اون راهی که شما میگید که نمیشه[taajob]
اگر تو سن رشد باشه که خوب واقعا به نظر طبیعی میاد البته باید دید جثه ش هم چجوریه....حالا تو سن رشد هست؟؟..چون باید دید نسبت به هیکلش چقدر غیر طبیعیه[tafakor]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم اگر اشکال نداره یه سوالی دارم
من جدیدا زیاد سردرد میگیرم و بدیش اینه که مکان مشخصی نیست معمولا توی مدرسه و موقع درس این طوری میشه میدونید چرا؟
سلام خدمت پزشکان سایت
من یه 3-4 روزی هست که ناخوداگاه سرم گیج میگیره و چشمامم سیاهی میره....خیلی وحشتناکم این جوری میشم!!!!یعنی اگر دستمو به جایی نگیرم پخش زمین میشم؟!؟؟
چند روز قبلشم چند بار خون دماغ شدم؟!؟؟!؟چند بار تو مدرسه یه بارم شب خوابیده بودم که خون دماغ کردم!؟!؟؟!
کم خونیم ندارم!!!!!!
میشه راهنماییم کنید؟؟!!!
ممنونم[golrooz]
سلام آبجی.اولا که باید معلوم بشه سرگیجه واقعی هست یا کاذب.بعد حالا باید ببینی وقتی پا میشی اینجوری میشی یا نه؟در مورد خونریزی از بینی علل مختلفی میتونه باشه که از خشک شدن مخاط بینی هست تا علل دیگه و جهت اطمینان باید چک پلاکت بکنی و پی تی و پی تی تی
آزمایشات قدرت انعقاد خون هست.باید از جهت گوش داخلی و مغز بررسی بشی اگه از نظر کم خونی مشکل نداشته باشی>البته بعضی آریتمی های قلبی هم میتونه باعث سرگیجه بشه اما به سن شما نمیخوره.ولی به یه پزشک حتما مراجعه بکن که دقیقا ازات سوالات رو بپرسه
سلام دوستان
خوبین؟
ببخشید کجا باید ویزیت بگیرم؟[nishkhand]
جنابه دکتر از صب انگشته دسته من از کناره ناخنم متورم شده و قرمز خیلیم درد میکنه دستم که میزینم درد میگیره و خیلی دل دل میزنه
علت چیه؟
چیکار کنم؟
والا اینو نمیدونم چون باید ببینم.ولی شاید ناخنتون رفته زیر گوشت یا چیزی رفته تو دستتون البته اگه از قبل زخمی چیزی نداشته باشه!آخه اینا علائم التهاب هست ولی من که ندیدم نمیتونم توضیح بدم
سلام
مشکل لاغری صورت پیدا کردم به تازگی باوجود اینکه از 83 کلیو به 86 کیلیو افزایش وزن داشتم اما صورتم برعکس در حد یه معتاد داره لاغر میشه یعنی زن داییم بعد از چند ماه که منو دید نمیشناخت[negaran]
طول شبانه روز هم شش تا هفت ساعت خواب دارم خوردو خوراکمم خوبه همه چی میخورم حتی برای جلوگیری از این موضوع میان وعده سیب زمینی سرخ شده با سس مایونز میخورم اما انگار فایده نداره
[golrooz]
سلام. عرض کنم. خدمتتون. من تا چند ماه پیش حدودا 6 ماه پیش قدم 169 بود. بلند قد بودم. اما الان 1 ماه متوجه شدم. خود به خود رفتم اب ودارم کوتاه میشم[entezar][entezar]
البته ناتگفته نمانه. احساس میکنم مادرم که کوتاه بود داره بلند میشه و من وبابا وخواهر وبرادرم که بلند بودیم داریم کوتاه میشیم..
به خصوص من.
به نظرتون مشکل من از چی؟؟؟ البته من یک مدت خیلی تو فکر بودم وغصه میخوردم. و ورزش گذاشتم کتار 1 سال.
الان دلیل کوتاه شدن من چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
سوال دوم..
غده تیرویید کم کار وپرکار باشه سبب چی میشه؟؟؟