بسیار بسیار خوش آمدی صادق خان، فرمایش کردی ساکن کجا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آشنای یک غریبـــــــــــــــــــــ ــــــه.......
پر ازابـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــهام...
sسلام [golrooz]
محمدرضا هستم، هم دانشجو هستم هم نیستم! (منتظر جواب نهایی ارشد هستم!) [bamazegi]
ریاضی کاربردی خوندم کارشناسی! برای ارشد هم همچنان ریاضی رو ادامه دادم و منتظر نتایج نهایی هستم. (نمیاد لامصب راحتمون کنه [khabalood])
برنامه نویس Python و R و Matlab هستم، سوالی بود در خدمتم. البته برنامه نویسی رو با PHP شروع کردم و 2 سال هم کار حرفه ای کردم اما دیدم لذت نداره و از شرکت اومدم بیرون! [shademan]
علاقهمند به آمار و احتمال، ترکیبیات، گراف، طراحی و تحلیل الگوریتم و زیست شناسی (خصوصا ژنتیک هستم)، خیلی خیلی امیدوارم و دارم تلاش میکنم برای دکتری بیوانفورماتیک که تلفیق کاملی از علاقهمندیهامه. از علاقهمندیهای دیگهم هم میتونم به نجوم و نظریه بازیهای و تحقیق در عملیات اشاره کنم. [labkhand]
نوشتن الگوریتم رو دوست دارم، عاشق پیاده سازی الگوریتم با Python هستم و وقتی به جواب میرسم حس کسی رو بهم میده که روی سطح ماه درخت هلو کاشته و بهش میوه داده! [nishkhand]
متولد اولین روز دهه هفتاد هستم! متاسفانه در تهران سکونت دارم! (امکانات تهران مناسب هست، ولی جو ش رو اصلا دوست ندارم [negaran])
محبوبترین فیلم زندگیم هم جنگ ستارگان بود و هست و خواهد بود، هر چند انجمن شاعران مرده هم دوست دارم اساسی! [sootzadan]
معرفی طولانی شد، نه؟ [cheshmak]
امیدوارم هم خودم مفید باشم و هم از اینجا فایده ببرم [shaad]
سلام به همگی. مهدیه هستم دانشجوی ترم 6 مهندسی رباتیک وقصد ادامه تحصیل در رشته مکانیک(گرایش طراحی کاربردی) رو دارم.
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.
در ضمن در خصوص پروژه های رباتیکی و پروژه های متلب اگر کسی کمک خواست خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنم
سعید جعفری
گرافیست و طراح وب
لیسانس نرم افزار کامپیوتر
بسیار خوشحالم که در جمع شما هستم
[golrooz]
وب سایت شخصی
وب سایت کاری
سلام. من حسینم.
25 سالمه. دانشجوی برق.
تازه این فروم عضو شدم. خوشحال میشم دوستای خوبی اینجا پیدا کنم [labkhand]
سلام یاس هستم
23سالمه
دانشجوی ارشد مهندسی شیمی گرایش پلیمر
اشنایی هم با اینجا ندارم اگر راهنماییم کنین ممنونتون میشم
بازم ممنونم از تک تک دوستان
salam hosna az bachehaye robotic shahrood
donbale chand nafarim vase sakhte ye robote nesbatan sakht
har kasi mitune komak kone be man mail bezane
hosnamozafari1993@gmail.com
سلام
دنیا هستم
امسال کنکور دادم اما متاسفانه یا خوشبختانه برخلاف تصوراتی که میشده،من سرجلسه کنکور حالم بد شد و .... فکر کنم برای سال بعد پزشکی بمونم ... الله اعلمه!
اما از اونجایی که درس مدرسه و ... یکم یه کوچولو کسالت آور بوده برام .. بیشتر درگیر جشنواره ایده می شدم تا برای خودم شرط درس خوندن بذارم ...
اینجا رو از لینک یه آموزشگاهی تو ساری پیدا کردم ..
و خوشحالم از جمع فکرای قشنگ نه تعداد کاربرای زیاد... بااینکه از جمع پرهیز می کنم امیدوارم اینجا بتونم کاری از پیش ببرم ...
سلام من نگار هستم مهندس رباتیک تازه فارغ التحصیل شدم [nishkhand]
دوست دارم بتونم فعالیت های بیشتری اینجا انجام بدم
[golrooz]سلام به همه دوستان به سایت علمی نخبگان خوش آمدید[golrooz]
[golrooz]امیدوارم شاهد فعالیت های علمی شما باشیم[golrooz]
سلام به همگی
بعد از 118 صفحه دیگه حرف زیادی ندارم ،
لیلی هستم ، حدودا 17 ساله
سال دیگه کنکور دارم
از نصف جهان
وقتی دو صفحه آخرو خوندم به نظرم اومد باید یکی از اعضای ریزه میزه ی اینجا باشم
حتی دانشگاهم نرفتم چه برسه به رشته و مدرک دانشگاهی...!
ولی به هر حال ، امیدوارم اینجا لحظات خوبی رو در کنار همدیگه داشته باشیم
سلام
شادی هستم و عضوی جدید در مجموعه
امیدوارم لحظات خوبی داشته باشیم
سلاممم من مینا هستم همین الان عضو شدم[nishkhand] 19 سالمه رشته ی برق
سلام من سهیلام 18 و خورده ای ساله امسال کنکور دادم هنوز رشتم معلوم نیست توی دبیرستان رشتم تجربی بود
بعد مدتها اینجا رو دیدم:
بابک هستم از دیار ستارخان ساکن فعلی تهران
لیسانس مکانیک
تخصص : تاسیسات صنعتی
زبان استانبولی رو بیشتر از انگلسی بلدم
شاغل در زمینه تاسیسات
امیدوارم با وجود دوستان عزیز تالار پرفروغی داشته باشیم
سلام من سلما هستم دانشجو فلسفه ازنوع غربش با گرایشات حادّ اگزیستانسیالیستی.امیدوارم بتونم مثمر ثمر باشم.
[khande][khande][khande][khande][khande][khande]
بعد ده قرن اینجا را یافتم...............
سلام دوستان من مهشاد هستم دقیقا18 ساله و در فصول سرد سیر در اصفهان و فصول گرمسیر در تهران زندگی میکنم اکنون پرستاری مادر بزرگم را برعهده دارم و در انتظار1مهر هستم
منم بعد 6 سال به مدیریت با پیشرفت سایت خوبش تبریک میگم
سلام
فرهاد هستم 24 سالمه از اردبیل
دانشجوی ارشد معماری کامپیوترم
نمی دونم کی ثبت نام کردم [tafakor] ولی امروز اولین روزه ورودم به سایته [shaad]
سلام. من مریم هستم 20 سالمه.
در حال حاضر دانشجوی ترم 3ی پزشکی هستم.
همین دیشب اومدم تو این سایت و ثبت نام کردم.امیدوارم بتونم هر چه زودتر کار کردن تو این سایتو یاد بگیرم و یه کمک کوچولویی بکنم به پیشبرد اهدافی که این سایت دنبالشه. اگه بعضی موقه هم سوتی دادم منو ببخشین. بذارین به حساب اینکه تازه واردم[khejalat][shaad]
هومم... سلوم خدمت تمام عزیزان و این ها و این طوری. صدرا هستم 17 ساله سوم ریاضی. تهران هستیم و این ها. خبر خاصی هم نیست می گذرونیم. خوبین شماها؟
بعد این که این سایت خوب و عالی و فلان و فلان وفلان را در نت یافتیم و بسی شاد و مشعوف شدیم که یافتیمش! دستتان درد نکند.
همین.
پ.ن: چه ریزه میزه هستم من این جا
مسعود 18 سال مهندسی مواد
سلام دوستان.[shaad]
صدیق هستم ترم 3 **مهندسی شیمی**.
سلاام ...من خیلیی وقته عضوم ولی فرصت نکردم خیلی از این سایت استفاده کنم انشا.. از این به بعد وقت میذارمم
خوشحال شدم
ماشاللاا همه جووون و نو جوون و پرانرژی هستین[nishkhand]
دانشجوی ترم اخر ارشد بیوتکنولوژی پزشکی 25 ساله[shaad]
موفق باشین[golrooz]
سلام من دانشجوی رشته بیوتکنولوژی هستم . من عاشق رشتم هستم واز اینکه عضو این انجمن شدم خیلی خوشحالم
امیدوارم بتونیم لحظات خوبی رو باهم بگذرونیم.[golrooz][cheshmak]
سلام به همه
من لیلاصفرپورهستم دانشجوی رشته
itدانشگاه تبریز امیدوارم بتونیم کنارهم به موفقیتهای بزرگ برسیم
سلام
اهل کجایی
سلام منم نازنین زهرا 900 ارشد حسابداری پایان نامه دارم مینویسم اگه ترجمه حسابداری میخواین رو کمکم حساب نمایید در ضمن اگه خدا بخواد قصد دارم مقاله آی اس آی بنویسم با تشکر از همه[shaad]
سـلام مـن مـحـمـد حـسـیـن هـسـتـم و رشـتـه تـحـصـیـلـیـم هـم مـهـنـدسـی نـرم افـزار هـسـت 17 سـالـمـه و هـمـدان هـسـتـم. [cheshmak] امـیـدوارم مـوفـق بـاشـیـد
ممنون
اینجانب محمد 21 ساله از تهران هم اکنون در رشته شیمی کاربردی مشغول به تحصیلم ، امیدوارم در کنار هم بتوانیم به سطوح بالاتری از دانش و زندگی دست پیدا کنیم.[cheshmak]
سلام به همکارانم در سایت علمی نخبگان. همیشه در موفقیت یه چیز همراه ادم باید باشه اگه نباشه اون علم یا هنر ارزس نداره و اینو همه اساتید اهل علم و هنر میگویند . این اخلاق هستش. ممنون دوستان. نجفی ۲۸ساله
با سلام خدمت دوستان
پاشائی هستم 25 ساله از تبریز
الکترونیک خوندم و در زمینه اورهال دستگاه های cnc و اتوماسیون کار میکنم...
پاینده باشید...
سلام دوستان و اندیشمندان جوان من The one(محمد) 21 ساله در تهران در رشته شیمی در حال تحصیلم و نیاز به همکاری شما شیمیست های عزیز در گروه شیمیدانان جوان دارم تا باهم راه حل مسائل دوستان و همدیگر را بیابیم.[labkhand][labkhand][labkhand][cheshmak][cheshmak][cheshmak]
سلام فاطمه ام اگه کسی شیمی الی خوب بلده بهم بگه لطفاخیلی مشکل دارم تو این درس بهم کمک کنین دوستان خوبم[shaad]
salam be tamamiye bozorgvaran
man elhamam 23 salame
memari mikhoonam va az bachehay memari komak mikham
[shaad]
سلام دوستان عزیز
روشن هستم
27 ساله
دانشجوی کارشناسی ارشد ترم آخر (انشاالله) برنامه ریزی شهری
omidvaram movafag bashid
سلام .
سیمین 18 ساله از تبریز دانشجوی کاردانی (نرم افزار) . آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی