پاسخ : !! جمله های دلتنگی ام به تو !!
دلم تنگ...تنگ و تنگ ترم لانه یک پرنده تنها...یک پرنده بی کس که به روزی به شوق پرواز,به شوق اوج گرفتن در آشمان پر کشید...اما نه آسمان ـبی بود...نه مردمش نگاه به پرواز او کردند...پرواز هم شوق و ذوق نداشت...کسی هم در آن لانه تنگ به انتظار پرنده ننشسته بود...پس پرنده باز نگشت...او هیچ وقت باز نگشت...و همچنان آن لانه تنگ خالی مانده است...به امید پرنده...پرنده ای که هیچگاه باز نگشت...
وقتی از ته دل احساس دلتنگی کردی بدان کسی هست که برای دیدنت لحظه شماری میکند(شکسپیر)
من که در تنگ برای تو تماشا دارم
با چه رویی بنویسم غم دریا دارم
دل پر از شوق رهایی است، ولی ممکن نیست
به زبان آورم آن راکه تمنا دارم
چیستم؟! خاطره زخم فراموش شده
لب اگر باز کنم با تو سخن ها دارم
با دلت حسرت هم صحبتی ام هست، ولی
سنگ را با چه زبانی به سخن وادارم؟
چیزی از عمر نمانده است،ولی می خواهم
خانه ای که فروریخته برپا دارم
"فاضل نظری"
رفیق! دلتنگ که شدی پیش من بیا.........
کمی غصه هست با هم می خوریم......!!!
دلم گرفته ولی چیزی واسه گفتن ندارم
دل من تنگ روزهای کودکی که چیزی از بی مهری و نگرانی فردا و ترس از جا موندنو نداشتم دلم می خواد خداوند منو تو اغوش گرم محبت و بخششش جا بده و خطاهامو نادیده بگیره ....................[golrooz]
دلم آغوش میخواهد.........
نه مرد......
نه زن...........
خدایا به زمین نمی آیی؟؟
دلم هیچ نمی خواهد
جز..................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اسمانی صاف زیرنور مهتاب
وخدایی که درهمین حوالیست
https://encrypted-tbn1.google.com/im...EHHhzng-ufe3e0
آدم اینجا تنهاست
و در این تنهایی سایه نارونی تا ابد جاریست
به سراغ من اگر می آیید
نرم و اهسته بیایید
مبادا که ترک بردارد شیشه نازک تنهایی من
گاهی وقتها که مجبور می شوم نقش بازی کنم دلم برای تو تنگ می شود.گاهی وقتها که مجبور می شوم حرفهایی بشنوم و فقط یکوت کنم یا بدتر از آن لبخند بزنم.گاها هم خودم را به نشنیدن می زنم تا بیشتر مایه خجالت نشوم(چه برای خودم یا دیگران).
در این مواقع آرزو میکنم خودت بودی جواب میدادی.کاش این کار را به خودت یاد نمی دادی.ولی لازمه بشنوی و ببینی و هیچی
- - - به روز رسانی شده - - -
گاهی وقتها که مجبور می شوم نقش بازی کنم دلم برای تو تنگ می شود.گاهی وقتها که مجبور می شوم حرفهایی بشنوم و فقط یکوت کنم یا بدتر از آن لبخند بزنم.گاها هم خودم را به نشنیدن می زنم تا بیشتر مایه خجالت نشوم(چه برای خودم یا دیگران).
در این مواقع آرزو میکنم خودت بودی جواب میدادی.کاش این کار را به خودت یاد نمی دادی.ولی لازمه بشنوی و ببینی و هیچی