پاسخ : ویژگی های همسر مورد نظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبتکر وخلاق باشه
هر چقدر تحصیلاتش بیشتر باشه بهتر
راز دار،راستگو
اهل مشورت و مذاکره
مودب و مهربان
البته بعیده کسی دقیقا همیجوری پیدا کنم. ولی اگر به همین صفات نزدیک هم باشه خوبه.
حالا یه سوال مهم از کجا میشه فهمید که طرف ما خصوصیاتی رو که می خواهیم داره؟
از نظر خودم از هیچ راهی نمیشه فهمید تا آدم با کسی زندگی نکنه نمی تونه اونو بشناسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاسمین5454
حالا یه سوال مهم از کجا میشه فهمید که طرف ما خصوصیاتی رو که می خواهیم داره؟
از نظر خودم از هیچ راهی نمیشه فهمید تا آدم با کسی زندگی نکنه نمی تونه اونو بشناسه
خب دوره نامزدی مگه بخاطر همین نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
خب دوره نامزدی مگه بخاطر همین نیست؟
خب تو دوران نامزدی که کسی اخلاقش رو بروز نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاسمین5454
خب تو دوران نامزدی که کسی اخلاقش رو بروز نمیده
اگر مدت نامزدی زیاد باشه و دوطرف پیش مشاور ازدواج هم برن، یه بخش قابل توجهی از اخلاقیات هم دیگه رو میشناسن .
با توجه به امکانات داخل کشورمون، چطور میتونیم از بین این همه آدم، کسی که مورد نظر مون هست؛ رو پیدا کنیم. برای این هم دنبال یه راه کار بگردیم؛ خیلی خوبه.
1.راستگو باشه ودر همه زمينه صادق
2.تارك نماز نباشه
3.اهل كارايه هيجان انگيز باشه
4.شوخ طبع
5.رومانتيك
6.عاقل باشه قبل از هركاري خوب به اون كار فك كنه
7.صدايه خوبي داشته باشه
8.مدركش كمتر از فوق ليسانس نباشه
9.مهم نيس كه قبلا بايكي دوس بوده يا عاشق كسي بوده اما دوس دارم عشق آخرش باشم
10.آدمي شكاك نباشه
11.زياد آروم وسربه زير نباشه
12.يه دوس خوب باشه
13.مهربون باشه
14.خانوادش آدماي خوبي باشن
15.اهل مسافرت باشه
16.زياد به آشپزيه آدم گير نده
17.بر اين اعتقاد نباشه كه زن بايد به تنهايي كارايه خونه رو انجام بده يا اينكه كار خونه وظيفه زنه
18.با كار كردنم مشكلي نداشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
با توجه به امکانات داخل کشورمون، چطور میتونیم از بین این همه آدم، کسی که مورد نظر مون هست؛ رو پیدا کنیم. برای این هم دنبال یه راه کار بگردیم؛ خیلی خوبه.
حتی فلز یاب هم بی ارزش ترین و باارزشترین فلز رو یکسان سنس میکنه/البته اگر اشتباه نکنم
من نظر خاصی نمیتونم بگم/هرکسی ملاک شخصی خود و منطقی داره که فقط منطبق با افکار خود فرد بوده
اما کلیاتی رو صریح و مختصر میگم:بمعنای واقعی کلمه انسان/یک انسان واقعی/از یک انسان واقعی چه انتظاراتی دارید؟
قانون راز میگوید:
آنچه فکر می کنید،آنچه احساس می کنیدو آنچه اتفاق می افتد؛هر سه یکسان اند.
زندگی زیباست ای زیباپسند،زیبا اندیشان به زیبایی رسند
این برنامه ریزی و آینده نگری برای داشتن زندگی با پی محکم(قابل تقدیره،حداقل میتونه تلنگری برای کسانی باشه بی توجه به این مسائل زندگی میکردند)سپاس [tashvigh]
تقریبا نظریات همه کسانی که شرکت داشتند رو مطالعه کردم(نظرات شخصی و مبناشون قابل احترام و ایده آلیست)
بنابر تذکر مدیر محترم مکالمات شخصی برای شخصی نخواهم گفت،اما اجازه بدید بگم اگر به خدا به معنای واقعی کلمه اعتماد دارید،بهش اعتماد کنید،اگر گذشته رو تلخ میبینید بنظر شما تلخ بوده اما مطمئنا مقدمه ای برای یک آینده شیرین خواهد بود
(خارج از گود صحبت نمیکنم،حالا نه مسائل احساسی اما بقیه مسائل از جمله اجتماعی،اقتصادی،فرهنگی و ... تجربه دارم)
و باید با قطعیت بگم به جمله زیر رسیدم(باره و بارها و بارها و ..............و.....................و........... ................)
وقتی خدا بهت میگه:باشه!چیزی رو که میخوای بهت میده؛
وقتی میگه:صبر کن!چیز بهتری رو بهت میده؛
و...
وقتی میگه:نه!
داره بهترین رو برات آماده میکنه...
*نمیگم من اعتمادم،اعتقادم،ایمانم و... به خدا بیشتره،اما اگر واقعا بهش ایمان دارید،بهش اعتماد کنید*
"لطفا" به خدا اعتماد کنید "لطفا"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
حتی فلز یاب هم بی ارزش ترین و باارزشترین فلز رو یکسان سنس میکنه/البته اگر اشتباه نکنم
من نظر خاصی نمیتونم بگم/هرکسی ملاک شخصی خود و منطقی داره که فقط منطبق با افکار خود فرد بوده
اما کلیاتی رو صریح و مختصر میگم:بمعنای واقعی کلمه انسان/یک انسان واقعی/از یک انسان واقعی چه انتظاراتی دارید؟
قانون راز میگوید:
آنچه فکر می کنید،آنچه احساس می کنیدو آنچه اتفاق می افتد؛هر سه یکسان اند.
زندگی زیباست ای زیباپسند،زیبا اندیشان به زیبایی رسند
این برنامه ریزی و آینده نگری برای داشتن زندگی با پی محکم(قابل تقدیره،حداقل میتونه تلنگری برای کسانی باشه بی توجه به این مسائل زندگی میکردند)سپاس [tashvigh]
تقریبا نظریات همه کسانی که شرکت داشتند رو مطالعه کردم(نظرات شخصی و مبناشون قابل احترام و ایده آلیست)
بنابر تذکر مدیر محترم مکالمات شخصی برای شخصی نخواهم گفت،اما اجازه بدید بگم اگر به خدا به معنای واقعی کلمه اعتماد دارید،بهش اعتماد کنید،اگر گذشته رو تلخ میبینید بنظر شما تلخ بوده اما مطمئنا مقدمه ای برای یک آینده شیرین خواهد بود
(خارج از گود صحبت نمیکنم،حالا نه مسائل احساسی اما بقیه مسائل از جمله اجتماعی،اقتصادی،فرهنگی و ... تجربه دارم)
و باید با قطعیت بگم به جمله زیر رسیدم(باره و بارها و بارها و ..............و.....................و........... ................)
وقتی خدا بهت میگه:باشه!چیزی رو که میخوای بهت میده؛
وقتی میگه:صبر کن!چیز بهتری رو بهت میده؛
و...
وقتی میگه:نه!
داره بهترین رو برات آماده میکنه...
*نمیگم من اعتمادم،اعتقادم،ایمانم و... به خدا بیشتره،اما اگر واقعا بهش ایمان دارید،بهش اعتماد کنید*
"لطفا" به خدا اعتماد کنید "لطفا"
اینم یکی از راه های خوبه ، منتها چطوری باید صدای خدا رو تشخیص داد. مثلا طرف از کجا باید بفهمه الان خدا کدوم آدمی رو براش آماده کرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
اینم یکی از راه های خوبه ، منتها چطوری باید صدای خدا رو تشخیص داد. مثلا طرف از کجا باید بفهمه الان خدا کدوم آدمی رو براش آماده کرده؟
اگر پاسختون رو کامل نگرفتید بفرمایید در حد فهمم توضیح خواهم گفت
ما همیشه صداهای بلند رو میشنویم؛
پررنگهارو میبینیم؛
سختها رو میخواهیم؛غافل از اینکه....
خوبها آسان می آیند؛بی رنگ می مانند؛بی صدا می روند