پاسخ : درمانگاه تخصصی زنان و نوزادان و کودکان
با سلام
من رفتم دکتر چون پریود نشدم درد پریود را داشتم ولی خوب می شد بهم قرص پروژسترون داد گفت روزی سه تا بخور تا 10 شب بعد دیگه نخور
ولی دکتر غدد رفتم گفت روزی سه تا بخور تا وقتی که بشی ولی دکتررزنان گفت که تا ول نکنی نمی شی الان نمی دونم چیکار کنم حرف کدوم را گوش کنم اگه ممکنه زودتر جواب بدید خیلی فوریه در ضمن 2 ماه و نیم پریود نشدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
manidf
با سلام
من رفتم دکتر چون پریود نشدم درد پریود را داشتم ولی خوب می شد بهم قرص پروژسترون داد گفت روزی سه تا بخور تا 10 شب بعد دیگه نخور
ولی دکتر غدد رفتم گفت روزی سه تا بخور تا وقتی که بشی ولی دکتررزنان گفت که تا ول نکنی نمی شی الان نمی دونم چیکار کنم حرف کدوم را گوش کنم اگه ممکنه زودتر جواب بدید خیلی فوریه در ضمن 2 ماه و نیم پریود نشدم
سلام دوست عزیز
در مورد نحوه مصرف معمولا پروژسترون رو مصرف میکنن بعد وقتی فرد مصرفش رو قطع کرد پریود میشه ........... اگر با دکترتون مشورت کنید خیلی بهتره و در مورد نظر دکتر غدد هم به ایشون بگید چون در هر صورت درمانگر ایشون هستن
الان به دکتر دسترسی ندارم نمی دونم چیکار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
manidf
الان به دکتر دسترسی ندارم نمی دونم چیکار کنم
سلام دوست عزیز
اگر همیشه پیش همین دکتر زنان میرفتید توصیه میکنم فعلا به روش ایشون مصرف کنید ولی به محض دسترسی با ایشون در ارتباط بذارید...........البته میتونید با دکتر غدد هم در این مورد مشورت کنید
با سلام
الان 4 روز که قرص های پروژسترون را مصرف کردم و تموم شد ولی پریود نشدم .دکتر بهم گفته بود که تخمک نداری به خاطر همین نمی شی اگه الان پریود نشم تا 10 روز اونوقت چیکار کنم
الان 9 روز گذشته ولی چرا هنوز پریود نشدم روزی سه تا پروژسترون خوردم تا 10 روز [soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
manidf
چرا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز پیام منو دریافت کردین؟؟؟
نه ازمایش خون دادم منفی بود
الان 12 روز می شه که قرص ها تموم شده
ولی هنوز پریود نشدم الان سه ماه