با سلام ممنون از اينكه مطالبي چنين زيبا ميذارين ممنون اميدوارم ادامه بدين وبراي دوره هاي مختلف زندگي هم مطلب بذارين ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام ممنون از اينكه مطالبي چنين زيبا ميذارين ممنون اميدوارم ادامه بدين وبراي دوره هاي مختلف زندگي هم مطلب بذارين ممنون
سلام به نظر من این بحث دوباره مطرح نشه بهتره چون مربوط به خانم هاست .{tongue} یه کاری نکنید که ما هم اسرارتون رو بگیم;;):)){big green}
در ضمن من به شخصه هیچ کدومشون رو قبول ندارم.;;)
در این مورد می تونید به اسراری در مورد آقایون مراجعه کنید.نقل قول:
سلام به نظر من این بحث دوباره مطرح نشه بهتره چون مربوط به خانم هاست .{tongue} یه کاری نکنید که ما هم اسرارتون رو بگیم;;):)){big green}
در این مورد هم خود خانوم ها خیلی ها رو تایید کردن.نقل قول:
در ضمن من به شخصه هیچ کدومشون رو قبول ندارم.;;)
خب مطمئنآ خیلی ها هم ممکنه تایید نکنن.
مهم اینه که عمومیت رو شامل میشه.
سلام
خیلی جالب بود که با تمام موضوعاتی که مطرح شد خانوم های حاضر بیشتر از هر چیزی به آرایش گیر دادن
خوب دلیل این قضیه هم میتونه ناشی از ناراحتی جامعه امروز ما از این نوع برخورد ها باشه
همونطوری که آقا مصطفی گفتن بیشتر اقایون به دنبال یه خانوم محجبه و پوشیده هستن مگر اونهایی که به مرد بودن خودشون شک داشته باشن
خانوم ها به خاطر روحیه لطیفی که دارن خوب حتما بیشتر جذب زیبایی میشن و دوست دارن که این امر در رابطه با خود اونها هم صادق باشه که متاسفانه بعضی از خانوم ها این موضوع رو خلائی در وجود خودشون قرار میدن و سعی میکنن که این خلا رو با لوازم آرایشی پر کنن
البته
به نظر بنده خانوم هایی که با ارایش وارد اجتماع میشن صد در صد دچار مشکل هستن هم از نظر منطقی و هم از نظر دینی
و اما آقایونی که راضی میشن همسرشون با ارایش وارد محیط اجتماع بشه نه تنها مرد نیستن بلکه به نظر بنده خائن به هموطنان شون هستن
حاضرم در این رابطه مفصل بحث کنم
سلام
میبینم آقا مصطفی از مدیریت زدی توی روانشناسی;))
ولی خداییش بیشتر اینا به نظر من درسته ولی در مورد آرایش که نمیشه کاملا گفت 100 درصد.
چون بعضی ها فقط از روی عادت آرایش میکنند یعنی اطرافیان اینجوری هستند که یاد گرفتند و منظور دیگه ای ندارند.
خب این تاپیک دیگه داشت به فراموشی سپرده میشد
حالا دوستان چه خانم ها چه اقایون بیان نظراتون رو بگید ببینیم چی میشه؟d:
از میزان آرایش و شدتی که داره کاملا معلومه که کی به شدت احساس خلائ می کنه .... .(منظورم اون خانومایی هست که خودشون رو به هر شکلی در میارن ، 7 قلم آرایش می کنن ، )
اگر دقت کنید در جوامع پیشرفته خانوم های جوان وقتشون رو زیاد با این جور مسائل پر نمی کنن و اکثرا خانوم های مسن آرایش می کنن ، چرا ؟ به نظر من چون احساس خلائ می کنند .
لوازم آرایشی و این جور وسایل به دلیل مواد شیمیایی مضری که توشون به کار رفته اثرات بدی رو به مرور زمان روی پوست می ذاره ...
به عنوان نمونه من یک خانمی رو میشناختم که از لحاظ پوست صورت نمونه بود ، اما این خانوم اونقدر کرم های آرایشی رو استفاده کرد که الان که حدودا 25 سالشه صورتش بدون آرایش واقعا زشت دیده میشه .....
بهتره یه ماجرایی رو بگم : سال پیش همایش بین المللی نانو تو دانشکده ی ما برگذار شده بود ، چون تعدادی از پروفسور های خارجی هم اومده بودند دانشکده ی ما تعدادی از دانشجویان شیمی رو که به زبان وارد بودند رو جمع کرده بود و به عنوان مترجم همراه هر یکی از پروفسورها انتخاب کرده بود ، ... یه بار یکی از این دانشجوها که خیلی آرایش کرده بود داشت با یکی از پروفسور های خانوم صحبت می کرد ، تفاوت آرایش کرده و نکرده بینشون خیلی مشخص بود ، یعنی من یه لحظه تو این فکر رفتم که یعنی از این به بعد پروفسور در مورد دانشجو های ایرانی چی فکر می کنه .... ؟؟؟!!!!
از نظر من هر چیزی حد و حدودی داره ، جا و مکانی داره .
@};- ممنونم @};- ممنونم @};-ممنونم
دیدید من یه چیزی میدونستم
به خدا درست نیست یه دختر با آرایش وارد اجتماع بشه اونم این آرایش های وحشتناک
نا سلامتی ما از صبح تا شب داریم دم از اسلام و خدا پیغمبر میزنیم کجای دین و آیین ما میگه که یه دختر حق داره با آرایش جلوی مرد نامحرم حاضر بشه میدونید این برخورد ها چقدر در جامعه ما آثار مخرب داره