پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
میگم ولی این موها کرک بشه درد سر داره ها [nishkhand]
تصورشم وحشتناکه
یا مثلا اگر این افراد بخوان اشپزی کننن
غذا پر مــــــــــــــو میشه [nadidan]
سرشون با این حجم مو درد نمیگیره ؟
من خودم یک مدت موهام که بلند بود بعد از این که کوتاهشون کردم احساس می کردم سرم سبک تر شده
دیگه اینا رو نمی دونم
آرتروز میگیرد آخر خانوم های گیسو کمند
از ما گفتن بود [nishkhand][sootzadan]
اینه عزیزم مو بلند مراقبت میخواد اگه کسی حوصله داره باید بذاره بلند بشن
من چون خودم دوستدارم مراقبشونم هستم
البته موها من بلند نه اینقد تا یکم پایین کمرم
نه عزیزم برای آشپزی موهم کوتاه باشه اگه مراقب نباشی میریزه تو غذا پس به نظر من در هردو حالت بهتر کلاه آشپزی یا دستمال سر یا روسری پوشید موقع آشپزی
آرتروز مطمئنی!!!!منکه تا حالا نگرفتم[negaran]
عوامل ایجاد کننده آرتروز موبلند نیست[soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
اینه عزیزم مو بلند مراقبت میخواد اگه کسی حوصله داره باید بذاره بلند بشن
من چون خودم دوستدارم مراقبشونم هستم
البته موها من بلند نه اینقد تا یکم پایین کمرم
نه عزیزم برای آشپزی موهم کوتاه باشه اگه مراقب نباشی میریزه تو غذا پس به نظر من در هردو حالت بهتر کلاه آشپزی یا دستمال سر یا روسری پوشید موقع آشپزی
آرتروز مطمئنی!!!!منکه تا حالا نگرفتم[negaran]
عوامل ایجاد کننده آرتروز موبلند نیست[soal]
دقیقا ... !
میدونم عزیزم
مثال زدم ، قطعا با موی بلند کسی ارتروز نمیگیره
اما وقتی که مثلا یکی موهاش خیلی بلند باشه وبره کوتاه کنه بعدش احساس سبکی می کنه
منظورم سنگینی بود که روی سر ایجاد میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام.....موافقم باهات صد در صد[movafaghiyat].....تازه گذشته از اینا من موهام نصف اینا نیست نمیتونم شب خوب بخوابم همش اینور و اونور گیر میکنن و اذیتم میکنن با اینکه میبافمشون اینقدری باشن که فکر کنم باید نشسته بخوابم[sootzadan]
من موافق نیستم عزیزم چرا مگه چطور میبافیشون ها موها رو نباید محکم کشیدو بافت . یه بافت بین محکم و شل خوبه نیازم نیست کش ببندی چون مو خوره رو زیاد میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
والا ما این کم پستی ارثیه.....برادرم که از چند تا معجون استفاده کرد و نمیدونم راضی بود یا نه ولی ما که تفاوتی ندیدیم[nadanestan]
حالا اون دستورالعمل مادربزرگ رو رد کن بیاد [cheshmak] زود تند سریع[bamazegi].....البته لطفا[khejalat]
ماساژ هم میدم زیاد......باور میکنی دلم نمیاد زیاد نوک موهامو کوتاه کنم[nishkhand] آخه تا حالا مو به این بلندی نداشتم[negaran]...هر چند بخاطر مو خوره مجبورم هر چند وقت کمیش رو کوتاه کنم [negaran]
ارث که تاثیر داره
ولی ما م تو فامیل ارث کچل شدن دربین پسرامون زیادبوده ولی نسل جدید بااین معجونا فعلا خدارو شکر کچل نشدن
فداتشم معجون مادربزرگم باید از مامانم بپرسم دقیق چون چندتان ولی من خودم ازیکیشون بیشتر استفاده میکنم فردا برات معجونو میذارم.
فداتشم اگه مو خوره داری باید کوتاه کنی یکم کافیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
من موافق نیستم عزیزم چرا مگه چطور میبافیشون ها موها رو نباید محکم کشیدو بافت . یه بافت بین محکم و شل خوبه نیازم نیست کش ببندی چون مو خوره رو زیاد میکنه
وا چرا موافق نیستی[nishkhand] نه درمورد ریزش موها و ریختنشون در غذا و اینا موافقم...درمورد بافتنشون قبول دارم سفت بستن و سفت بافتن موها اونا رو شکننده میکنه و به مرور آسیب میزنه.....نه منظورم این بود که خودم هم با اینکه موهام به این بلندی نیستن و اونا رو میبافم موقع خواب تو دست و پا هستن و مثلا میخوام پوزیشن موقع خوابم رو عوض کنم یدفعه ریشه موهام درد میگیره حالا نگو موهام زیر کتفم مونده و داره کشیده میشه[cheshmak] حالا میگم اینا دیگه چی میکشن[bihes]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
ارث که تاثیر داره
ولی ما م تو فامیل ارث کچل شدن دربین پسرامون زیادبوده ولی نسل جدید بااین معجونا فعلا خدارو شکر کچل نشدن
فداتشم معجون مادربزرگم باید از مامانم بپرسم دقیق چون چندتان ولی من خودم ازیکیشون بیشتر استفاده میکنم فردا برات معجونو میذارم.
فداتشم اگه مو خوره داری باید کوتاه کنی یکم کافیه
ممنونم ممنونم لطف میکنی[golrooz][esteghbal]
سلام بر بانوان ایران زمین و عامل غرور مردان این مرز و بوم
چه هنرهایی رو آموزش میدین. ما مردهارو هم در نظر بگیرین. سوپ یا آش مو خوردن داره؟ چقد میتونه مفید باشه؟خفه کننده که نیس؟[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام بر بانوان ایران زمین و عامل غرور مردان این مرز و بوم
چه هنرهایی رو آموزش میدین. ما مردهارو هم در نظر بگیرین. سوپ یا آش مو خوردن داره؟ چقد میتونه مفید باشه؟خفه کننده که نیس؟[tafakor]
به موضوع توجه فرمایید بابا مصطفی نوشته این تاپیک مختص خانم هاست[khanderiz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
به موضوع توجه فرمایید بابا مصطفی نوشته این تاپیک مختص خانم هاست[khanderiz]
بله اگه شما هم توجه میفرمودین همون اوایل بهم اجازه دادن که بیام. مطالب رو بخونین توجه مینمویین[nishkhand]
به ما اجازه داده شده. با تشکر از همکاری و دقت نظرتون.
میگن کچل بشی اما ...{شوخیه نکنه جدی بگیرین}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
بله اگه شما هم توجه میفرمودین همون اوایل بهم اجازه دادن که بیام. مطالب رو بخونین توجه مینمویین[nishkhand]
به ما اجازه داده شده. با تشکر از همکاری و دقت نظرتون.
میگن کچل بشی اما ...{شوخیه نکنه جدی بگیرین}
به قول خودتون فقط می تونید مطالب رو بخونید نه دیگه اینکه بگید این خوبه اون بده[khanderiz]
[sokoot]هیس هیچی نگو[sokoot] شما متهم هستید وقت دفاع هم ندارید[sootzadan]sh_dokhtar7
دادگاه مختومه اعلام میشه[bihes]