وقتی ریاضی دان عاشق میشه!!
وقتی ریاضی دان عاشق می شه
منحنی قامتم، قامت ابروی توست
خط مجانب بر آن، سلسله گیسوی اوست
حد رسیدن به او، مبهم و بی انتهاست
بازه تعریف دل، در حرم کوی دوست
چون به عدد یک تویی من همه صفرها
آن چه که معنی دهد قامت دلجوی توست
پرتوی خورشید شد مشتق از آن روی تو
گرمی جان بخش او جزئی از آن خوی توست
بی تو وجودم بود یک سری واگرا
ناحیه همگراش دایره روی توست
پاسخ : میدونید علت خودکشی معلم های ریاضی چی هست ؟؟؟
[khande] خدایی خیلی خنده داره یادمه سر یکی از کلاسهامون یکی از اساتید داشت برامون خاطرات تدریشو میگفت [nishkhand] گفت تو دانشگاه ازاد تدریس میکرده حالا نمیگم کدوم واحد خواستید تو خصوصی میگم [bamazegi] گفت بودن بچه هایی که همین کار رو با رادیکال و سینوس و کسینویس میکردن [nadidan]
پاسخ : زنگ تفریح با ریاضیات
یکی از همکلاسیام ازم یه سوال پرسید راجع به حلقه چند جمله ای های مضاعف R[[x]] (نمیشه اینجا درست بنویسمش) من براش توضیح دادم که این همون حلقه چند جمله ای هاست فقط جملاتش نامتناهیه و عمل ضربش هم فرق می کنه
ازم پرسید اینو کجا خوندیم گفتم تو جبر2 (مقدمه ای بر تناظر گالوا)
گفت خوب شد این گالوا تو 21 سالگی مرض گرفت مرد و الا معلوم نبود که الان چه بلایی سر ما اومده بود
یک عکس هنری- ریاضی(اگه کلمه ی MATH رو نمیتونین ببینین یه خورده چشماتون رو تنگ کنید)
قايم موشك بازي دانشمندان در بهشت
دوستان سلام.دلم می خواد بعد از خوندن این مطلب نظرتون و بگین:
روزی همه دانشمندان مردند و وارد بهشت شدند آنها تصمیم گرفتند تا قایم موشک بازی کنند
انیشتین اولین نفری بود که باید چشم می گذاشت. او باید تا 100 میشمرد و سپس شروع به جستجو میکرد.
همه پنهان شدند الا نیوتون ... نیوتون فقط یک مربع به طول یک متر کشید و درون آن ایستاد، دقیقا در مقابل انیشتین.
انیشتین شمرد 97, 98, 99..100… او چشماشو باز کرد ودید که نیوتون در مقابل چشماش ایستاده.
انیشتین فریاد زد نیوتون بیرون( سك سك) نیوتون بیرون( سك سك) نیوتون با خونسردی تکذیب کرد و گفت من بیرون نیستم. او ادعا کرد که اصلا من نیوتون نیستم !!!
... تمام دانشمندان از مخفیگاهشون بیرون اومدن تا ببینن اون چطور میخواد ثابت کنه که نیوتون نیست ...
. . . . . . . . . . نیوتون ادامه داد که من در یک مربع به مساحت یک متر مربع ایستاده ام ... که من رو،
نیوتون بر متر مربع میکنه ......... و از آنجایی که نیوتون بر متر مربع برابر "یک پاسکال" می باشد
بنابراین من "پاسکالم" پس پاسکال باید بیرون بره (پاسکال سك سك)
پاسخ : قايم موشك بازي دانشمندان در بهشت
مطلب زیبایی بود ولی قدیمیه [nishkhand]
پاسخ : قايم موشك بازي دانشمندان در بهشت
ولی من نشنیده بودمش....[khande]
دوست عزیز بابت پست مفیدت ممنون[golrooz]
خاطره؟؟ [gooshnakardan]
من سوم راهنمایی بودم از ریاضی بدم میومد و نمیخوندم .یک روز معلم امتحان گذاشت و من نشستم بکوب خوندم و فقط من 20 کلاس شدم [esteghbal][golrooz][nishkhand]اینقدر خوش گذشت!!!![khanderiz]
از اون موقع عاشق یاضی شدم ... [esteghbal][golrooz][nishkhand]:-*
[atash] درس جلبیه !!![tashvigh]
سلام
سوم راهنمایی بودم می خواستم ریاضی دان شم
دوم دبیرستان به رشته تجربی علاقه پیدا کردم
آخر هم کاردانی رشته آمار رو گرفتم
جالب بود باز به ریاضی رفتم کاش از اول ریاضی می خواندم ولی از رشته تجربی هم لذت بردم فکر می کنم چیزی رو از دست ندادم
موفق باشین [shaad]