پاسخ : به احترام ایران خواهشمند است این نقشه را برای دوستان خود درهرجای دنیا بفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Che Guevara_Rommel
جناب دوست گرانقدر و محقق ! مساله اعتراض دریاچه ارومیه یه مساله سیاسی هم بود .
لطف کنید وارد این بحث ها نشید وگرنه پست تخلف شما رو ارسال می کنم . این اخرین اخطار هست ، نظم سایت رو به هم نزنید . قرار نیست تک تک اعضای سایت بیاند و جواب سوالات شما رو بدهند .
اصلا یه سوالی ؛ هدف شما از طرح کردن این گونه مسایل چیه ؟ اول ایران و بعد خلیج فارس و اعراب و رضا شاه و جنگ جهانی دوم و دریاچه ارومیه !
اگر هدف شما بر هم زدن نظم سایت باشه باهات شوخی ندارم . ارسال گزارش خلاف پست رو انجام می دم .
من هدفی ندارم.فقط حقایقی را گفتم که شما دوست نداشتین شنوید.
مختارید همه پستهای من را حذف کنید.
مردم میخواهند چیزهایی را بشنوند که دلشون میخواد.شما ها دلتون میخواد همه بیان و بگن خلیج فارس.عمل برای شما مهم نیست.من از واکنش نماینده ایران در سازمان ملل،از استفاده از فرصت نشست سران غیر متعهد و ... می نویسمريا،شما رضا خان و دریاچه ارومیه و ... را می خوانید.
اینجا نظم سایت براتون مهمه.تو اعتراض خیابانی،نظم شهر برای نیروی انتظامی مهمه.توی مجلس و رده های بالاتر اشتراکات دینی مهمه.و جالب اینه که همه شعار واحدی داریم که اصلا مهم نیست.یعنی خلیج فارس.
لطف کنید و از من نقل قول نکنید.چون عامل تحریک کننده برای شروع مجدد بحث می باشد
پاسخ : به احترام ایران خواهشمند است این نقشه را برای دوستان خود درهرجای دنیا بفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a s l a n
من هدفی ندارم.فقط حقایقی را گفتم که شما دوست نداشتین شنوید.
مختارید همه پستهای من را حذف کنید.
مردم میخواهند چیزهایی را بشنوند که دلشون میخواد.
جناب اسلان .
اینجا یک سایت اجتماعی هست نه بنگاه سخن پراکنی bbc و یا راشاتودی و یا ... .
لطفا این جا رو با مکانهای ذکر شده اشتباه نگیرید .
بنده هیچ حرف دیگری ندارم جز اینکه نظم سایت رو به عنوان یک کاربر رعایت کنم . نه اینکه بخوام سایت رو به بنگاه خبرپراکنی تبدیل کنم !
ممنون از شرکت همه در این تاپیک
به علت اینکه این تاپیک به حاشیه وارد شد و به عنوان تاپیک توجهی نشده این تاپیک فعلا بسته می شود .