پاسخ : هرچی سوال داری بیا تو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
بله کاملا مشخص بود.. همون یه تیکه شم سیرمان کرد....=((
الان دقیقا دارم popesko رو دانلود میکنم . بدبختی زبان اصلی هم هست[gerye] اگه لغات تخصصیش زیاد نباشه ، بخونمش! درصورتیکه تقریبا عملی باشه میفرستمش. باشه؟!
آخه باید دقت کنم چی مینویسم همچنین باید چکنویس پاکنویس کنم ببینم منظورمو دقیق رسوندم!! [negaran]در غیر اینصورت دوباره یه جمله جلوم میبینم که سرشار از معانی و مفهوم عمیق ادبی ست[nadidan]
با یه دامپزشک صحبت کردم میگفتن در عمل بخاطر ثابت نبودن انواع ، اعداد و ارقام و... شدنی نیس! بعد این کتابو معرفی کردن که ببینم میشه راهی پیدا کرد!!
مرسی[golrooz] پس خبر میدم...
نگید تو رو خدا[negaran]
ما اهل تیکه انداختن نیستیم اخه رییس پدرمون رو در میاره[gerye]
اخرین بار صد نمره منفی داد و یه هفته هم مجبور شدم تاپیکای قدیمی رو ویرایش کنم[nishkhand]
شما سوالاتتون رو بگین من جواب میدم. اگر هم نتونستم از مدیران دیگه کمک می گیرم.
دیگه ببخشید بار دیگه تکرار نمیشه[bihes]
نه! رئیس نمره منفی میده چیه؟! من بد برداشت کردم شما که چیزی نگفتی!
همیشه لطفتون شامل حال ما بوده و هست.
موضوع: گچ گیری اعضای حیووناست
اون قفله که اومدم توو پروفایلتون پرسیدم و گفتی مدیر برق بهتر کمک میکنه رو واسه همین میخواستم. امروز رفتم یه موسسه رباتیک (اشنامون بود) و یکم ازین اسما یاد گرفتم که بتونم خوب توضیح بدم.آره ایشونم گفتن اینا ابزارای برق هست خلاصه قرار شد ازین پروژه هایی که ریخته توو اینترنت! برام یه اطلاعاتی جمع کنه، چون من از کلمات کلیدی این رشته خب خبر ندارم. خودم فعلا زوم ِ اینم که واسه غالبها دلیل محکم بیارم تا دامپزشک قبول کنه
واسه ماه رمضان رویت هلال مهمه! ماهم درگیر کارگاه رویت و رصد و اینا هستیم بعدش مفصل توضیحات رو میفرستم برات. البته بیشترش طراحی هست! به بزرگواریتون باید ببخشید
مرسی[golrooz]
آیا مغناطیس قابل خنثی شدن است؟منظورم اینه که میشه امواج مغناطیس رو از کار انداخت![tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ساسائیل
آیا مغناطیس قابل خنثی شدن است؟منظورم اینه که میشه امواج مغناطیس رو از کار انداخت![tafakor]
یک اهن ربا رو به سه روش میشه از کار انداخت:
1- گرم کردن
2- ضربه زدن.
3- گذاشتن اهن ربا در میدان مغناطیسی متغییر.اگه منظورتون پارازیت انداختن رو سیگنال رادیویی هست طبق اثر فدینگ در صورتی که سیگنالی هم فرکانس سیگنال فرستنده ولی با فاز مخالف داشته باشیم و همزمان با سیگنال اصلی فرستنده به گیرنده برسه هر دو سیگنال با هم جمع شده و محو خواهند شد. -1+1=0
معکوس این امر هم صادقه و سیگنال تقویت خواهد شد 1+1=2
خیلی ممنون
حالا این سوال رو بااین مثال مطرح میکنم:وقتی یک هواپیما در حال پرواز در منطقه مثلث برموداست,امواج این دستگاه از کار میفته .ما به برموداش کاری نداریم ؛اما عامل از کار افتادن سیگنالهای هواپیما و سقوطش چیه؟عامل 1 و2که در
ابتدا گفتید در این مثال نمیتونه باشه!(شایدهم باشه .نمیدونم)اگر امکانش هست دراین مورد هم راهنمایی کنید.با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ساسائیل
خیلی ممنون
حالا این سوال رو بااین مثال مطرح میکنم:وقتی یک هواپیما در حال پرواز در منطقه مثلث برموداست,امواج این دستگاه از کار میفته .ما به برموداش کاری نداریم ؛اما عامل از کار افتادن سیگنالهای هواپیما و سقوطش چیه؟عامل 1 و2که در
ابتدا گفتید در این مثال نمیتونه باشه!(شایدهم باشه .نمیدونم)اگر امکانش هست دراین مورد هم راهنمایی کنید.با تشکر
حقیقتش مثلث برمودا خیلی بحث برانگیز بوده و هست.
خیلی ها ادعا های مطرح شده رو باور نکردند و خیلی های دیگه موضوع رو سیاسی خواندند.
خود من شخصا فکر می کنم که عوامل انسانی باعث سقوط هواپیما ها شدند.
بزارید اطلاعات بیشتری در مورد محیط برمودا بدم.
1- اون منطقه دارای اتشفشان های فعال هست
2- دارای دهانه های اتشفشانی زیر زمین هم هست.
3- جریان های ابی هم وجود داره
مغناطیس به جاذبه مربوط نیست هر چند در فیزیک کلاسیک مطرح میشه.
جاذبه مستقیما به جرم ماده بستگی داره.
بنابر این هرچه جرم ماده نسبت به حجمش افزایش پیدا کنه جاذبه بیشتر هم خواهد داشت.
در واقع هرچه چگالی بیشتر بشه جاذبه بیشتر میشه.
این احتمال وجود داره که در اون منطقه جرمی چگال وجود داشته باشه که باعث تغییرات در جاذبه و از کار افتادن هواپیما بشه.
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ساسائیل
خیلی ممنون
حقیقتش مثلث برمودا خیلی بحث برانگیز بوده و هست.
خیلی ها ادعا های مطرح شده رو باور نکردند و خیلی های دیگه موضوع رو سیاسی خواندند.
خود من شخصا فکر می کنم که عوامل انسانی باعث سقوط هواپیما ها شدند.
بزارید اطلاعات بیشتری در مورد محیط برمودا بدم.
1- اون منطقه دارای اتشفشان های فعال هست
2- دارای دهانه های اتشفشانی زیر زمین هم هست.
3- جریان های ابی هم وجود داره
مغناطیس به جاذبه مربوط نیست هر چند در فیزیک کلاسیک مطرح میشه.
جاذبه مستقیما به جرم ماده بستگی داره.
بنابر این هرچه جرم ماده نسبت به حجمش افزایش پیدا کنه جاذبه بیشتر هم خواهد داشت.
در واقع هرچه چگالی بیشتر بشه جاذبه بیشتر میشه.
این احتمال وجود داره که در اون منطقه جرمی چگال وجود داشته باشه که باعث تغییرات در جاذبه و از کار افتادن هواپیما بشه.
سلام من یک سوال دارم که تا الان نتونستم بهش جوابی بدم امیدوارم الن بتونم جوابش رو بفهمم
فرض کنید یک انوبوس با سرعت نور به سمت جلو در حرکته و یک بچه از عقب اتوبوس شروع به دویدن به سمت جلو اتوبوس میکنه حالا سرعت این بچه از سرعت نور بیشتر میشه ؟ لطفا خوب و واضح توضیح بدین
در ضمن این رو هم بگم که سرعت هیچ چیز از سرعت نور بیشتر نمیشه
اگر کسی جواب درست و قانع کننده بده من یک شاخه گل[golrooz]تقدیمش میکنم و براش دست[tashvigh]میزنم
امید به شاخه گل و کف زدن ندارم ولی با اجازه نظرمو میگم
تا به امروز فقط امواج الکترو مغناطیسی و البته نور تونستن با سرعت نور حرکت کنن اگه یه اتوبوس بتونه با سرعت نور حرکت کنه متمئنا این نظریه هم که هیچ سرعتی بیشتر از نور وجود نداره نقض خواهد شد و یه عقیده هم هست که میگه در صورت حرکت ماده با سرعت نور ما تبدیل جرم به انرژی داریم اگه اشتباه نکنم و یک بچه وقتی تبدیل به انرژی شده دیگه فکر نکنم اونجوری باشه که بتونه بودوه[taajob]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نبوی
امید به شاخه گل و کف زدن ندارم ولی با اجازه نظرمو میگم
تا به امروز فقط امواج الکترو مغناطیسی و البته نور تونستن با سرعت نور حرکت کنن اگه یه اتوبوس بتونه با سرعت نور حرکت کنه متمئنا این نظریه هم که هیچ سرعتی بیشتر از نور وجود نداره نقض خواهد شد و یه عقیده هم هست که میگه در صورت حرکت ماده با سرعت نور ما تبدیل جرم به انرژی داریم اگه اشتباه نکنم و یک بچه وقتی تبدیل به انرژی شده دیگه فکر نکنم اونجوری باشه که بتونه بودوه[taajob]
یعنی از بچه دیگه اثری نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ساسائیل
یعنی از بچه دیگه اثری نیست.