منم همینو میگم ولی نمیدونم چرا گوش شنوا نیست!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی جالب بود.ممنون.اما باز چندتا جای سوال پیش میاد.
1:گفتید اگر با قرار دادن توربین یک دوم انژی رو بگیریم.... این (اگر) خودش اشکال داره.با تصور ذهنی گفتید یک دوم؟احساس نمیکنید یکم زیاده؟
2:فرض کنیم فشار اب یه مقدار کم بشه اما مگه ما همیشه از حداکثر فشار اب استفاده میکنیم؟شیر اب رو فکر نکنم بیشتر از 30 الی 40 درصد ظرفیتش باز کنیم پس اگه فشار اب هم کم بشه باز هم نیازها رو میتونه برطرف کنه.
3:پس اگر اون فشار سیال رو پشت بوم میبینید حتما لازم بوده... این جمله یعنی چی؟
سلام...[golrooz]
بسه به نوع دينام شما ميتونيد تا 99% از فشار آب رو كاهش بديد...
به علت اينكه انرژي از منابع ملي صرف رسيدن آب با اون فشار به منزل شما شده...
در صورتي كه يك وات هم بگيري غير قانوني هست و مشكل حقوقي و شرعي داره...
دوست عزيز يك سري قوانين پايه رو بايد همشه براي توليد انرژي در نظر بگيري...
اتومبيل شما 200 كيلومتر سرعت داره و 100 اسب توان...
شما مجاز نيستي بيشتر از 100 كيلومتر سرعت داشته باشي...
پس ميتوني يه دينام بذاري و از 50 اسب بخار نيرويي كه استفاده نميشه براي توليد برق استفاده كني...
ولي اين انرژي اضافي از سوخت بنزين شما توليد ميشه...
پس اسمش ديگه توليد انرژي نيست...
تلفات انرژي بهش ميگن...
شما 50 واحد سوخت بيشتر مصرف ميكني تا شايد 40 واحد انرژي الكتريكي بيشتر توليد كني...
و اين نظر توليد يعني شكست...
یعنی از فشار ابی که در اختیار من میذارن نمیتونم هرجور دلم میخواد استفاده کنم؟
اوکی اگه این اسمش تولید انرژی نیست بهتره به یه روش دیگه واسه تولید انرژی فکر کنیم.من با اون طرح ژاپنیها خیلی حال کردم که از راه رفتن مردم در پیاده روها برق روشنایی معابر رو تامین کردند.
اون طرح رو 1-2 سال قبل داشتم که با کریستالهای پیزو اجرایی میشد
ولی خب 6 ماه بعد در فرانسه در بعضی پیاده رو ها
و بعد از اون در چند کشور دیگه تولید شد و من به همه جا جار زدم که دیدین راست میگفتم!!!
حداقلش اینش بهم رسید
کیف کردم!!!
البته شاید قبل از من کسان دیگری هم بوده باشن !!!!!
سلام...[golrooz]
اگر ميخواهيد روي انرژي كار كنيد:
چون اكثر انرژي هايي كه ما اونا رو تبديل ميكنم از خورشيد شروع ميشه...
هرچي چرخه تبديل شما به خورشيد نزديكتر باشه موفق تر خواهيد بود...
ساسا ام سي دو [nishkhand]
من اون طرح تولید برق از فشار لوله اب رو امتحان میکنم سر فرصت.
اما یه چیزی واسم سواله.نمیدونم اینجا بگم یا نه.قطعا مخالف های خودشو داره و اگه شدنی بود تا الان انجام میدادن.
چرا از توربین های کوچک بادی برای شارژ خودروهای الکتریکی در حال حرکت استفاده نمیکنن؟نقاط زیادی میشه طراحی کرد که بیشترین برخورد رو با مولکول های هوا داشته باشن.مگه چقدر وزن دارن؟مگه چقدر از انرژی جنبشی ماشین رو میگیرن؟
چند وقت پیش شرکت تویوتا خودروی مفهومیشو ارائه کرد که روس سقفش سلول خورشیدی گذاشته بود.یه شرکت چینی هم یه خودرو طراحی کرده بود که هم پنل خورشیدی داشت هم در حال حرکت از انژی باد برق تولید میکرد.یه سیستمی هم گذاشته بود مانند فتوسنتز که از co2 اکسیژن تولید میکرد.
خب چون تمام انرژی بادی که دارین میگیرین ماشین داره تامیین میکنه چون میانگینا هوا در کل حرکت خودرو ثابته و انرژی نداره و شما در واقع دراین انرژی رو دارین از خود ماشین میگیرین و با تبدیلش به برق دوباره به خودرو برمیگردونین!!
که بازم 1 دینام قویتر خیلی بهتره
تازه اون شرکت هم چینی هم فکر کنم دیدم ماشینشو-زمانی که باد موافق میوزه مثل بادبان از انرژی استفاده میکنه
اگرم اونی که من میگم نباشه احتمالا فقط زمانی که باد مخالف شدیدی میوزه ازش استفاده میشه که به نظرم اصلا اقتصادی نمیاد!! همون مفهومیه!!
همه ی شرکتها دارن ایرودینامیک رو افزایش میدن که پسار کاهش پیدا کنه ولی این کار باعث کاهش شدیدی ایرودینامیک و افزایش ضریب پسار میشه
سلام...[golrooz]
يه وقت فكر نكني ما آدماي گيري هستيم و يا مشكي با ايده هاي ديگران داريم...
من به شخصه در حد توانايي و تجربه ام سعي ميكنم راهنماي و كمكه دوستان باشم...
دوست عزيز:
شما توي يك اتومبيل نيشستيد...
دستتون رو از شيشه مياريد بيرون و ميبينيد باد با سرعت زياد در حال وزيدنه و دست شما رو به عقب ميبره...
نيروي قابل قبولي به نظر مياد كه ايده هاي زيادي رو به همراه داره...
ولي در حقيقت سيال هواي اطراف شما ثابت هست و شما در اون با سرعت حركت ميكنيد...
و اين نيرو از موتور اتومبيل شما و سوختن بنزين توليد ميشه...
شما اگر هر نوع درگ يا مقاومتي در حركت ايجاد كني بايد سوخت بيشتري مصرف كني...
اگر هم منظور شما استفاده از باد غالب هست كه نه هميشگيست و نه در جهت حركت شما...
اون صفحات فتو ولتاييك، روي سقف هست، و ايجاد دِرَگ نميكنه...
با تشكر از شما...[golrooz] و توضيحات صحيح حسين مت...[golrooz]