ایده جالبی هست اما باید فکری برای هزینه اون کنید چون هزینه اون بالاست اما فک نکنم این قدر هزینه داشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ایده جالبی هست اما باید فکری برای هزینه اون کنید چون هزینه اون بالاست اما فک نکنم این قدر هزینه داشته باشه
اما به دلیل وجود جی پی اس وسلول خورشیدی وباتری لیتیوم پلیمر وام پی 3
این قیمت اجتناب ناپزیره
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
در صورتي هزينه پايين باشه مردم رو به اين وسايل مي آورند مثل همين تلويزيون كه در حال حاضر چندين از نسل ها و مدل هاي مختلف اونو داريم و هزاران مورد ديگر به عنوان مثال يك مدل گوشي موبايل ال جي داره كه قيمت اون 85 هزار تومن كه هم جي پي اس ، و ام پي 3 و ........ داره پس ميشه هزينه را كاهش داد.
بله چون تولید انبوه باتکنولو÷ی بالاست اماتولید ازمایشی درکارگاه خیلی فرق دارد
امااگر به تولید انبوه برسد قیمت ان به کمتر از150هزار تومن میرسد
اين طوري خوبه من به شما يك پيشنهاد مي دم يك نظر سنجي كنيد كه چند نفر مايل به خريداري اين لباس هستند و يا افراد چه انتظاراتي از لباس دارند اين كمك بزرگي مي كنه تا هم طرح تون كامل تر بشه و هم ميزان علاقه مردم را نسبت به اين اندازه گيري كردين و حالا مي تونيد راحتتر تصميم بگيرين.
راستي اين طرح تون را برين ثبت كنيد و مالكيت فكري اون رو در دست بگيرين
سلام دوستان
بعد مدتي اسامي دوستان و سه طرح برگزيده دوستان را كه طرح هاي برگزيده انتخاب شدن را اعلام مي كنم و به برنده طرح اول به رسم یادبود هدیه ای ارسال می شود.
رتبه اول: تلفن برای ناشنوایان ( 14 امتیاز ) توسط نام كاربري mathdan
رتبه دوم: دست مصنوعی ( 9 امتیاز ) از نام كاربري amir
رتبه سوم:
- آزادسازی تدریجی دارو در بدن ( 7 امتیاز ) PlaCebo
- قدرت انتقال اکسیژن رو در داخل خون افزایش ( 7 امتیاز )schrodinger
- هواپیماهای رادار گریز ( 7 امتیاز )Lovely-Pilot
قیمت هنوز هم از نظر یه مصرف کننده بالاست البته این هم بستگی داره که خصوصیاتی که شما میگین ایا اشکالی در اون پدید میاد یا نه چقدر ضمانت داره از نظر مصرف کننده
شما الان به چه چیزی نیاز دارین مالی یا کارگاه ؟
این طرحی که شما میگین چقدر امکان به انجام رسیدن اون است چند درصد ؟
نوشته بودین سرد و گرم شونده یه کم توضیح در باره این هم بدین ممنون میشیم
اگه میشه عکسی از این نوع طرح بدین
به ایدی من بدین arezooha77@yahoo.com
البته قبلش اعلام کنید که من با این ایدی انلاین بشم ;)