پاسخ : بحث داغ هفته :اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
در دنیای پر سرعت کنونی باید از هر فرصتی برای آموختن نکات جدید و کسب تجربیات تازه تر اقدام نمود؛مخصوصاً اینکه عده ای تقریباً هم سن و سال گرد هم بیایند.
حال که این بستر توسط این سایت خوب فراهم شده ،نباید از این فرصت گذشت.
امیدوارم اندک تجربیات من هم به کار کاربران خوب این سایت بیاید.
پاسخ : بحث داغ هفته :اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
یافتن ی عنوان مدیریتی مجازی و ارتقا صعودی آن ! [nishkhand][nishkhand]
جالبه ک هیچکی رای نداده
گزینه 6
[nishkhand][nishkhand]
علاوه بر آگاهی دادن به خودم و آگاهی بخشیدن به دیگران( درحد بضاعت ام) , در اوقات فراغت مو جب تقویت انگیزه ام برای پیگیری امورات علمی میشود
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟ آشنايي با مسائل ، افزايش اطلاعات، برقراري ارتباط و همفكري
انگیزه و هدف شما در انجمن حاضر (نخبگان جوان) در چیست ؟ آشنايي با مسائل علمي، ديني، اخلاقي و ادبي، دريافت اطلاعات جديد و به روز، گرفتن ايده هاي جديد براي حل مسائل
و چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟شكوفايي استعدادها و گسترش توانايي فكري و علمي
عناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟تقريبا مهم
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟
بروز رسانی اطلاعات شخصی و ارتباط با دوستان جدید
انگیزه و هدف شما در انجمن حاضر (نخبگان جوان) در چیست ؟
انگیزم برقراری ارتباط با دوستای جدید و تحصیل کرده مملکت
و بالا رفتن معلومات عمومی و آموختن چیزای جدید از دوستان
و چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟
دوس دارم تو این سایت قشنگ و مفید بتونم عضو فعال و مفیدی از سایت بشم
عناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟
در حد صفر.......برام پست و مقام ارزشی نداره ...
برای اینکه می خواستم حسه نخبگی کنم!
هم ارتباط سالمی رو با یه گروه معتبر برقرار کنم هم از این طریق اطلاعات خودم رو بالا ببرم [nadanestan].....
متاسفانه اطلاعات علمی در این پورتال تبادل نمیشه و بیشتر حاشیه است و مدیران سایت جواب هر اعتراض و پیشنهادی را با حذف تایپیک و اخطار شدید اللحن میدهند.[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اقاقی
متاسفانه اطلاعات علمی در این پورتال تبادل نمیشه
این تیکه از صحبتهای شما رو ، من به نوبه خودم میتونم جواب بدم :
اگه بخواید میتونید شما هم در بحث های تالار نجوم و فیزیک شرکت کنید و تبادل اطلاعات علمی داشته باشیم .................. (درسته تعداد بحثها کمه ، ولی شرکت کننده کمتره)