پاسخ : اسراری در مورد آقایون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*yas*
این الان یه تهدید بود !!!!!!!!!!قابل توجه آقایون این یه اصلیه که برا هر انسانی باید رعایت بشه چه خانمش چه آقا
مطمئنا همین طوره که شما میگین ... منتها اینجا تاپیک اسرار آقایون بود بخش آقایونش رو گفتم ... [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dutch
احترام به مادر شوهر خوبه
ولی اگه یه مادر شوهری برخورد خیلی بدی با عروسش داشته باشه اون موقع اون دختر باید چیکار کنه؟!
بازم باید جواب بدی هاشو با خوبی بده؟![tafakor]
خب زن ها می تونن برخوردشون رو در مقابل پدر و مادر همسرشون کنترل کنن و انتقاداتشون از برخورد بد مادر و پدر همسرشون رو در خلوت خودشون به همسرشون انتقال بدن.
اینجوری مطمئنا خیلی بهتر از شکستن حرمت پدر مادر ها در جمع عمومیه ..! [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
خب زن ها می تونن برخوردشون رو در مقابل پدر و مادر همسرشون کنترل کنن و انتقاداتشون از برخورد بد مادر و پدر همسرشون رو در خلوت خودشون به همسرشون انتقال بدن.
اینجوری مطمئنا خیلی بهتر از شکستن حرمت پدر مادر ها در جمع عمومیه ..! [cheshmak]
اگه همسرشون هم یا به حرفش توجهی نکنه[nadidan] یا اگر هم توجه کنه نتونه این مشکلو حل کنه دیگه باید.....؟!
چون آدمایی رو دیدم که پدر و مادر پسر عروسشون رو زیاد اذیت کردن ولی اون آقا اصلا توجهی به همسرش نکرده و حتی به خانومش هم پشت کرده....
سلام به همه دوستان
من به همه دوستان توصیه میکنم کتاب مردان مریخی زنان ونوسی اثر دکتر جان گری رو مطالعه کنن. هرچند مخاطب اصلی این کتاب زوج های جوان هستند. اما نکات آموزنده بسیاری در مورد خودتون و جنس مکملتون و نوع رفتار با یکدیگر داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dutch
اگه همسرشون هم یا به حرفش توجهی نکنه[nadidan] یا اگر هم توجه کنه نتونه این مشکلو حل کنه دیگه باید.....؟!
چون آدمایی رو دیدم که پدر و مادر پسر عروسشون رو زیاد اذیت کردن ولی اون آقا اصلا توجهی به همسرش نکرده و حتی به خانومش هم پشت کرده....
شرمنده ام اینو میگم اما موردی که شما راجبش صحبت می کنید فکر کنم واسه عصر یخبندانه!!
امروزه آقایان به خاطر کوچیکترین برخورد مادرانه ، به مادر خودشون بی احترامی و حتی توهین می کنن . . .
مادران اگه فضول هستن اگه دخالت می کنن اگه زیادی تو کارا پسراشون و عروساشون سرک می کشن ای فقط فقط بخاطر حس مادرانشونه که همینو نسبت به دخترودامادشون هم دارن
ولی آقایون به جای اینکه میانداری کنن این وسط تقصیر ها می ندازن سر مادرشون
جالبه اما همین حس رو نسبت به مادر زناشون که اونها هم از قضا دخالت های زیادی می کنن ندارن !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lady ds demona
شرمنده ام اینو میگم اما موردی که شما راجبش صحبت می کنید فکر کنم واسه عصر یخبندانه!!
امروزه آقایان به خاطر کوچیکترین برخورد مادرانه ، به مادر خودشون بی احترامی و حتی توهین می کنن . . .
مادران اگه فضول هستن اگه دخالت می کنن اگه زیادی تو کارا پسراشون و عروساشون سرک می کشن ای فقط فقط بخاطر حس مادرانشونه که همینو نسبت به دخترودامادشون هم دارن
ولی آقایون به جای اینکه میانداری کنن این وسط تقصیر ها می ندازن سر مادرشون
جالبه اما همین حس رو نسبت به مادر زناشون که اونها هم از قضا دخالت های زیادی می کنن ندارن !!
حالا شاید بگید که اینها مال عصر یخبندان هستن
ولی متاسفانه توی جامعه هنوز از اینطور آدما هستن
نقل قول:
ببینید راه حل زیاده .. بخصوص راه حل مسالمت آمیز .!
هیچ موقع با دعوا و درگیری چیزی ختم به خیر نمیشه ...
یکی از بهترین راه حل ها کمک از ریش سفید های فامیله.
در هر صورت در مواجه با این جور مشکلات بهترین راه حل رو باید از رواشناسان پرسید ... پس اگر برای شما چنین مشکلی بصورت حاد پیش آمده حتما با یک روانشناس مشکلتون رو دقیق در میان بذارید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
ببینید راه حل زیاده .. بخصوص راه حل مسالمت آمیز .!
هیچ موقع با دعوا و درگیری چیزی ختم به خیر نمیشه ...
یکی از بهترین راه حل ها کمک از ریش سفید های فامیله.
در هر صورت در مواجه با این جور مشکلات بهترین راه حل رو باید از رواشناسان پرسید ... پس اگر برای شما چنین مشکلی بصورت حاد پیش آمده حتما با یک روانشناس مشکلتون رو دقیق در میان بذارید.
من که فعلا از این مشکلات.....
من هنوز.....[nishkhand]
اصلا به من میاد آقا مصطفی؟![cheshmak]
ولی دیدم افرادی رو که زندگیشون اینطوری بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fragola
من که فعلا از این مشکلات.....
من هنوز.....[nishkhand]
اصلا به من میاد آقا مصطفی؟![cheshmak]
ولی دیدم افرادی رو که زندگیشون اینطوری بوده
خب ربطی نداره... ممکنه آشنایان شما به مشکل خورده باشن.
بعدشم خیلی از بچه های سایت ازدواج کردن و ممکنه از این مشکلات براشون پیش بیاد...
در این بخش بصورت عمومی جواب سوالات داده میشه که کاربرد پاسخ ها برای همه باشه نه تنها فرد خاص.
در هر صورت امیدوارم برای شما هیچ موقع از این جور مشکلات پیش نیاد
موفق باشید
به نظر بندهنیز همون کتاب زنان ونوسی و مردان مریخی بهترین منبع برای رفع و رجوع کردن اینگونه مسائل هست و از آقا مصطفی هم بابت راهنمایی تشکر میکنم