خواهش ميكنم
ممنون از لطف شما {big hug}
نمایش نسخه قابل چاپ
ربطی به باحجاب بودن یا نبودن نداره
در اروپا زنها حجاب ندارن اما در تمام فعالیت های اجتمایی کنار مردان کار میکنن بدون اینکه مشکلی پیش بیاد
پس مشکل مشکل فرهنگی هست
تو سومالی زنها حجاب دارن وحتی قانون هست که بعد از ساعت 9 هیچ زنی نباید بیرون باشه
پس چرا فساد اونجا بالا هست:-/
خیلی سادست ،مشکل مشکل فرهنگی هست همین{thumbs down}
حمله و غنیمت گرفتن روسری دختر جوان توسط ده ها پسر در تهران، پشت فرهنگسرای خاوران
ده ها پسر تهرانی بر سر دو دختر جوان می ریزند و …
هشدار: این کلیپ حاوی الفاظ رکیک است.
{thumbs down}
مشکل فرهنگی که گفتم همینه
دانلود:
http://www.4shared.com/video/83MVMWzf/123.html
كليپ رو ديديم اما هدفشون چي بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه مشت اراذل و اوباش !!
به نظر من پليس محترم به جاي رسيدگي به موضوعات چون حجاب و .. كه جنبه فرهنگي و ديني داره بايد اراذل و اوباش رو كه در سطح خيابان در ملا عام به مردم مزاحمت ايجاد مي كنند از خيابان ها جمع كنه !
عزیز، شما تو صحبتتون اشتباه کردین.حداقل تو آمریکا هر دو ساعت(آمار دیگه ای هم هست. اما این متقن هست) یه زن مورد تجاوز جنسی قرار میگیره.
ابتدا : فساد به گواه خود غربیها ، در خود غرب غوغا می کنه. اینو کسی شک نداره. اگر شما شک دارین ، خب انگلیسی که بلدین.سر به سایتای اونوری بزنید تا متوجه شید.
دوم: شما ( فارغ از راه استدلالتون که بهش اشکال وارده) درست میگید، مشکل فرهنگی هست. اما بد تر از اون دامن زدن به مشکل هست که شما تو پست بعدیتون این کارو کردین.
سوم : حجاب مصونیتش به مراتب از بی حجابی بیشتره.شما که یه پسر هستین میدونین که بی حجابی رو خیلی از آقایون یه علامت میبینن. همچنین بی حجابی یعنی خوراک نگاه شدن و از همین نگاه، خیلی از فساد ها شروع میشه.دقت کنید.
چهارم: مشکل فرهنگی باید با توجه به سه وجه : ایدئولوژی ، محیط مادی و هنجار حل بشه. نه اینکه فقط گیر بدیم به پلیس. پلیس تو محیط مادی هست. این ماییم که باید با ایدئولوژی برخاسته از اسلام عزیز، هنجار درست رو بسازیم.غفلت از ماست.[golrooz]
در ضمن دلیل زیادی برای استفاده از حجاب هست که اگر کسی خواست، بحث می کنیم. اما برای حجاب انقدری دلیل هست که در بی حجابی نیست. به نظرم بی حجابی ، مرد سالاری در حد اعلی هست!
من كاري به بحث ندارم من حجاب رو دوست دارم ولي نميتونم مجبور كنم كه بايد چادر بپوشي
ببين هم مشكل پسر هاست هم دخترا
بعضي پسرا واقعا شورشو در اوردن همونطور كه بعضي دخترا تو بي حجابي شورشو در اوردن البته بلا نسبت
به نظر منم فرهنگ بايد جا بيفته
مثال 4 سال پيش وضعيت رانندگي تو تهران و الان رو نگاه كنيد به وضوح ملومه اگه ميخوايد وضع قبل تهران رو ببينيد بريد يه شهرستان.
با تشكر كه نظر من حقير رو خوندين[golrooz]
ملی تا جایی که من شنیدم چادر تنها چیزیه که پسرا رو به طرف خودش جلب میکنه . البته باید این نکته را در نظر بگیریم که حجاب فقط شامل چادر نمیشه ، در جامعه ما خیلی ها هستند که از چادریها متین و باوقارتر هستند
درسته من انجور كه خوندم و متوجه شدم حجاب آن است (براي بانوان محترم) زينت زن نمايان نباشد. و تحريك كننده. حالا هر چي باشه چه چادر چه غيره...
به نظر من اگه دختر باوقار باشه و متين و باحجاب پسر به خودش اجازه لودگي رو نميده
اگر هم مسخره بازي در آورد با بي اعتنايي دختر به قول خودمون كنف و حقير ميشه و ديگه از اين كارا نميكنه
البته نظرم رو گفتما و بسيار هم نقد پذيرم
دوستدار همتون داداشي[golrooz]
دوست عزیز به حرفتون نقد وارده.چرا که اولا همه قبول داریم که اگر چیزی بخواد شهوت رو تحریک کنه، عفت و نجابت نمیتونه باشه.بر عکس، چه زمان تحریک به وجود میاد ؟ چه زمان هیجان به وجود میاد ؟ زمانی که کسی علامتی ببینه و نقطه ضعفی پیدا کنه. نمودار بی حجابی و نمودار گسترش فساد به هم خیلی نزدیک هستن. این رو که نمیشه انکار کرد. شنیده چیزی هست و استدلال چیز دیگه.
ثانیا : البته که ممکنه برخی از دیگر زنهای با حجاب متین تر و با وقار تر از برخی زنان چادری باشند. اما اون طرف رو هم در نظر بگیرید. وگرنه قیاستون اشتباه هست.دقیقا زنان چادری دیگری هستند که از برخی خانمهای دیگه با وقار ترند.
ثالثا : اگر احیانا در میان چادری ها ، یک نفر آن متانت مورد انتظار را نداشت ، ضعف شخص هست یا ضعف چادر ؟[golrooz]
اين قسمت كه گفتي ضعف شخص يا ضعف چادر ؟ خيلي حال كردم بسيار از خيلي منطقي بود تشكر
داداشي
سلام من یه دختر چادریم که چادرم رو خودم انتخاب کردم ملیشم به خاطر راحتی تو دانشگاه سرم کردم و بهش افتخار میکنم باید بگم تا مطالعه نشه چیزی معلوم نمیشه من حاضرم به هر سوالی جواب بدم تا جایی که میتونم چون دنبالش رفتم و بهش رسیدم.اگه رنک چادر مشکله باید بگیم مشکی تحریک پذیریش نسبت به بقیه ی رنگ ها کمتره و موافقم که کاش از قبل رنگ دیگه ای بود مثل حجاب حجاج در مکه و شاید اگه آقا ظهور کنند تحقق پیدا کنه اما در حال حاضر این بهترین رنگه تو این زمونه که پر چشم های ناپاکه من مثل بعضیا الکی نمیگم ناپاک و گرگ و... واقعا ایمان دارم که بعضیا اینجورین.به شدت با اذیت و زدن و زور مخالفم تو هرچیزی مخصوصا حجاب جون جای دعوت رو گرفته جای تبلیغ مثبت رو گرفته چون نمیتونم ببینم یه دختر به خاطر حجابش سرش خونی بشه من معتقدم از ضعف تبلیغ ما از زور ما دخترا به اینجا رسیدن بعضی ها حتی نمیدونن حجاب چیه اونوقت زور میکنیم کاش اول خوب شفاف میکردیم هرجند که اینها هم دلیلی بر کم کاری و گناه اونا نمیشه اما بی تاثیر نیست.اما حجاب زکات زیبایی ماست زیباایی که آقایون حتی اگه بمیرن هم بهش نمیرسند ظرافت و مهربانی و زیبایی از موی دختر تا حتی نفسش پدیداره و موج میزنه.اینارم خدا داده تا مردا زنا رو زنده بگور نکنن تا من دختر به دختر بودنم بنازم تا در آینده وسیله ای واسه استحکام زندگیم بشه اما واسه کسی که پاکه و من رو به خاطر خودم میخواد نه هر نگاه ناپاک کثیفی که بعد از یه مدت هم مثل یه اسباب بازی به خودش جرات بده ازم حتی به نگاهی سو ء استفاده کنه حجاب یعنی ارزش ما یعنی بسوز ای نامحرم ناپاک و راضی باش ای خدای من
من با اجازه ی همه این پست رو میذارم و حاضرم به سوالات تا حد توان جواب بدم.
http://njavan.com/forum/showthread.p...295#post166295