پاسخ : یک ضربدر چقدر میارزد؟!
ارزش اون ضربدر فکر نکنم اونقدر بالا باشه ک بخوان همدیگرو ب چالش بکشیم و ب همدیگه توهین کنیم.
هررشته ی تحصیلی تو جای خودش محترمه.تخصصم فکرمیکنم ب تلاش شخص و خلاقیتش بر میگرده نه اینکه توی کدوم رشته تحصیل کردن یا کجا کار میکنن.
مهندس یا حسابدار فقط ی عنوان ,تخصص رو باید جای دیگه دنبالش گشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein24
ارزش اون ضربدر فکر نکنم اونقدر بالا باشه ک بخوان همدیگرو ب چالش بکشیم و ب همدیگه توهین کنیم.
هررشته ی تحصیلی تو جای خودش محترمه.تخصصم فکرمیکنم ب تلاش شخص و خلاقیتش بر میگرده نه اینکه توی کدوم رشته تحصیل کردن یا کجا کار میکنن.
ممنون دوست عزیز
من از همین جا از تمام دوستان بخاطر لحن بدم معذرت میخوام و امیدوارم دیگه شاهد این جور برخوردها نباشیم
بازم معذرت و پوزش از تمام دوستان
به بزرگواری خودتون ببخشین
[khejalat][khejalat]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein24
کاملا درسته...
من توهین نکردم به چالش کشیدم...
همه رشته ها ضروری و حیاتی هستن و گفتم اینکه یه تعداد آدم از یه قشر یه کار خطایی میکنن نمیشه گفت "اکثرا..."
توی نقل قولم از جواب حسین مت دقیقا این موضوع رو شکافتم که تخصص و رشته تحصیلی دو چیز متفاوتن...
اگر هم به این آقا جواب قاطع دادم دلیلش اینه که خیلی پرمدعا و مطمئن و بدون در نظر گرفتن احترام حرف زد و از زبان تهدید استفاده کرد(در پیامهای خصوصی) که دیدم اگر جواب ندم چیز دیگری برداشت میشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.mohammadi
ممنون دوست عزیز
من از همین جا از تمام دوستان بخاطر لحن بدم معذرت میخوام و امیدوارم دیگه شاهد این جور برخوردها نباشیم
بازم معذرت و پوزش از تمام دوستان
به بزرگواری خودتون ببخشین
[khejalat][khejalat]
من هم وقتی این حرف منطقی رو میخونم به خودم واجب میدونم از جمع عذرخواهی کنم و من هم امیدوارم دیگه شاهد همچین برخوردهایی از طرف شما نباشیم.
اگر هم به این آقا جواب قاطع دادم دلیلش اینه که خیلی پرمدعا و مطمئن و بدون در نظر گرفتن احترام حرف زد و از زبان تهدید استفاده کرد(در پیامهای خصوصی) که دیدم اگر جواب ندم چیز دیگری برداشت میشه...[/quote]
حداقل اونقدر مرد باش که سر حرفت بمون واقعا برات متاسفم که خیلی سریع رنگ عوض میکنی توهین از طرف شما شروع شد که باعث شد پستتون حذف بشه ولی شما حتی به مدیر تالار هم تهمت زدی الانم حرفتو جوری زدی که انگار هیچ توهینی نکردی برات واقعا متاسفم واقعا
مطالب موجوده و دوستان با نظر شخصی خودشون حتما خوب رو از بد تشخیص میدن پس نیازی به کاسه ی داغتر از آش نیس
دیگه بیشتر از این آبروی خودتو نبر دوست عزیز تر از جانم
تمومش کن
اوکی؟
بحث کردنم منطق خودشو داره با توهین وزیرسوال بردن همدیگه نمیشه ب نتیجه درستی رسید.من رشتم مهندسی بوده ولی اگه از تعصب کم کنیم حرفای دوستمون بعضیاش درباره مهندسای الان درست بودو همچنین حرفای شما درباره صنعت. ولی چه بهتر بود این بحث رو بدون غرض ورزی و تخریب همدیگه پیش میگرفتین تا نه بی احترامی ب هم بشه و نه توهین ب قشر خاص.تازه فکرمیکنم ب ی نتیجه گیری کلیم میرسیدیم اگه منطق با این مبحث همراه میشد.
[shaad] مشکل آدمهایی مثل تو اینه که فکر میکنند مردم نمیفهمند! نیازی من چیزی بگم... هر کسی پست ها رو بخونه به راحتی میفهمه سطح شعور نویسندشو.
من مشکلی ندارم. شما مینویسی من جوابتو میدم.ننویس تا جوابی هم نشونی نمیتونی با توهین کردن تحریکم کنی که از کوره در برم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein24
بحث کردنم منطق خودشو داره با توهین وزیرسوال بردن همدیگه نمیشه ب نتیجه درستی رسید.من رشتم مهندسی بوده ولی اگه از تعصب کم کنیم حرفای دوستمون بعضیاش درباره مهندسای الان درست بودو همچنین حرفای شما درباره صنعت. ولی چه بهتر بود این بحث رو بدون غرض ورزی و تخریب همدیگه پیش میگرفتین تا نه بی احترامی ب هم بشه و نه توهین ب قشر خاص.تازه فکرمیکنم ب ی نتیجه گیری کلیم میرسیدیم اگه منطق با این مبحث همراه میشد.
قبول دارم... بشینیم پای بحث... هر موقع هر کجا که بخواین با هر کسی که دوست دارید... فقط طرف مقابل هم مقید به منطق و رعایت احترام باشه
وجدانن اولین جوابی که به نظرم من ندادی ونقل قولی که کردی یادته چی بود/
شما به حساب کتابت برس عزیز
خوب این یعنی چی؟
چه منطقی پشت این جمله اس
واقعا یعنی چی؟
چی میتونی بگی در مقابل این حرف
توهین نیس بنظرت؟ خدا وکیلی نیس؟
معنیش اینه در مورد تخصص و چیزی که بهش آشنایی داری صحبت کن... من فک نمیکنم اینکه گفتم به حساب و کتاب برس (که کار اصلی حسابدار هستش و کار فوق العاده دقیق سخت و مهمی هستش) توهین به شخصی باشه. این یک حرفه هستش.
من فکر میکنم این سئوال شما باید توی بخش ادبیات نوشته بشه نه توی این پست