ارزو جان کف نمیخواد معلومه پسرا از شما سرترن این کف زدن از حرصو جوش بود یا حسادت ؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
قربون خدا برم همش به جبرئیل میگه اگه گل اضافه اومد مسخره بازی درنیارا ولی باز قبول نکرده و زنا رو خلق کرده[khande]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا هم اینطور نیست
من جورابامو 3ماه به 3ماه میشورم ولی وقتی میام خونه مامانم میگه چه بوی شالیزاری اومد یاد شمال افتادیم جوراب سفیدم رنگ قهوه ای روشن میگیره[khande]
پسری که جوراباشو روزانه بشوره یا نمره های دانشگاش 17 ,18,20,14,باشه پسر نیستتتتتتت
عالی بود حقیقت گفتین هر چند تلخه!!!!!!!!
خدارو شکر و هزاران بار خدارو شکر که اگر چیزی به اسم توجیییییییییییییییح نبووووود آقایون چه میکردند؟؟!!آری حقیقت بس بسیاااار تلخ است[nishkhand][khande]
دیگه باید همه در مقابل پایین دستاشون مهربون باشن منم که افتاده خفن!!!!!!!!!!!!![khejalat][khejalat]
دیگه پسرا درسته خیلی سرترن ولی خوب تو ظاهر که نباید بهتون گفت تا منزوی بشین راحت حرفاتو بزن عزیزم ما ناراحت نمیشیم ما دلامون دریاس کلا فردین و تختی مرامیم
مخلص همه اقا پسرا[cheshmak]
این پسرا با خانوما کل نندازن شبشون صبح نمیشه!!!!ما که چیزی نمیگیم.....شما هرچی دلت میخاد از خودت تعریف کن!!!!آقایونی که هی میزنن جاده خاکیو میگن خانوما کنیزن و فلان....اینا مال قرون وسطی هستن احیانا....دلم واسشون میشوزه.....چقد از دوره زمونه عقبن....قابل توجه جنابhmm،طبق آخرین مطالب روانشناسی روز دنیا....کسایی که میان هی میگن ما از فلان کار بیزاریم در حقیقت دارن عکس اون چیزیو که تو دلشونه رو میگن....اینکه خجالت نداره برادر من!!!!همه دوست دارن ازدواج کنن شما هم روش....چرا هی میخای کتمان کنی آخه؟!!!!!!شما مث پسر بچه ای میمونی که با مامانش دعواش شده دلش میخاد باهاش آشتی کنه....ولی چون مغروره....جای معذرت خواهی هی لجبازی میکنه......اعتراف به اینکه 1 فرد به ازدواج کردن علاقه منده....آغاز ضایع شدن نیست....نشون دهنده ی شجاعت اون فرده...و اینکه بزرگ شده