و ما معشوقیم .
خدایا [dooa]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا یا . دلم می خواست تا به هر کودکی دو بال می دادم اما رهایش می کردم تا خود پر واز را بیا موزد
به سالخوردگان یاد می دادم که مرگ نه با سالخوردگی که با فراموشی سر می رسد
ای مسجود فرشتگانآه ای انسانهاای روح خداوند بر سرزمیناز شما چه چیز ها که آموخته ام من دریافته ام که همگان می خواهند در قله کوه زندگی کنند بی انکه بدانند خوشبختی واقعی وابسته به سنگریزه ها یست که در دست دارند
در یافته ام و چه زیباست خدا یاوقتی طفل نوزاد برای اولین بار با مشت کوچکش انگشت پدر را می فشارد و او را برای همیشه به دام می اندازد
در یافته ام که یک انسان فقط هنگامی حق دارد به انسان دیگر از بالا به پایین بنگرد که نا گزیر باشد او را یاری کند تا روی پای خویش بایست
ای هم پیمان با خدا وند ای انسان با کمال تاسف باید گفت مجموعه آموخته ها را زمانی در می یابیم باید بکار گیریم که آموخته ها را در چمدان گذارده و بد بختانه در بستر مرگ با خود می بریم
و چه زیبا خواهد بود آنچه را آموخته ایم قبل از ره سفر بکار گیریم
چون خداوند واسه تک تک بنده هاش ارزش قائله و نمیخواد آبروشون بره.
سلام
آيا ستار العيوب بودن ذات اقدس باري تعالي در اين دنيا براي ما بندگان گناه كار كافي است .
آيا در آن دنيا نيز گناهان ما در پوشش قرار دارند .
آيا ما بايد ستار العيوب بودن پروردگار عالم را سپر گناهان خود بدانيم يا فقط فرصتي است جهت استغفار.
بار الهي تو از سياهي گناه فاصله مي گيري و من آلوده خودم را به تو نزديك مي دانم غافل از اين كه سياهم.
خداوند همه بندگانش را دوست ميدارد حتى بنده عاصى واين راه بازگشت به خالق را باز ميگذارد ومهمتر اينكه خداى منان كمال مطلق است و اين يعنى همان وهمين خداى با همه صفات جليله وجميل
خدا ستار العیوب چون می دونه ما آدم ها همیشه بیشتر به کارهای بد کشش داریم تا به کارهای خوب واگه بخواد ستار العیوب نباشه دیگه هیچ وقت هیچ کس هدایت نمی شه
چون همه ما همیشه داریم گناه می کنیم ،اگه خدا بخواد همه گناه های ما رو به همه نشون بده دیگه وا ویلا می شه
سلام.من قبلا هم گفتم كه آوردن كلمه «هست» بعنوان فعل جمله غلط است و بايد به جاي آن از فعل«است» استفاده كرد .زيرا هست به معني شدن است و اينكه از اول نبوده و بعد خلق شده اما «است» يعني از ابتدا بوده است زيرا ستارالعيوبي از صفات خداون است و خداوند متصف به اين صفات بوده از ازل تا ابد.نكته ديگه اينكه در مقابل ستار العيوب بودن خدا ما بايد مواظب روز «يوم تبلي السرائر» هم باشيم .همانروزي كه پرده ها خواهد افتادو آشكار خواهد شد آنچه كه نهان بوده است. مراقب باشيم زيرا خداوند همه صفاتش را با هم دارد هم شديدالعقاب است و هم وهاب . پس بهتره كه همه صفات الهي با هم ديده شود تا خوش خيالي يا بد گماني برايمان پيش نيايد.قربون همه تون. مصطفي.
سلام علیکم
بنده اگر زنده هستم و ابرویی دارم بدلیل این عظمت ربوبی و ستار العیوبی بودن خداوند است.
اگر خداوند جل جلاله پرده از گناهان بر می داشت همه ی مخلوقات به جان هم می افتادند و یا اگر مثبت تر بیندیشیم همه از شرم و حیا جان به جان آفرین مسپاردند.
این ستار العیوب بودن خداست که روابط اجتماعی و خانوادگی را مستحکم نگه داشته...
والسلام علیکم و رحمه الله ...
چون فوق العاده مهربانِ....[golrooz]
سپاس خداوند را که خالق کلیه موجودات است
هیچ سازنده ای دوست ندارد عیوب محصولات خود را فاش نماید
و خداوند انسان را که از روح خودش آفریده ، و سپس در یک کالبد مادی آ نرا با هزاران نیاز قرار داده چگونه تمایل دارد عیوب آنرا فاش نموده و در جلو
سایر مخلوقات خود که دارای عیوب بزرگتر یا کوچکتر میباشند رسوا نماید .
[shaad]
ضمن آنکه خود میفرماید همه از خداییم وبسوی او باز میگردیم با تشکر
[labkhand]