اجازه میدید من جواب بدم؟
البته من با تجربیات خودم میگم تو فرومای زیادی که بودم و تو فروم ها معمولا افراد با آواتارشون جلو ذهنت میان و بعد اخلاقشون رو می بینی....
اگه خواستین بگید.
نمایش نسخه قابل چاپ
اجازه میدید من جواب بدم؟
البته من با تجربیات خودم میگم تو فرومای زیادی که بودم و تو فروم ها معمولا افراد با آواتارشون جلو ذهنت میان و بعد اخلاقشون رو می بینی....
اگه خواستین بگید.
بله خوشحال میشم کسی در این زمینه چیزی بدونه و بگه
بزار اول مال خودتو بگم.....اگه درست باشه.........شما فردی حساس هستید که فکر میکنید کمتر کسی شما رو درک میکنه و معمولا از محیطهای اطراف خود زیاد راضی نیستید و عدم رضایت رو هم بروز میدهید.[shaad]
خب تو اول آواتار من رو بگو[shaad]
با تشکر و احترام به دوستان
دوستان لازم به تذکره که این شخصیت شناسی برمبنای حدس و گمان هست و هیچ جنبه علمی نداره ............
.........................
حالا واسه منم بگین .............منتظرم[cheshmak]
خُب حالا هم بدویین مال منم بگین
خیلی وقتم هست عوض نشده!!!!!!!!!
البته من نظرتون رو قبول ندارم.
اما در مورد افرادی که مثل شما آواتارشون کلمه ی خاصی داره و نوشته توش ماکزیممه.
همچنین رنگهایی که توش به کار رفته...
باید بگم این تیپ آواتارها رو آدمای رویایی دارن این آدما سعی میکنن واقعیتها رو بپذیرن اما در عمل خیلی تو این امر موفق نیستن.
فکر میکنن برای هر کاری کلید طلایی! وجود داره و با اون میتونن اون راه رو به خوبی طی کنن.
از پندهای دیگران استفاده میکنن و اهمیت میدن به موضوعاتی چون راهها و اسرار موفقیت!
شاید بشه گفت خیلی واقع بین نیستن.
بله تذکرتون به جاست ولی تجربیات منم کم نیست!
من الان دارم نارون 1 با این آواتار رو توصیف میکنم.نه مینا رو ها...
...........................
در صورتی که برای انتخاب آواتارتون سعی نکرده باشید ربطش داده باشین به پستتون میگم.
شما آدم پشت صحنه ای هستین کارهای موثری انجام میدین اما زیاد اهل خودنمایی نیستین.
به طبیعت عشق می ورزید هر چند وقتی که این آواتار رو گذاشتین مدتی بوده که از طبیعت دور بودین و به خاطر یاد طبیعت این آواتار رو گذاشتین.
کمک کردن به دیگران از آرمانهاتون هست و شاید با وجود شلوغ بودن اطرافتون کمی تنها باشین.
داره بحث جالب شده....
آواتار من چی؟
این که خیلی وقته تغییرش ندادین از نظر من به خاطر اینه که فکرتون مشغول بوده و احتمالا به زودی تغییرش میدین.
اما در مورد آواتارتون برخلاف چیزی که ممکنه به نظر برسه این افراد سهم رویاهاشون تو زندگی کمه و زیاد رویاپرداز نیستن.اما دلیلی هم نداره که منطقی باشن.
این جور آواتارها که فردی به سمت بالا و افقهای دور نگاه میکنه اگه از سمت رو به رو باشه نشان امیدواریه اما وقتی چهره ی اون فرد مشخص نیست بیشتر نشان دهنده ی انتظار کشیدن برای امری است که اگرچه تلاش براش شده اما از نتیجش مطمئن نیستین.
شاید البته...
آواتارهایی که کف دست رو نشون میدن مربوط به انسانهایی هست که تا حدودی از چیزی نارضایتی دارن اما یا کسی رو ندارن که باهاشون همکاری کنه.یا سعی میکنن تحمل کنن.
در مورد خط افقی هم باید بگم نشان دهنده دقت و تمایل درونی افراد به نظمه هر چند ممکنه تو اطرافشون نظمی دیده نشه.
رنگهای استفاده شده و نوک انگشتان هم نشانگر دقت و ریزبینی فرده.
اندازه و کیفیت آواتارتون هم میگه یا به دلایلی حوصلتون کم شده و یا اینکه به ظاهرتون بی توجهین.