پاسخ : آموزشی برای آقایان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
دقیقا
منم همینو میگم
مگه خدمتکار گرفتین؟
یا اینکه زن گرفتین؟
من نمی گم غذا بلد نیستم بپزم....چون خوبشم بلدم بپزم.....خیلی هم عالی....ولی اگه یه روز این کارو برای همسرم و بچه هام بکنم واسه لطف سرشارمه....به خاطر علاقه م به اون هاست......ولی از اینکه این طور برداشت بشه که خانه داری وظیفه ی منه ناراحت میشم....اگه در این زمینه اطلاعات ندارین برین توضیح المسایل رو با دقت مطالعه کنین....زن میتونه بابت انجام کار خونه از همسرش مزد طلب کنه....حالا ما خانوما هیچی نمیگیم دیگه به این دلیل نیست که حق با شماهاست.....این از بزرگواریمونه.....در ضمن یه زن و شوهر اگه به هم علاقه داشته باشن هر کاری واسه هم می کنن ....دیگه پختن یه غذا که چیزی نیست ....خب میپزیم واسشون....این دیگه دعوا نداره که!!!!!!!!......شما آقایون خیلی شکمو هستین واقعا[khanderiz]
حالا هرکی موافقه بزنه لایک رو!!!!!!!!!
ما واسه اینکه نظرشو نوشته لایک کردیم..
وگرنه لایک من نشونه ی تایید حرف ایشون نیستتتتتتت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
ابجی من حقیقت تلخ هست ولی..............................
من که هیچ مزه ایو حس نمیکنم...حقیقتم اونیه که من گفتم....خیلیم شیرینه...[nishkhand]
یه نگاه بندازین به پستا...آقاحسین مارو دعوت کردن بعد خودشون رفتن به کارهای علمی خودشون برسن...به نظرم این یه توطئه اس...[tafakor][shaad] پس منم زودتر برم یه پنج شیش تا اختراع بکنم تا جا نموندم،بعد برمیگردم اینجا....[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
نخیرم تشکر یعنی موافقم
به هر حال از نظر اقایون این پرونده بسته شد.
فک نکنین ما کم میاریم شما الان تا دلت میخواد خودتو خالی کن و بگو کار نمیکنی تو خونه
فردا که ازدواج کردین و مجبور شدین غذارم خودتون درس کنین اونوقت قیافه هاتون دیدنه...!
جرات دارین حرف بزنین تا یه ماهی تابه صورتتونو نوازش بده[khande][nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
راس میگیااا
بله...گفتم که حق با منه....[nishkhand]
آقا رضا ببینید خودتون نوشتین راس میگم...[nishkhand]
خیلی باحال بود[khande]
ولی وجدانن آقایون نیمرو رو بهتر از ما خانمها درست میکنن،یا حداقل میشه گفت بهتر از من[nishkhand]
من که خودم همین یخورده تخم مرغ درست کردن رو از پدر بزرگم یاد گرفتم،خدایش واقعا سخته[narahat][nishkhand]
دست حسین مت درد نکنه . من که اصلا صحبت های خانم ها رو قبول ندارم مخصوصا خانم قربانی. این چه جمله ایه ؟ : چطور بدون اینکه ناله کنیم از بیماری مهلک سرما خوردگی جان سالم به در ببریم . من که اصلا سرما نمیخورم.[nadidan]
خانم اسپیناس من از هیچکی نمیترسم امتیاز دادم میخوام ببینم چیکار میتونی بکنی از زهرا خانمم انتظار نداشتم بحثی راه بندازه که دوستان بخوان به هم توهین کنن واقعا که خوب فرضا ما این کارا رو یاد گرفتیم یه نگاهم به خودتون بکنید و کلاسهای مورد نظر خودتونم بزارید وگرنه خودم اینجا تایپکش رو مینویسم
حالا شما آقایون نمی خواین کلاساتونو برین چرا بهانه میارین!!!!!مثه یک بچه خوب بگین میدونین که تو این کلاسا رد میشین از همین الان دارین بهانه میارین.[khanderiz]
باس برخی حقایقو یا تغییر بدین(شرکت در کلاس) یا حداقل بپذرین(سکوت در مقابلش):))))