کل سوال همینه؟ محیط تاریک؟ این محیط ویژگی خاصی نداره؟(منظورم اینه که شرایط نداره)
این سوال مربوط به همون غار هست یا نه این جداست؟
یکم صفحات رو گشتم اصل سوالتونو پیدا نکردم. پیج ها هم دیر باز میشن ادامه ندادم ! واسه همین مجبور شدم سوال کنم!
نمایش نسخه قابل چاپ
مثلا پارکینگ ساختمان یا انباری یک ساختمان، تونل ها و .............
در کشورهای اروپایی روشی ایجاد کردن به کمک نور خورشید این محیط ها را روشن می کنن و نیاز به لامپ یا روشنایی که برای آن برق نیاز داشته باشه نیست یا خیلی محدود نیاز به استفاده از برق برای روشنایی هست این طرح بیشتر در کشورهایی که بیشتر ساختمان های آن زیر زمین هست مثل مترو ها کاربرد زیادی داره.
راه حل را نمی گم یکم سرچ کنید .
من یه چیزی به چشم خورد درباره ی اینکه لامپی درست کردن که نورش شبیه حشراتی که از خودشون نور تولید میکنند ایجاد میکنه.یه چیزایی درباره ی باکتری و گاز متان نوشته بود.
یکی دیگه هم که تو کشورای افریقایی استفاده میکنند سوراخ کردن سقف و قرار دادن بطری های پلاستیکی اب معدنی هست که نور مورد نیازشون رو در روز ایجاد میکنه.
دیگه چه طرح هایی می تونید ارائه کنید این موارد خیلی عالی بود
به نظر شما چه منابع انرژی(خورشیدی، باد، پیل سوختی، زیست توده ای، انرژی گرمایی، هسته ای، زمین گرمایی، دیزل و .... ) را با هم ترکیب (هیبرید) کنم بهره وری بالا تری داریم و بیشتر کجا استفاده کنیم بهتر هست؟
به نظر من از کرمای ایجاد شده (به خصوص زمین گرمایی)میشه برای چوش آوردن ٱب و استفاده ار بخار اون برا توربین برق کرد
بله درست هست و هم اکنون در بسیاری از کشورها استفاده می شود و تولید برق به همین صورت هست که از بخار تولید شده توسط سیال مذاب پره های توربین را به حرکت درآورده و برق تولید می کنند و در حال حاضر آمریکا با تولید 2020 مگاوات برق در رده اول جهان هست.
و قسمتی از این حرارت خدادی را برای جلوگیری از یخ زدن معابر، تامین گرمایش منازل ، ادارات ، استفاده از گلخانه ها و پروش ابزیان و همچنین گرم کردن استخر ها استفاده می کنند.
در ایران در حال حاضر دارن روی این مورد کار می کنند و چندتا مرکز احداث شده که برق تولید کند اما انشالله گسترده تر شود.
برای تولید برق از انرژی زمین گرمایی می توانید این انیمیشن زیر را مشاهده بفرمایید.
البته به صورت زیپ شده گذاشتم.
سلام
چه طرح هایی می تونید ارائه کنید؟ یا فکر یا طرحی داشتین و کلیه امکاناتدر مورد ان را داشتین چی درست می کردین؟
یک سوال ایا علاقه دارین این مبحث انررژی را ادامه بدهیم؟
سلام
من که تازه دیدم
در مورد انرژی باید بگم ....که زمین پر از انرژی های ناشناخته هست.....هسته زمین ....مملو انرژیه....خورشید-باد -آب -خاک-هوا-نفت ومشتقات-انرژی های هسته ای-
در آینده هم باید انرزی های جدیدی بیان.....چون انرژی پایدار بحثش شده