salam jahanirad hastam reshtam radiotherapye terme 5am baraye arshad koja clas beram o az key shoro konam kh niaz b komak daram.
21 salame
ba arezooye movafaghiate baraye hamatoon
نمایش نسخه قابل چاپ
salam jahanirad hastam reshtam radiotherapye terme 5am baraye arshad koja clas beram o az key shoro konam kh niaz b komak daram.
21 salame
ba arezooye movafaghiate baraye hamatoon
محمد جون موفق باشی هیچ چیز ممکن نیست مگر با تلاش[golrooz][golrooz] می دانم تو می توانی[tashvigh]
سلام خدمت تمام دوستان نخبه فعال در سایت...
مسعود هستم 22ساله دانشجوی علوم اقتصادی دانشگاه مازندران .
خوشحالم سایتی دارم میبینم که جووناش حداقل دغدغه شون پیشرفت کشورشونه و بیشتر خوشحالیم از این بابته که چون دنبال دوستانی ازگرایش های مختلف بودم تا در مباحث اقتصادی ازشون کمک بگیرم و باهاشون همکاری داشته باشم ونظرشون در ابعاد مختلف بپرسم .
البته ایام ایام امتحاناته درگیر امتحاناتیم و بنده ام مثل شما.انشاالله از بهمن ماه بیش همکاری مو باسایت گسترش میدم.
[golrooz]به امید روزی بهتر فردایی قشنگ تر[golrooz]
بخون جان دلم بخون موفق باشی مسعود جان
با سلام به همه دوستان و مخترعین عزیز
مبین هستم عضو جدید 29 ساله
نخبه سطح3 در حال ارتقا به سطح2
5مورد ثبت اختراع دارم که 3 مورد از اونها سطح 3 بنیاد رو کسب کرده و در حال تولید اختراعاتم هستم
خوشحال میشم بیشتر با دوستان اشنا و همکاری داشته باشم
وبسایت شرکت من www.bionicmobin.com هست.
با ارزوی موفقیت برای تمام نخبگان عزیز
سلام من سمیرم دارم روی یه ماده جدید که در صنعت کاربرد داشته باشه کار میکنم تازه ابداعش کردیم فقط میدوم تا حالا توی صنعت ساختمان کار بر داره تراکمش تا 1/2 بتون مسلح رسونیدم در مناطق گرمسری در مقابل نم شوره جواب گرفتم اما می خواهم در مابقی بجش ازش استفاده کنیم به کمک همه دوستان نیاز دارم[golrooz]
سلام من هم سروه هستم19ونیم ساله پشت کنکوری ام
هر سوالی در زمینه ریاضی وشیمی داشتید در خدمتم
با سلام
حسین هستم
21سالمه
تهران
تخصص توی بیشتر کار ها مخصوصا طرح های نظامی
مدیر عامل موسسه تحقیقاتی ارزوی سمی هستم
cravetoxic.ir
رشته درسی مهندسی برق و ای تی خوندم
عاشق طراحی و اختراع
تو امضا نوشتم چه کارایی کردم
افتخارم اینه مخترع هستم و گمنام ولی طرخ های بزرگی ارائ دادم
با تشکر
سلام دوستان عزیز...من سعید هستم 23سالمه...دانشجوی سال چهارم دکترای دامپزشکی و در تالار دامپزشکی در خدمتتون هستم...
سلام
رضا هستم تازه شروع به کار کردم در ضمینه تولید اختراعات صنعتی و مکانیکی که در حال حاضر فناوری ساخت یک مکانیزم حرکتی را از انحصار سه کشور قدرتمند دراوردم
و 4 طرح و اختراع دیگه توی نوبت هستن تا ارائه بدم [shaad]
الانم روی یک دستگاه کشاورزی دارم کار میکنم. طراح و نقشه کش صنعتی هستم و آماده همکاری میباشم.
فدایی دارین [nishkhand]
www.rh-i.ir
سلاااااااااااام داداشی مرسی از لطفت ایشاالله ی حرکت توپ بزنی و بترکونی:-)
سلام خیلی خوش اومدین موفق باشید
سولماز هستم
دانشجوی دکتری عمومی دندان
دانشگاه تهران
در خدمت هستم .. دارای علاقه زیاد به کسب علم [golrooz]
خوشحالم از آشنایی با این محیط علمی[golrooz]
سلام من مریم هستم 16 ساله محصل رشته ی ریاضی و فیزیک خوشحال می شوم در این زمینه کمکی کنم.
سلام[golrooz]
ریاضیدان هستم! 23 سال و 10 ماه و بیست و 7 روز از عمرم میگذره! [labkhand]
کارشناسی ریاضی کاربردی گرفتم، ارشد جبر امیرکبیر میخوندم، انصراف دادم [nishkhand] مجدد کنکور ارشد دادم، قصد دارم یا ریاضیات زیستی بخونم یا سیستم دینامیکی! [tafakor]
کاملا ریاضیات رو در تمام زمینههاش دوست دارم، البته بیشتر کاربردهاش رو اما از محضیجات (بر وزن سبزیجات) هم به شدت استقبال میکنم [fardemohem]
ساکن تهران هستم، با خونواده زندگی میکنم، قصد ازدواج ندارم، حوصله ولنتاین هم ندارم [bamazegi]
از لحاظ مالی هم آنچنان دارایی ندارم، جمعا وسایلام رو جمع کنم (گوشی و لپ تاپ و کتابا و ...) همش با هم شاید بشه 10 میلیون! اما دارایی معنویم خیلی بهتر و بیشتر از این حرفاس [shaad]
امیدوارم مفید باشم [shaad]
همین [negaran]
سلام
من پریسا هستم 25 سالمه دانشجوی ترم دو فیتوشیمی هستم...[shaad]
سلام
احمد 26 ساله
نوکر همه مهربونای سایت.........
نخبه بودن به مهربونیه ...... مگه نه!!!
سلام
بانو امین هستم
27 سالمه
عضو بنیاد نخبگان اصفهان هستم
حسابدارم
و در زمینه ریاضی رتبه دوم کشوری جشنواره خوارزمی رو دارم
موفق باشید
سلام به همه عزیزان.من صادق زاده هستم دانشجوی رشته فیزیک امیدوارم در کنار شما عزیزان ومدیران ،این سایت تبدیل به بزرگترین سایت علمی شود
سلام
اینجانب داود قادری فر
24 ساله
دانشجوی علوم مهندسی آب
مجتمع آموزش عالی تربت جام
پشت کنکوری ارشد مهندسی عمران
در زمینه هایی مهندسی عمران،علوم مهندسی آب و اگه هم بود مباحث مذهبی و فرهنگی
ان شاء الله بتوانیم با کمک این جوانان با استعداد و سخت کوش ایرانی و با کمک و یاری خداوند بزرگ و کریم
قدم بزرگی در پیشرفت ایران عزیزمان برداریم
موفق و پیروز و موید باشید
با سلام زهره هستم
فارغ التحصیل رشته معماری مقطع کارشناسی ارشد
امیدوارم سایت پیشرفت خوبی داشته باشه
مرسی و ممنون
سلام.خب همونطوری که رو پروفم نوشته فاطمه صلبی هستم و 19 سالمه.
رشته ریاضی فیزیک.و تازه واردم.
امیدوارم اینجا چیزای خوبی یاد بگیرم.
سلام دوستان محترم
من ریحانه 22ساله مشهدهستم.
من ی فرمول آمار و احتمال نوشتم سال 90 که پیگیرثبتش هستم. درزمینه ادبیات و متون ادبی هم سررشته دارم و خودم مینوسم.
باکانون مخترعین مشهد همکاری میکنم. توی تلگرام هم اتاق فکر برای طرح ایده های نو دارم.
به شدت علاقه مند به رشد و همکاری دراین سایت ودیگرارگانهادارم.خوشحال میشم عضوموثری باشم.
روم زیاد حساب کنین چون خیلی مشتاقم. ممنون
سلام
من
حسنعلی ابراهیمی سعید
بازنشسته ارتش ، آموزش مقدماتی برای اعزامیان بخدمت در حد فول، چون بالی 107ماه در جبهه بود در خصوص عملیاتها و موارد جاری در داخل سنگرها و ... در حد مناسب هستم
سوالی داشتید در خدمتم
ارادت
سلام به مدیریت محترم سایت و دوستان عزیز
خواستم خودمو که تازه به سایت جالب و عالی شما ملحق شدم معرفی کنم.
من محمودرضا هستم 21 سالمه و در حال حاضر مشغول تحصیل در دوره ی کارشناسی رشته ی بیولوژی هستم.
از این که اینجا در خدمت و در کنار شما دوستان در محیطی سالم و علمی هستم خیلی خوشحالم.[shaad][golrooz]
با سلام خدمت همه نخبگان جوان این مرز و بوم
ابراهیم ناظمی هستم ؛ 30 ساله ساکن شاهرود ، دانشجوی سال سوم دکترای علوم زمین، گرایش پترولوژی، در بخش علوم زمین بخصوص پترولوژی در خدمت شما عزیزان هستم
به امید فردایی بهتر برای شما عزیزان - ابراهیم ناظمی
سلام فائزه هستم فوق لیسانس شیمی فیزیک البته در انتظار نتایج مصاحبه دکتری هستم امیدوارم بتوانم خدمتی هرچند کوچک را انجام بدم .با تشکر
- سلام به دوستان...عضو تازه گروه هستم.دررشته فراوری سنگ اکسیدمس {لیچینگ توده ای}و تولید محصول سمانته وسپس ذوب و تبدیل به شمش مس دارای 5 سال سابقه تولید می باشم. امیدوارم بتوانم دوستان را در این زمینه کمک و همکاری بنمایم.با تشکر.درخدمتم.[khodahafezi]
سلام به همه نخبه ها
منم قاسم هستم، اومدم از شما نخبه ها درس بگیرم.
در ضمن شهر ساز و برنامه ریز شهری هستم، مشکلی بود در خدمتم.
مرسی.
thanks for your honesty[labkhand]
سلام من مونس خانی هستم مترجم شفاهی زبان و مدرس حرفه ای زبان انگلیسی ام. مدرک بین المللی دوره های : American , FCE , CAE , TTC رو دارم . در حال حاضر کلاس خصوصی زبان برگزار میکنم و زبان انگلیسی و مکالمه زبان رو از مبتدی تا پیشرفته با کمترین قیمت به صورت توافقی آموزش میدم اگه سوالی راجع به کلاس ها داشتید من در خدمتم .[labkhand]
سلام بنده ام مهدی هستم
خیلی خوشحالم که در این انجمن هستم امیدوارم که بتوانیم با عمل برای ریشه کنی وابستگی به خارج و تامین نیاز کشور ،پیشرو و آینده ساز باشیم. منم مدیریت پروژه میخونم و 28 سالمه خیلی علاقه به کارهای فنی و علمی و دانش روز دارم .
سلام
باریکلا
- - - به روز رسانی شده - - -
شما ساکن کجا هستید>
سلام
حلیمی هستم
21 سالمه دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات
در زمینه مالکیت فکری (ثبت اختراع ، ثبت علامت تجاری، ثبت طرح صنعتی، تجاری سازی و...) فعالیت دارم. یعنی در موسسه ای که این خدمات رو ارائه میده کار میکنم.
باعث افتخارمه که در این انجمن در کنار افراد موفق فعالیت دارم.
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام من بهمن 25 ساله
دانجوی رشته it هستم گرچه مدرک تحصیلی ام پایینه اما تلاشم همش در این بوده بقول معروف آپدیت بام و فعالیت هام چندین برابر باشه
خیلی خوحالم در بین شما بزرگواران هستم
با عرض سلام و روز بخیر به همه ی دوستان عزیزم
بنده عباس ولدی متولد 1371 - فعال در زمینه ی طراحی صنعتی - مکانیک خورو و - 3D modeling
سلام
زهرا هستم.
بیست سالمه از کردستان شهرستان بیجار.
دانشجوی نرم افزار .
یه عضو کوچیک از تیم رباتیک دانشکده
به شدت علاقه مند به برنامه نویسی و داستان نویسی. کلا نوشتن خوبه[nishkhand]