پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madarshab
8->
یه سوال دارم از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن منمنون میشم
فرض رو بر این میگیریم من یه افیس دارم همراه با ده اطاق مختلف که ده نفر توی این افیس کار میکنن
حالا من میخواهم که کنترل کنم این ده نفر داخل خود اطاقشون باشن از چه روشی استفاده کنم ؟
منظورتون چي هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
منظورتون چي هست؟
یعنی اینکه متوجه بشم کسی از اتاق خودش بیرون نمیره
یا اگه میاد بیرون کجا میره
ردیابی یه جورایی تقریبا
اما از دوربین نمیخواهم استفاده بشه یا خیلی کم استفاده کنم در مواقع نیاز
و یه چیز دیگه اگر کسی دیگه به غیر از این افراد اومدن اون موقع نشون بده که یه فرددیگه ای توی افیس هست
میشه از یک جور کارت که داخل جیب نصب می شود استفاده کرد که بااستفاده ازنوعی چشم الکترونیکی که درارتفاع مشخصی از زمین در چارچوب در وصل شود و ورود و خروج هر فرد را متمایز نشان می دهد
استفاده کنید که از کارایی اون اطمینان ندارم چون جایی ندیدم استفاده بشه
واگرکارت رابرای ورودثبت نکردیعنی فردازکارکنان نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madarshab
یعنی اینکه متوجه بشم کسی از اتاق خودش بیرون نمیره
یا اگه میاد بیرون کجا میره
ردیابی یه جورایی تقریبا
اما از دوربین نمیخواهم استفاده بشه یا خیلی کم استفاده کنم در مواقع نیاز
و یه چیز دیگه اگر کسی دیگه به غیر از این افراد اومدن اون موقع نشون بده که یه فرددیگه ای توی افیس هست
براي انجام اين كار چند راه وجود داره يكي با پردازش تصوير ميشه اين كار را كرد فقط شما يك دوربين در محيط يا لابي اصلي نصب مي كنيد افراد را شناسايي كرده و افراد ناشناس را هم تشخيص ميده .
چند تا راه ديگه هم ميشه عنوان كرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
میشه از یک جور کارت که داخل جیب نصب می شود استفاده کرد که بااستفاده ازنوعی چشم الکترونیکی که درارتفاع مشخصی از زمین در چارچوب در وصل شود و ورود و خروج هر فرد را متمایز نشان می دهد
استفاده کنید که از کارایی اون اطمینان ندارم چون جایی ندیدم استفاده بشه
واگرکارت رابرای ورودثبت نکردیعنی فردازکارکنان نیست
کاملتر توضیح بدین
مکانی که من میگم طوری نیست که تعداد معدودی داخل اون کار کنن افراد دیگه حتما میان اما توی اتاقها نباید برن و اینکه کارکنانی که دارن کار میکنن نباید توی اتاقهای دیگه برن
( یه مثال واضحتر بزنم فکر کنید من اینجا یه کارگاه دارم که بچه هایی که اختراعی به فکرشون میرسه و با هماهنگی چند نفر میان و توی این کارگاه کار میکنن اما نباید بقیه مخترعین متوجه اختراع فرد مذکور بشن به خاطر همین میگم که داخل اتاقها نمیشه از دوربین استفاده کرد که طرف امنیت داشته باشه اما توی راهرو میتونیم به هرکدوم یه ردیاب باید بدیم اما طوری که طرف متوجه نشه اون کارتی که شما میگین اگه طرف بخواهد سوء استفاده کنه براش کاری نداره )
درضمن مسئاله هزینه نیست اما این فروم برای نخبگان هست و باید بهترین راهکار رو معرفی کنن با کمترین هزینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
براي انجام اين كار چند راه وجود داره يكي با پردازش تصوير ميشه اين كار را كرد فقط شما يك دوربين در محيط يا لابي اصلي نصب مي كنيد افراد را شناسايي كرده و افراد ناشناس را هم تشخيص ميده .
چند تا راه ديگه هم ميشه عنوان كرد.
برای این کار یه نفر همیشه باید پای سیستم باشه
اما میخواهم با روشی این یه نفر رو حذف کنم و وقتی که سیستم الارم بده خودش شروع کنه به ضبط کردن و امنیت توی افیس مهمترین کار ماست طبق توضیحاتی که داده شد
آیا می تونید از کارت مغناطیسی استفاده کنید؟
چون این طوری می تونید همه افراد را کنترل و افرادی که این کارت را ندارن سیستم از حرکات آنها تصویر برداری کند .
اگر شما واقعا به این سیستم احتیاج دارین باید حسابی فک کرد سپس انواع سیستم های امنیتی را مطالعه کرد سپس میشه تصمیم گرفت یا پیشنهاد داد
می تونیدیک یونیفرم اجبار کنید وداخل اون ادوات کارت رو جاسازی کنید
ارزون وسکرت است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
می تونیدیک یونیفرم اجبار کنید وداخل اون ادوات کارت رو جاسازی کنید
ارزون وسکرت است
اره میدونم چی میگین اما روش کار رو نمیدونم:-??
درباره اون یه کم توضیح میخواهم