پاسخ : آشنایی و سلام و احوال پرسی و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
معمارباشی
سلام.منم دانشجوی ترم 6 دانشگاه آزاد قزوینم و تازه تو سایتتتون عضو شدم.توی کانسپت و مفهوم سازی،و طراحی معماری هر کمکی خواستین هستم;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dorna
سلام دوستان من عضو جدید و دانشجوی ترم 2 معماری هستم.خیلی خیلی خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده ببرم;){happy}
سلام به دوستان عزیز دستان شما را به گرمی میفشارم و بی صبرانه منتظر ارسال های خوب شما در ضمینه ی معماری هستم:)>-@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memar koocholo
سلامو سلام
بچه ها چه خوبه که همدیگر بهتر بشناسیم و بدونیم که کدومامون تو کدوم درس قوی تره این طوری موقعی که مشکل داریم می دونیم سراغ کی بریم که بتونه کمکمون کنه این تاپیکو باز کردم که خودتونو اینجا معرفی کنید و رزومه های درسیتونو بگین یا هر کار قابل توجهی که انجام دادین اینجوری می تونیم یه تیم معماریه قوی تشکیل بدیم {big hug}
موفق باشین.
سلام من سهیلام میتونین برای طراحی پارک کمکم کنین و نونه های اجرایی خارجی رو برام بفرستین :-?;))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memar koocholo
سلامو سلام
بچه ها چه خوبه که همدیگر بهتر بشناسیم و بدونیم که کدومامون تو کدوم درس قوی تره این طوری موقعی که مشکل داریم می دونیم سراغ کی بریم که بتونه کمکمون کنه این تاپیکو باز کردم که خودتونو اینجا معرفی کنید و رزومه های درسیتونو بگین یا هر کار قابل توجهی که انجام دادین اینجوری می تونیم یه تیم معماریه قوی تشکیل بدیم {big hug}
موفق باشین.
سلام کوجولو:">
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad0911
سلام کوجولو:">
سلام محمد جان از آشناييت بسيار بسيار زياد خرسندم و ورودتو به سايت خودت خوش آمد مي گم منتظر هستيم تا خودتو معرفي كني تا بيشتر آشنا شيم و بيشتر تو زمينه ي معماري به سراغت بيايم.
سبزو پايدار باشي.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زرد
سلام من عضو جدیدم و فوق دیپلم معماریم میخوام امسال کنکور کارشناسی شرکت کنم میشه بابت منابع امسال کمکم کنید.
سلام دوست عزيزم ورودتو به سايت خودت خوش آمد مي گم و اميدوارم بتونيم بهم كمك كنيم...
عزيزم تو قسمت سوالات اگه سوال يا در خواستتو مطرح كني ممنون مي شم و من منابع رو مي ذارم [esteghbal][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vvvvveeeee
سلام.من هم 5 سال فارغ اتحصیل شدم.خوب اتوکد و تری دی مکس و فتوشاپ و ... تا حدودی که کارم را بیافته بلد هستم.زماندانشجویی ما میگفتم فقط باید با دست کار کنید. اما حالا برعکسه.خوب بعدا هم نمیشه گفت چی پیش میاد.
خوشحالم با این تاپیک آشنا شدم.دنبال لیست کامل نرم افزارهای خوب در زمینه معماری و معماری داخلی هستم.اگه احیانا کسی منبع داشت و حالش و هم داشت حتما برام بفرسته.پیشا پیش ازش تشکر می کنم.ضمنا اگه مرکز خرید اونا رو هم بگه بدک نیست.
من عاشق روش پیش ساخته سازی و صنعتی سازی در ساختمان و صنعت هستم.اما خوب سرمایه شرط اول و آخر شروع هر کاری هست.اطلاعات کلی راجع به اونها دارم و کم و بیش دنبال اطلاعات بیشتر هستم.هر کاری عشق و علاقه می خواد.تو این دوره زمونه علاقه آیتم موثر سومه بنظر من! اگه کسی مایله و میتونه دنبال سرمایه گذار ، بازار فروش و منابع معتبر باشه خوشحال میشم باهاش آشنا بشم.
با تشکر.
سلام دوست عزيزم چه خوشحاليم كه يه دوست فارغ التحصيل و با تجربه كنار ماست[esteghbal]
از آشناييتون بي حدو اندازه خرسنديم و ورودتونو به سايت خودتون خوش آمد مي گيم[golrooz]
منتظر فعاليت هاي بعدي شما در سايت علمي نخبگان هستيم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
معمارباشی
سلام.منم دانشجوی ترم 6 دانشگاه آزاد قزوینم و تازه تو سایتتتون عضو شدم.توی کانسپت و مفهوم سازی،و طراحی معماری هر کمکی خواستین هستم;)
سلام معمار باشي عزيزم[golrooz]
ورودتو به گرمي استقبال مي كنم و از حضورت تو سايت خودت بسيار خوشحالم[esteghbal]
حتماً مزاحمت مي شيم و از راهنمايي هات استفاده مي كنيم.
منتظر فعاليت هاي بعدي شما در سايت علمي نخبگان هستيم. [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dorna
سلام دوستان من عضو جدید و دانشجوی ترم 2 معماری هستم.خیلی خیلی خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده ببرم;){happy}
سلام درناي عزيزم[golrooz]
اميدوارم بتونيم تبادل اطلاعات داشته باشيم,خيلي خوشحالم كه كنارمون هستي [esteghbal]
منتظر فعاليت هاي بعدي شما در سايت علمي نخبگان هستيم. [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سر
سلام من سهیلام میتونین برای طراحی پارک کمکم کنین و نونه های اجرایی خارجی رو برام بفرستین :-?;))
سلام سهيلا جان ورودتو به سايت خودت تبريك مي گم.
عزيزم اي كاش تو بخش سوالات مي ذاشتي...
طراحي پارك يه مبحث گسترده هستش مخصوصاً كه به طراحي فضاي سبز برمي گرده يه ذره كاملتر بگو چي مي خواي... ادامه ي بحث رو تو بخش سوالات معماري ادامه بديم.
من يه سري اطلاعات از اين مبحث تو بخش مي ذارم لينكشو برات مي فرستم ببين به دردت مي خوره يا نه.
سلام
منم حامدم دانشجوی ترم 5 معماری از اشنایی با همه baxمعماري خوشبختم