منم به دوست عزیزمون تسلیت میگم
خدا بیامرزدشون
امیدوارم غم اخرشون باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزيز a.l.i در گذشت پدر بزرگوارتون رو تسليت عرض نموده و از خداوندمنان آرامش و امتنان براي پدر عزيزتان خواستارم...
خداوند به شما صبر عطا فرمايد....
منم از صميم قلبم به علي آقا تسليت عرض ميكنم
خدا وند متعال به شما و خانواده محترمتون صبر بده
روحش شاد[golrooz]
سلام
دوست عزیزم بنده هم به شما تسلیت عرض میکنم و از خداوند میخوام که به شما و خانواده عزیزتون صبر بدن و روح ایشون رو همنشین اولیا و ابرار قرار بدن
بنده هم برای شادی روح ایشون امشب جز 3 قرآن رو میخونم
به نام یگانه هستی که آرام بخش قلبهاست و تنها اوست که بوده و می ماند و خواهد بود...
دوستان عزیز سلام از لطف و محبت شما سپاسگزارم واقعه خیلی سختی بود هیچکس انتظارشو نداشت پدرم برایم یک دوست بسیار صمیمی بودند که جای خالیشون رو همیشه حس میکنم. از خدا میخوام روح پدر عزیزم و همه پدران خوبی که از این جهان رفته اند مورد لطف و رحمت بیکران خویش قرار دهد و برای بازماندگان صبری عظیم عنایت کند...
چند جمله برگرفته از منش رفتاری پدرم تقدیم به شما :
- تا بتوانیم در این دنیا به همدیگه خوبی و محبت کنیم حتی اگه شده به یک تماس تلفنی مختصر
- از منفی بافی و منفی گویی به شدت پرهیز کنیم که اصلاً سم روح و دل است
- تا بتوانیم کارهای مثبت و خوب برای خودمون و جامعه مون انجام بدیم که اثراتش بی نهایت است و الان ما متوجهشون نمیشیم ولی بعداً به فایده اش عمیقاً پی خواهیم برد.
- کارهایی را شروع و بنیانگذاری کنیم که ثمره اش ابدی باشه مثل ساختن یک کتابخونه کوچک که برای چند نفر فایده ای برسونه ( از جهت مثال گفتم )
- حتی به مخالفمون هم حرف منفی نزنیم یا رفتار بد نشون ندهیم... کاری کنیم از خوبی ما شرمنده بشه و ای بسا تغییر جهت بدهد
- در کنار استفاده از امکانات مادی این دنیا نیم نگاهی هم به آن جهان دیگه داشته باشیم خودمون رو از هم اکنون آماده کنیم. کاری کنیم که ارتباطی عرفانی در کنار عقلانیت و منطق با خداوند و جهان هستی داشته باشیم که بی اندازه شیرین و زیباست و تحول آفرین
- آخرین نکته که خیلی خیلی مهمه : تا بتوانیم به پدر و مادرمون خوبی و محبت کنیم که هرچه کنیم بازم کمه. اینو جداً میگم بعداً متوجه خواهید شد...
دوستانی که در مشهد حضور دارند مجلس عید اول پدرم امروز سه شنبه 27/7/89- میلاد حضرت رضا - علیه السلام - واقع در بلوار معلم - بین معلم 40 و 42 مسجد امیرالمومنین ساعت 14:30 تا 16:30 هستش.
وقتی که از طریق یکی از دوستانم فهمیدم چه اتفاقی افتاده واقعاً شوکه شدم و شدیداً ناراحت از اینکه دیر باخبر شدم
علی آقای عزیز
از صمیم قلب تسلیت می گم و امیدوارم خداوند به شما و خانواده محترمتون صبر بده .
و در این روز عزیز روح ایشون همنشین امام رضا (ع) باشه انشاءالله .
در نهایت تاسف
یه بار دیگه یکی از عزیزان سایت داغ دار شدند ...
خدایا براشون از درگاهت صبر می طلبیم ، چرا که از دست دادن پدر غم کوچکی نیست
ArsMedicina درگذشت پدر بزرگوارتون رو تسلیت عرض می کنیم ، ما رو در غمتون شریک بدونید
[negaran][negaran]
آقا سینا منم از طرف خودم و تمامی مدیران سایت به شما تسلیت عرض می کنم ... غم آخرتون باشه...
به امید روزهای خوب و خوش برای شما و خانواده ی محترم ... [golrooz]
منم تسلیت میگم بهتون غم اخرتون باشه[afsoorde]