-
پاسخ : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.
با سلام یک گوشی 6120 کلاسیک دارم می خواهم هکش کنم تا دیگر احتیاج به ساین کردن نداشته باشم ولی هر چی گشتم برنامه ای که برای اینکار بود باید اول خودش ساین می شد وبعد نصب می شد که بلد نیستم ساین کنم یا برنامه ای که هم نصب می شد گوشی را هک نمی کرد چکار کنم ایا برنام های برای فارسی کردن این گوشی وجود دارد ایا اگر بدم با فلش فارسی کنند تمام قسمتها فارسی می شود حتی ارورها یی که می دهد ایا با فلش فارسی شود بعدا ریسرتش کنم فارسیش از بین نمی رود با تشکر
-
من وقتی با مرورگر گوشی به اینترنت وصل می شوم می خواهم فایلی را دانلود کنم هی ارور می ده نو سا پرت ودانلود انجام نمی شود برنامه DOWNLOadAccelerater را نیز نصب کردم فایده ای نداشت فقط بعضی فایلها مثل فیلم را دانلود می کند اونم یک دقیقه دانلود می کند وقطع می شود ودیگر دانلود انجام نمی شود قبلا با k310سونی اریکسون را حت برنامه دانلود می کردم مدل گوشیم 6120 کلاسیک است
-
یک برنامه هک برای 6120 کلاسیک با سریال 356949034877231
می خواستم که بدون ساین نصب بشودیا فایل فایل های سر و کی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
من وقتی با مرورگر گوشی به اینترنت وصل می شوم می خواهم فایلی را دانلود کنم هی ارور می ده نو سا پرت ودانلود انجام نمی شود برنامه DOWNLOadAccelerater را نیز نصب کردم فایده ای نداشت فقط بعضی فایلها مثل فیلم را دانلود می کند اونم یک دقیقه دانلود می کند وقطع می شود ودیگر دانلود انجام نمی شود قبلا با k310سونی اریکسون را حت برنامه دانلود می کردم مدل گوشیم 6120 کلاسیک است
سلام شما میتونید برنامه operamini رو از این آدرس دانلود کنید:
www.opera.com/mobile/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loadstar
قبلا اپرا نصب کرده بودم ولی اصلا صفحه ای باز نمی شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
قبلا اپرا نصب کرده بودم ولی اصلا صفحه ای باز نمی شد
اپرا هر ماه نسخه اش رو آپدیت میکنه.من استفاده میکنم مشکلی نیست شاید کانکشنتون مشکل داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LOADSTAR
اپرا هر ماه نسخه اش رو آپدیت میکنه.من استفاده میکنم مشکلی نیست شاید کانکشنتون مشکل داره.
درست شد
-
من نرم افزار ساین را اجرا کردم خواستم یک فایل را ساین کنم این ارور را می دهد اینم ادرس عکسhttp://www.4shared.com/photo/y5SgYbZw/untitled_3.html علت چیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
با سلام یک گوشی 6120 کلاسیک دارم می خواهم هکش کنم تا دیگر احتیاج به ساین کردن نداشته باشم ولی هر چی گشتم برنامه ای که برای اینکار بود باید اول خودش ساین می شد وبعد نصب می شد که بلد نیستم ساین کنم یا برنامه ای که هم نصب می شد گوشی را هک نمی کرد چکار کنم ایا برنام های برای فارسی کردن این گوشی وجود دارد ایا اگر بدم با فلش فارسی کنند تمام قسمتها فارسی می شود حتی ارورها یی که می دهد ایا با فلش فارسی شود بعدا ریسرتش کنم فارسیش از بین نمی رود با تشکر
بستگی به Frimware ی که واستون نصب می کنن داره که زبان فارسیش کامل باشه یا نه
و با فلش کردن فارسی میشه و روش های دیگه ای هم هست که نمی تونم اینجا بگم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
مشکل از تنظیمات مرور گرته !
از برنامه ی UC Browser استفاده کن که خودش هم دانلود مانیجیر داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
شما می تونید در کمتر از 5 دقیقه گوشیتون رو هک کنید /در سایت خودم آموزشش هست / اینم لینک APCENTER
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SOURCE MOBILE
مشکل از تنظیمات مرور گرته !
از برنامه ی UC Browser استفاده کن که خودش هم دانلود مانیجیر داره
UC Browser فارسی رو ساپورت نمیکنه دیگه ؟ با اینکه خیلی ازش راضی ام تنها مشکلم باهاش همینه [bihes] غیر از اپرا و UC Browser مروگر دیگه چی استفاده کنم که هم به خوبی UC Browser باشه هم فارسی رو ساپورت کنه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
z a h r a
uc browser فارسی رو ساپورت نمیکنه دیگه ؟ با اینکه خیلی ازش راضی ام تنها مشکلم باهاش همینه [bihes] غیر از اپرا و uc browser مروگر دیگه چی استفاده کنم که هم به خوبی uc browser باشه هم فارسی رو ساپورت کنه ؟
اوپرا مینی 5.1 سری سیمبیانش رو دانلود کنید
-
نرم افزار ایه الکرسی متن را می خواستم برای 2730ایا این مدل احتیاج به انتی ویروس دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
نرم افزار ایه الکرسی متن را می خواستم برای 2730ایا این مدل احتیاج به انتی ویروس دارد
نه احتیاجی به انتی ویروس ندارید ! یه قرآن نصب کنید ! من تا حالا برنامه آیه الکرسی ندیدم
کسی فکر نکنم وقت بذاره چنین نرم افزاری رو بسازه
-
یک مرورگر خوب برای 2730 می خواستم که برنامه دانلود هم داشته باشد چند تا مرورگر جاوا پیدا کردم کردم ولی تو گوشی اجرا نمی شود وارور نوساپرت را می دهد چرا مگر این گوشی جاوا را را ساپرت نمی کند ویک برنامه دانلود منجر خوب می خواستم برای این گوشی از سایت اپرا برای این مدل اپرا مینی دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور را می دهد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SOURCE MOBILE
اوپرا مینی 5.1 سری سیمبیانش رو دانلود کنید
ممنون . اوپرا مینی 5.1 واقعا عاليه[golrooz]
اما من هنوز اين مشكل رو دارم [nadanestan] اسكرين شات گرفتم از گوشيم داخل ار اس اس ها و مرورگر اصلي هيچ مشكلي با فارسي نيست اما داخل اين اپليكيشن مرورگرها فارسي نويسي ايراد داره . داخل اپرا كه جداجدا نوشته ميشه داخل يوسي هم كه كلا وارونه و جدا [nadidan]رو دو تا گوشي هم تست كردم . سوني اريكسون w700 و k550
مشكل چيه ؟! گوشي ساپورت نميكنه ؟! [soal]
http://s16.aks98.com/files/11949455256847801171.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z a H r A
ممنون . اوپرا مینی 5.1 واقعا عاليه[golrooz]
اما من هنوز اين مشكل رو دارم [nadanestan] اسكرين شات گرفتم از گوشيم داخل ار اس اس ها و مرورگر اصلي هيچ مشكلي با فارسي نيست اما داخل اين اپليكيشن مرورگرها فارسي نويسي ايراد داره . داخل اپرا كه جداجدا نوشته ميشه داخل يوسي هم كه كلا وارونه و جدا [nadidan]رو دو تا گوشي هم تست كردم . سوني اريكسون w700 و k550
مشكل چيه ؟! گوشي ساپورت نميكنه ؟! [soal]
http://s16.aks98.com/files/11949455256847801171.png
من الان چند ساله از Opera استفاده می کنم که هیچ مشکلی هم نداره × شما ورژن فارسی OPERA رو از خود سایتش دانلود کن و اونم یه تستی بزن و نتیجه رو بهم بگو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SOURCE MOBILE
من الان چند ساله از Opera استفاده می کنم که هیچ مشکلی هم نداره × شما ورژن فارسی OPERA رو از خود سایتش دانلود کن و اونم یه تستی بزن و نتیجه رو بهم بگو
مرسی جناب , دقیقا همین کار رو کردم اما باز هم مشکل حل نشد [nadidan] دیگه نمیدونم مشکل از کجاست ! [tafakor]
-
سلام. می خواستم ببینم روی گوشی n70 چطوری میشه کتاب الکترونیکی رو اجرا کرد
adobe reader ریختم رو گوشی ولی وقتی سرچ واسه کتاب میزنم هیچ کدوم از کتابایی که فرمت jar داره رو پیدا نمیکنه
اصلا این گوشی قابلیت اجرای ای بوک رو داره؟؟
اگه داره لطف کنین روش اجراشو بهم بگین
مر30 [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
یک مرورگر خوب برای 2730 می خواستم که برنامه دانلود هم داشته باشد چند تا مرورگر جاوا پیدا کردم کردم ولی تو گوشی اجرا نمی شود وارور نوساپرت را می دهد چرا مگر این گوشی جاوا را را ساپرت نمی کند ویک برنامه دانلود منجر خوب می خواستم برای این گوشی از سایت اپرا برای این مدل اپرا مینی دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور را می دهد
گوشی من هم همین مشکل را دارد می گویند برای این گوشی برنامه جاوا کمی وجود دارد مگر جاوا با جاوا فرق دارد
-
سلام
اگه ميشه از نوكيا و سوني اريكسون و سامسونگ
چند مدل گوشي دو سيم كارته معرفي كنين
و اينكه كدوماش بهتره و مشكلي ندارن
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
z a h r a
مرسی جناب , دقیقا همین کار رو کردم اما باز هم مشکل حل نشد [nadidan] دیگه نمیدونم مشکل از کجاست ! [tafakor]
مشکل از rtl گوشیتونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
still alive
سلام. می خواستم ببینم روی گوشی n70 چطوری میشه کتاب الکترونیکی رو اجرا کرد
adobe reader ریختم رو گوشی ولی وقتی سرچ واسه کتاب میزنم هیچ کدوم از کتابایی که فرمت jar داره رو پیدا نمیکنه
اصلا این گوشی قابلیت اجرای ای بوک رو داره؟؟
اگه داره لطف کنین روش اجراشو بهم بگین
مر30 [golrooz]
Adobe Reader فقط فایل های PDF رو رو گوشیتون باز می کنه نه فایل Jar رو ×
اون کتاب هایی که که شما اشاره کردید که Jar هستند اون در واقع برنامه جاوا هستن که
باید اونا رو نصب کنید و کتاب رو به صورت برنامه در آوردن و نیازی به Adobe ندارید شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
گوشی من هم همین مشکل را دارد می گویند برای این گوشی برنامه جاوا کمی وجود دارد مگر جاوا با جاوا فرق دارد
شما فکر کنم ورژن midp تون فرق داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
این عکس های که دادید ماله 2730 نیست و در ضمن اون پیغامی که داده اولیش اجازه دسترسی از اینترنت رو خواسته و دومی پیغام خطاست که میگه منبع شما قابل اعتماد نیست
-
دوستان روش انجام دادن تنظيمات gprs 5130 چگونه است
با زدن كد يا تماس با 700 براي 5130 نتيجه اي حاصل نميشود چون ميگه تنظيمات موجود نميباشد.بايد دستي تنظيم كنيم چطور اینکار رابکنیم تا از مرورگر گوشی به اینترنت وصل بشویم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
دوستان روش انجام دادن تنظيمات gprs 5130 چگونه است
با زدن كد يا تماس با 700 براي 5130 نتيجه اي حاصل نميشود چون ميگه تنظيمات موجود نميباشد.بايد دستي تنظيم كنيم چطور اینکار رابکنیم تا از مرورگر گوشی به اینترنت وصل بشویم
تو سایت ایرانسل خودش هست اگه پیدا نکردی بگو تا برات بذارم !
چون واقعا سرم شلوغه
-
گشتم ولی برای 5130 پیدا نکردو تو تنظيماتش conectivity داره اما خبري از conection نيست
-
Menu > Settings > Configuration > Personal Configuration Setting
و همه آیتم هایی که تو این قسمت هستند رو Delete کنید.
سپس به Options بروید و :
Add New: ACCESS POINT
Account Name: Irancell-GPRS
Access Point Settings
Data Bearer: GPRS/Packet Data
Bearer Settings
Packet Data Access Point Name (APN): mtnirancell
Network Type: IPv4
Authentication Type: Normal
Active The New ACCESS POINT
Add New: WEB
Account Name: Irancell-WEB
Use Pref. Access Point: Yes
Active The New WEB
Menu > Settings > Configuration > Default Configuration Setting > Personal Configuration: Set az Default
Menu > Settings > Active Default in All Applications: Yes
حالا می تونید با خیال آسوده بروید بروزر خود گوشی و یا OperaMini رو باز کنید و از اینترنت لذت ببرید..
سلام
دنبال یه نرم افزار black list می گردم
که واسه تماس گیرنده پیغام مشغولی یا در حال مکالمه بده
اصلا چنین نرم افزاری هستش؟؟؟[negaran]
خیلی برام مهمه[soal]
ممنون[shaad]
-
راسی گوشیمم nokia-symbian-60series
-
سلام به دوستان
من يه گوشي K800دارم كه داشتم اپديت مي كردم كه بعداز اتمام اپديت زبان فارسي از گوشي من پريد وحالا نمي دونم چكار كنم اگه ميشه من را راهنمايي كنيد كه چطورزبان فارسي را به گوشيم اضافه كنم بدون فلش كردن اين را توضيح دهيد.باتشكر[tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]
-
سلام من یه گوشی سیمباین سری 60 دارم و یه 2700نوکیا السی دی 2700تازه تعویض کردم ولی بعد ازحدود چند ماه صفحش سفید باخط های رنگی شده میشه بگین راهی هست که السی دی اصل از غیر اصل هنگام نصب را بشه تشخیص داد ممنون
-
با سلام یک گوشی 6630 خریده ام بعضی کلمات را ندارد مانند گ پ ژ و وقتی پیام یا اسمس می اید این کلمات به صورت مربع نمایش داده می شود چکار کنم تا مشکل حل شود وهمچنین بااپرا باگوشی به اینترنت وصل میشوم بیشتر کلما ت به صورت مربع نمایش داده می شود باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzad_trex
سلام
دنبال یه نرم افزار black list می گردم
که واسه تماس گیرنده پیغام مشغولی یا در حال مکالمه بده
اصلا چنین نرم افزاری هستش؟؟؟[negaran]
خیلی برام مهمه[soal]
ممنون[shaad]
از اين برنامه استفاده كنيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
monisoft
سلام به دوستان
من يه گوشي k800دارم كه داشتم اپديت مي كردم كه بعداز اتمام اپديت زبان فارسي از گوشي من پريد وحالا نمي دونم چكار كنم اگه ميشه من را راهنمايي كنيد كه چطورزبان فارسي را به گوشيم اضافه كنم بدون فلش كردن اين را توضيح دهيد.باتشكر[tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]
دوست عزيز چنين چيزي ممكن نيست . شما بايد به يك تعمير كار مراجعه كنيد و بدين با فلش گوشيتون رو فارسي كنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid68.cama
سلام من یه گوشی سیمباین سری 60 دارم و یه 2700نوکیا السی دی 2700تازه تعویض کردم ولی بعد ازحدود چند ماه صفحش سفید باخط های رنگی شده میشه بگین راهی هست که السی دی اصل از غیر اصل هنگام نصب را بشه تشخیص داد ممنون
ا- ال سي دي اصلي پس از رفتن به حالت خواب اسكرين سرور را با وضوح بالا نمايش ميدهد
اما ال سي دي قلابي پس از حالت خواب يا اسكرين سرور را نشان نمي دهد يا با وضوح بسيار پايين نمايش ميدهد
2- شما ميتوانيد از طريق شماره سريال ال سي دي متوجه اصل و يا قلابي بودن ان شويد. اما همون گزينه اول بهترين راه تشخيص هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام یک گوشی 6630 خریده ام بعضی کلمات را ندارد مانند گ پ ژ و وقتی پیام یا اسمس می اید این کلمات به صورت مربع نمایش داده می شود چکار کنم تا مشکل حل شود وهمچنین بااپرا باگوشی به اینترنت وصل میشوم بیشتر کلما ت به صورت مربع نمایش داده می شود باتشکر
به سايت نوكيا مراجعه كرده و وارد انجمن شويد و در قسمت زبان. زبان فارسي مربوط به گوشي خود را دانلود كرده و روي گوشي خود نصب كنيد پس از نصب گوشي را ريستارت كنيد تا فونت فارسي را كامل به گوشي شما كپي كند
-
سلام خسته نباشید : تلفن همراه من s500 هست . می خواستم تنظیمات دستی بخش ایمیلش رو امجام بدم اما نمی دونم چه جوریه . لطف کنید کمکم کنید ؛ خدا خیرتون بده .