه اطلاع ندارین برین کمی تو نت بگردین و ببینید که جنگ های امریکا توی افغانستان و عراق خیلی خیلی کم توی بحران اقتصادی امریکا نقش داشت.... اتفاقا به نظر من که یکی از مسائلی که باعث شده امریکا از این دو کشور بعد این همه سال نره همین مسائل اقتصادی هست و اینکه چطور و چقدر دارن سود میبرن با ماندن تو این کشورها......و همچنین استراتژی بازدارندگی ایران به ۴ تا مین ختم نمیشه عزیز... یکی از همین استراتژی ها حمایت از حزب الله و حماس و دولت سوریه و چندین چیز دیگه هست....برای همینه که امریکا الان به شدت داره روی سوریه کار میکنه تا دولتش رو نابود کنه......راستی اونقدر ها هم که دارن همه جار میزنن بحران اقتصادی همه رو خفه نمیکنه تو کشورهای خارجی.... من اونقدر متعصب نیستم که بگم هرچی اخبار ایران میگه وحی مطلقه... و صد البته اینرو هم میگم که اخبار خارجی صد در صد همش واقعیت نداره..... هر کشوری به نفع خودش خبر پخش میکنه... مشکلاتی توی دولت های خارجی هست... ولی نه تا حدی که کمر نتونن راست کنن....... حالا این بحث بستن تنگه ی هرمز میتونه تاثیر زیادی روی اقتصاد با مشکل بر خورده ی غرب داشته باشه... برای همین بحث باز موندن این تنگه نه تنها برای امریکا بلکه برای بیشتر کشورهای پیشرفته ی جهان مهمه....... راستی با موبایل دارم پست میدم.... نمیدونم سایته یا موبایل من که کامل فاصله ها رو حذف میکنه.... شرمنده اگه سخته خوندن پست هام... هه هه
جناب اقایی که داری منو با هه هه مسخره می کنی ، بدون که 16 سال توی حوزه جنگ افزار دارم سرچ و تحقیق می کنم و یه چند تا طرح هم به صنایع دفاع هم دادم که یکیش رو قبلا ساخته بودند .
لطفا محض اطلاع کامل برید دانشگاه مالک اشتر تهران اونجا یکی از ایده هام توش خوابیده ، از دانشگاه که بیرون رفتی به سمت چپ بری حدود چندین متر اون طرفتر سر نبش کوهستان هشتم صنایع دفاع هست ساختمان مربوط به نخبگانش هم به رنگ قرمز هست .
اطلاعات بیشتر هم می خوای ؟
یه چیز دیگه از میدان ازادی یه راست هم با تاکسی می تونی بری . دو سال پیش که کرایش 1800 تومن بود الان رو نمی دونم .
هر وقت رفتی این دو جا اون موقع می فهمی که جنگ کیک و ساندیس نیست که بخوای همین طوری در موردش نظر بدی .
هر وقت از این دو مکان دیدن کردی و به تمام ادرس ها و نشانه هایی که گفتم سر زدی ، اون موقع میام باهات صحبت می کنم .
پس تا اون موقع ،
یا حق .
یاللعجایب... ملت چرا انقدر عصبانی هستن... داداش شما یکی از اون هه هه های من رو به خودت ربط بده ببینم چطور این کارو کردی؟؟؟ اولش که گفتم بوش دیوونه بود... اخرشم گفتم ببخشید اگه پست هام رو نمیشه راحت خوند... حالا این وسط یه دفعه کجا به شما فوحش دادم.... من که نمیدونم... اگه بقیه دیدن به ما هم بگن حذف کنیم...
دوستان از بحث خارج نشن کسی هم الکی داغ نکنه اینجا.با آرامش بحث کنید.
با تشکر[golrooz]
رفقا با صراحت بگم با وجو تجهیزات مین روب تاثیر چندانی نداره.........[cheshmak]
سلام
موضوع به احترام ارسال ها باز خواهد ماند.
از دوستان صمیمانه درخواست میکنم تمام موارد ذکر شده در قوانین سایت و بحث های هفنگی را رعایت کنند.
طبیعی است از این پس باز ماندن موضوع منوط به احترام گذاشتن به قوانین است.
موفق باشید.
از جهت ممنوع بودن استفاده از منابع مخالف مقررات سایت لطفا ویدئوی شماره= rdLHkqrwb7g از سایت ضاله معروف و بدنام مربوط به ویدیوهای اینترنت را خودتان یک جوری بدست آورده وتماشا کنید.مرگ بر یوتیوپ [nadanestan]
http://www.youtube.com/watch?v=rdLHkqrwb7g