اقاي مهدي شما گلشيفته رو با اينا مقايسه ميكنيد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اقاي مهدي شما گلشيفته رو با اينا مقايسه ميكنيد؟
این کار غیر منطقی است که شما در بحثی شرکت کنین و آن را نیمه کاره رها کنین و حوصله بحث نداشته باشین! حالا من به صورت منطقی گفته های شما را بررسی میکنم نه برای خودتان برای کسانی که حوصله بحث دارند.
اگر مردی بخواهد با هر پوشش نامناسبی به خطا بیوفتد که ایمانش به درد خودش میخورد. در ضمن آیا این درست است که زن محدود شود که مبادا مردی بوالهوسی مبادا به گناه افتد؟ آخرته منطقه یعنی این گفته شما.[cheshmak]
یعنی شما میفرمائین ظاهر و باطن این دین همین است که در این برنامه بوده؟
حالا من به گفته های دیگر شما کاری ندارم هر چند که آنها هم جای بحث بسیار دارند جناب ولی آیا جدا دین اسلام دین تعادل است؟
اگر حتی فرض بگیریم در حجاب هم تعادل رعایت شده باشد آیا این همه قتل و خونریزی برای اسلام اجباری در همان زمان صدر اسلام و حتی امروزه دین تعادل است؟
دینی که به زور چادر سر مردم میکند با گشت ارشاد تعادل است؟
اونوقت تعریف شما از تعادل چیه دقیقا؟[nishkhand]
کی گفته حجاب محدودیت هست؟حجاب مصونیت هست.
در طبیعت هم این وجود داره.
اون چیزایی که با ارزش هستن در یه حفاظی قرار میگیرن. این محدودیت نیست بلکه حفاظ مصونیت هست.
چرا فکر میکنی زنانی که این حجاب رو انتخاب کردن بهشون تحمیل میشه؟ این نظر شماست. این زنان خودشون حجابشون رو با منطق خودشون انتخاب میکنن.
هر چیزی که با ذهن ما سازگار نباشه دلیل بر درستی و حق بودن حرف ما نیس.
یه نمونه:
خانم مهندس نوجوان لباس و پوشش رو خودشون انتخاب کردن و میفرماین طوری چادر میپوشم که فقط چشمام بیرون میمونن. اینو که نمیشه بگین تحمیل هست. خودشون میفرماین خودشون انتخاب کردن.
اونوقت چگونه است که در کشورهای غربی و حتی نزدیک تر شرقی (نظیر چین و...) بدون این پوشش همه راحت زندگیشون رو میکنن؟
من نمیخوام خدایی نکرده به عقاید کسی توهین کنم. و همونطور که گفتم هر کسی عقیده ای دارد که هیچکس حق بی احترامی ندارد.
اگر پست های جلوتر من در همین تاپیک را مطالعه کنین من منظورم بر اون دسته بود که حجاب بهشون تحمیل میشه . اگر انتخابی بود که مشکلی نبود.
فیلم رسوایی آقای دهنمکی رو دیدین؟
ینی همون.آقای اکبر عبدی در این فیلم نقش یه آخوندرو داره . به شاگردی بهش اعتماد کرده و دینش رو طبق گفته خودش از ایشون گرفته بعد با دیدن یه صحنه ای بهش شک میکنه اما آخوند بهش میگه دین را با من نشناس.دین حقیقی رو بشناس.(یه همچین عباراتی)
بعد به مرور آبروی آخوند رو میریزن.....از مسجد بیرون میکنن(هیش کی پشت سرش نماز نمیخونه)... بعد آخر میفهمن که بهش تهمت زده اند...دوباره می یان پشت سرش نماز میخونن.
به مردم اعتماد نکن. اینا گاهی میبرن اوج و گاهی میکوبن زمین. اما نتیجه از آن تقوا پیشگان هست.
باااابااااااا منطق!!!!!!![khande]
معلومه كه اسلام دين تعادله شك داري؟
بعدم به من ربطي نداره كه گلشيفته چيكار كرده اينا چيكار كردن پس من بايدچيكار كنم!قاضي كه نيستم!!!
دین به زور چادر سر مردم نمیکند.
یه شرع داریم، یه عرف داریم، یه قانون کشوری داریم، یه قانون جهانی داریم.
همه چیز رو به دین ربط ندین. درضمن گشت ارشاد هم چادر سر مردم نمیکنه. حالا چه کاری میکنن بنده دقیق خبر ندارم اما میدونم هیچ نهادی چادر سر مردم نمیکنه. و همه کارهای نهادها همشون دستور دین نیس. توش قانون و عرف و خیلی چیزا دخیل هست
اگر به من اجازه دهید، با شما در این مورد موافق نباشم. قانون ما، گشت ارشاد ما، گشت انصار ما و ...، حجاب اجباری را، دارند «به نام دین» به مردم تحمیل می کنند. از سوی دیگر؛ آنچه برای زنان تبلیغ و تشویق می شود، چادر است که البته اختراعی ایرانی است و در صدر اسلام، چنین پوششی در میان زنان مرسوم نبوده است.
این مطلب رو هم ببینید:
http://isna.ir/fa/news/93070906034/%...B3%D9%88%D9%85
حجاب بله تاکید دین هست.البته شیوۀ اجرای این حکم دینی و پذیرش حجاب فرق داره.لزوما نهادها از راههای پیشنهادی دین استفاده نمیکنن. حکم رو فقط میشنون و میخوان با روش تفکرات خودشون اجرا بکنن.حتی در بین افراد و خونواده ها هم روشها فرق میکنن.مثلا یکی از بچگی اطلاعاتی در مورد جهان بینی و فرهنگ و مکتب و... بهش گفته میشه بعد میتونه هر وقت خواست راحت بره تحقیق کنه . اما چادر رو دین حتما نگفته. ینی کسی میتونه از چادر استفاده بکنه و کسی میتونه با پوشش های دیگه حجابشو حفظ بکنه.
سلام
چشم به احترام شما ایجاد کردم. [shaad]
یک کاربر عزیز گفته بودن :اگر به ما ارتباط ندارد پس چطور گشت ارشاد روزانه کرور کرور زن و مرد رو سوار میکنه و میبره آن هم به اتهام بد حجابی؟؟؟؟[sootzadan][nishkhand]
اگر این به بقیه ربط ندارد پس آن هم به بقیه ارتباطی نداردددددد
بنده منظورم همچین جمله ای بود...
بعله دقیقا موافقم باهاتون. من از اینکه خودمو گفتم منظورم منه "نوعی" بود... [cheshmak]
ممنون و همچنین آرزوی خوشبختی برای شما... [golrooz]
اولا شما یاد بگیر وقتی میگن "نقل قول نکنین بحث نمیکنم" نباید نقل قول بذاری . این احترامه. امیدوار بودم سرت بشه!!!
علتشم اینه که توی چندین تاپیک شامل بحث های اجتماعی و آسیب های خانواده و مباحث مذهبی و دینی و و و امثالهم عللی که برای حجاب داشتم گفتم. و کامل و شامل بوده.
جواب شما : اگر با پوشش نامناسب زن، مرد به گناه نمی افتاد خدا حجاب رو واجب نمیکرد! قطعا شما بیشتر از خدا نمیفهمی!!!
بقیه جواباتم دوستان دادند.
امیدوارم معنی نقل قول نذار رو درک کنی و دیگه جایی که میگم نقل قول نذارین. نذاری.
یا علی.[golrooz]
چقدر خووب بود که قبل از ریپلی کردن به یک تاپیک قوانین بحث کردن رو میدونستیم.
هر جایی که نیاز باشه مطلبی تصحیح بشه تا کاربران برداشتی اشتباه از موضوع نکنند نقل قول جایز است والا یک گزینه در انجمن ها به عنوان "غیرفعال کردن نقل قول" تعبیه میشد.
در ضمن سوالی که مطرح می شود این است که چرا خداوند قوانین حجاب اسلام را در نقاط دیگر دنیا مطرح نکرده است؟ ایا فقط مردان خاورمیانه اینگونه به گناه می افتند؟
سلام
همه پستها رو نخوندم ولی طبق معمول صحبت حجاب شد و تاپیک هم پر مخاطب [shaad] خوبی اش اینه که همه دور هم جمع میشیم[tashvigh]
یکی از شاخصه های تعالیم اسلامی اعتداله، که باید در سراسر زندگی بصورت کلی و فراگیر وجود داشته باشه،
اعتدال در افکار ، کردار، خورد و خواب، ..... اگر نباشه و شخص یا جامعه ای رو بطرف باطل ببره رد میشه ،
چون موجب هدایت انسان به تمایلات نفسانی ، کفر، و دوری از خدا میشه،
این خانواده مورد بحث از حد اعتدال حجاب اسلام خارج شده اند ولی نه بسمت باطل بلکه یه امر کاملا شخصی و سلیقه ایه،ضرری رو متوجه کسی نمیکنن،
اعتدال در اظهار نظر به نظر من از همه مهمتره ، برای رضایت دل خودمون نباید هر برچسبی رو به افراد بزنیم .
سلام
میبخشین کجای اسلام گفته شده این نوع حجاب خارج از اعتدال هست؟
این نوع حجاب در اسلام حجاب کامل هست.کاملترین نوع حجاب این نوع هست. در درجات پایین تر حجابها فرق میکنن.
پوشاندن خود از نامحرم چه معنی دارد؟مرد نامحرم وقتی به خانمی نگاه میکند اول به کدام قسمت از اعضای خانم نگاه می کند؟صورتش. درسته؟ اگه کسی را بپسندد از صورت و چهرۀ او شروع می کند.زیبایی خود عامل تحریک هست.اما چون مردان هم باید خودشونو نگه دارند گردی صورت و دستها مجاز شده اند.اما خانمی که نگران هست که مبادا صورت و چهرۀ او از چشمهای افراد چشم چران در امان نیست خود چهره وزیبایی اش را می پوشاند هرچند که وظیفه مرد باشد که خودشو نگه داره.اگه نگه نداره و بگه مرد خودشو حفظ بکنه اون وقت اگه افرادی نگاه کنند و ... برای دیگر افراد زیاد بد نمی شود چون عادت کرده اند اما برای زن متقی فرق داره.
درجات ایمان متفاوت هستند.
البته اینجا جاش نیست که به این مسائل پرداخته بشه
شما اعتدال رو ابتدا برای من تعریف کنین....
در ضمن با این نوع استدلال شما باید مردها هم رو صورتشون پارچه بکشن برن بیرون مبادا که خانمی تحریک شود.....
عزیزم شما مطمئنی در ایران زندگی میکنی؟ الان وضع جامعه ما این رو نشون میده که اکثر خانم ها حجاب رو میخان یا بی حجابی؟
من از بی حجابی یا شخص خاصی طرفداری نمیکنم. ولی در نظر داشته باشین که وضع پوشش بانوان در جامعه ما خلاف سخنان شماست.[cheshmak]
علیک السلام
دلیل کامل بودنش رو تا حدودی اشاره کردم.البته منظور از حجاب کامل همان حجاب برتر هست. بقیه حجابها هم کامل هستند اما این نوع حجاب، گل سرسبد حجاب افرادی هست که حتی نگران کمترین اثرگذاری روی نامحرم است که مانع رشد معنویشان میشود.چون نگاه نامحرم تیرزهرآلودی از سوی شیطان هست. این تیر سمی فقط بر روی نگاه کننده عمل نمیکند بر روی افراد متقی اثرش بیشتر هست.البته در درجات بالاتر.
هرچقد ایمان بالاتر بره حجب و حیا بیشتر میشه.که این عامل پوشاندن قسمتهایی میشه که حتی امکان احتمال مانع رشد هست.
این یه قضیۀ یه طرفه هست که برعکسش شاید درست نباشه. یعنی افراد با تقوای بالاتر یقینن و صددرصد خیلی چیزارو می پوشانند حتی اعضایی که احتمال ایجاد مانع میکنه رو. اما افرادی که خود رو کامل می پوشانند شاید به این مرحله نرسیده باشند براساس برخی عقاید و برخی حرفها بپوشانند.پس کلمۀ صرفا رو ما نیاوردیم.توضیحش هم این بود
=))نقل قول:
سلام
میبخشین کجای اسلام گفته شده این نوع حجاب خارج از اعتدال هست؟
این نوع حجاب در اسلام حجاب کامل هست.کاملترین نوع حجاب این نوع هست. در درجات پایین تر حجابها فرق میکنن.
پوشاندن خود از نامحرم چه معنی دارد؟مرد نامحرم وقتی به خانمی نگاه میکند اول به کدام قسمت از اعضای خانم نگاه می کند؟صورتش. درسته؟ اگه کسی را بپسندد از صورت و چهرۀ او شروع می کند.زیبایی خود عامل تحریک هست.اما چون مردان هم باید خودشونو نگه دارند گردی صورت و دستها مجاز شده اند.اما خانمی که نگران هست که مبادا صورت و چهرۀ او از چشمهای افراد چشم چران در امان نیست خود چهره وزیبایی اش را می پوشاند هرچند که وظیفه مرد باشد که خودشو نگه داره.اگه نگه نداره و بگه مرد خودشو حفظ بکنه اون وقت اگه افرادی نگاه کنند و ... برای دیگر افراد زیاد بد نمی شود چون عادت کرده اند اما برای زن متقی فرق داره.
درجات ایمان متفاوت هستند.
البته اینجا جاش نیست که به این مسائل پرداخته بشه
هرجا سخن از تند روی است !! نام "عبداله" می درخشد[shaad]
حجاب غیرعادی تبعات منفی دارد
واکنش امام جمعه اصفهان به نشان دادن خانواده یک روحانی با پوشیه
حجت الاسلام و المسلمین رهبر امام جمعه موقت اصفهان معتقد است که نباید حجاب را به گونه ای نشان داد که موجب تحقیر و طنز بشود.
آفتاب: حجت الاسلام و المسلمين رهبر امام جمعه موقت اصفهان درباره نمايش خانواده روحانيون در تلويزيون با پوشيه گفت: به نظر من هم اينگونه موارد غير عادي است. يعني اگر يک روحاني با يک نکته ها و رفتارهايي که افکار عمومي آن را رد مي کند و از نظر آن ها نوعي ارتجاع و يک نوع تنگ نظري و کار غير عادي است جالب نيست. خانواده روحاني هم بايد در کنار او يک پوشش و حجاب اسلامي در حد آن مقداري که شرع مقدس الزام کرده است داشته باشد. زياد تر از آن اگر باشد يک مقدار غيرعادي جلوه مي کند و با افکار عمومي و با فرهنگ عمومي ما در تضاد است و ممکن است موجب زير سوال بردن و نگاه هاي طنز آميز و تحقير آميز و برداشت ها متفاوتي درباره اين ها بشود. حجاب و پوشش بايد عادي باشد چراکه پوشش غيرعادي ممکن است تبعات منفي در جامعه داشته باشد.
به گزارش خبرآنلاین، رئيس فراکسيون روحانيون مجلس هشتم همچنين درباره تصويري که از روحانيون در فيلم ها و سريال ها نشان مي دهند: من معقتدم که آوردن روحاني و لباس روحانيت در فيلم و کارهاي هنري و امثال اين ها کار جالبي نيست. آن گونه که من احساس مي کنم ، به نظرم شان روحاني را پايين مي آورد. روحاني بايد، کار کند، هدايت کند، بايد در مردم باشد اما اينکه يک فردي بيايد لباس روحاني را بپوشد يا اينکه خود روحاني بخواهد در فيلم و سريال باشد با شئونات روحانيت مناسب نيست و من مايل نيستم که چنين کاري بشود اما شده است. تا حالا چند مورد داشته ايم و از فيلم «مارمولک» آغاز شد. ما همان زمان هم مي ديديم که اين حرکت ها منافي با شان روحانيت است. اخيرا هم در در چند فيلم ديده ايم و آقاي عبدي لباس روحاني پوشيده بود. اين با شئونات روحانيت منافات دارد. البته بايد اين نکته را بگويم که عملکردي که براي اين روحانيون گذاشته اند عملکرد بدي نبوده است و نقش منفي نبوده است. اما اصولا روحاني نبايد در صف هنرپيشه قرار بگيرد. مردم ممکن است با نگاه هاي خاص به آن توجه کنند.
حتما الان میخوای بگی آیت اله رهبر ، دروغ میگوید !!
وقتی یک روحان بزرگ مثل امام جمعه ی اصفهان قاطعانه میگوید این نوع پوشش
توهین است !! و بر ضد اسلام معتدل
شما نمیتونی هیچگونه اضهار نظری بکنید[golrooz]
دیگر هم بحث های "نا مفید" و غیر اسلامی !! انجام ندهید !!
غیر اسلامی ازین باب که یه روحانی بزرگ میگه این شیوه غلطه و شما میگی درست !!
پس شیوه ی شما مخالفت با این روحانی است !! و ضد اسلام !!
پیروز باشید
بدرود
[QUOTE="مهدی";609606]شما اعتدال رو ابتدا برای من تعریف کنین....
در ضمن با این نوع استدلال شما باید مردها هم رو صورتشون پارچه بکشن برن بیرون مبادا که خانمی تحریک شود.....[/QUOTE]
این بحثم باشماها نبوده.
طبق اصول بحث باید با افراد مختلف طبق اطلاعات و حد و ظرفیت و آگاهی و... طرف بحث کرد.با برخی افراد هم نباید وارد بحث شد چون اگه بشی به دانش و عقل خودت توهین کرده ای.
این نقل قولم مختص شما نیس.برا افرادی هست که همه چیز را با هواهای نوجوانی و... میبینن هست.
[COLOR="silver"]- - - به روز رسانی شده - - -[/COLOR]
این بحثم باشماها نبوده.
طبق اصول بحث باید با افراد مختلف طبق اطلاعات و حد و ظرفیت و آگاهی و... طرف بحث کرد.با برخی افراد هم نباید وارد بحث شد چون اگه بشی به دانش و عقل خودت توهین کرده ای.
این نقل قولم مختص شما نیس.برا افرادی هست که همه چیز را با هواهای نوجوانی و... میبینن هست.
من از شما فقط درخواست کردم تا اعتدال رو برای من تعریف کنین, نه اینکه نظرتون رو راجع به بحث کردن بیان کنید.[shaad]
البته میتونین برای اون هم یه تاپیک جداگانه ایجاد کنین تا سرش بازم بحث کنیم. در ضمن هر چیزی که بیان می شود باید کلی باشد و نه مختص شخصی خاص!
بلاخره چی شد؟ اعتدال چیست؟ اعتدال پوشیه است؟ (احتمالا گشت ارشاد و... هم اعتدال هستند با این تعاریف شما) به هر حال خوشحال میشم تعریف اعتدال رو از نظر شما بدونم.
دختری که برای به دنبال کشیدنت تنش را به تو هدیه میکند فاحشه نیست و دختری که برای به دنبال کشیدنت تنش را از تو دریغ میکند باکره نیست...
من به باکره بودن ذهن فاحشه ها و به فاحشه بودن ذهن باکره ها ایمان دارم!
..دکتر شریعتی..
حرف شما رو قبول میکنم در صورتیکه خانم مطمئن باشه به یه نیتی بهش نگاه میشه خب معمولا ادم متوجه میشه خودشو یه جورایی جمع و جور میکنه،و از حد هم کمی فراتر میره.
ولی اینکه در حالت عادی واجب نیست برای زن که حد مشخص شده شرعی رو بپوشونه . یعنی در واقع داره حکم رو اجرا میکنه.
عزیز شما بیشتر دوس دارین حرفهای قشنگ بزنین. دنبال بحث منطقی نیستین.
باکره و فاحشه و... هم ارزانی آقای شریعتی و افرادی که حرفای قشنگ رو به قشنگی حرفها و منطقی بحث ها ترجیح می دهند.
البته ما به آقای شریعتی و.. نهایت احترام رو قائل هستیم. قبل از تندروی بگم تا این بحث اینجا قطع بشه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خواهشا افراد با آگاهی های مختلف؛ سنین مختلف با همسطح و هم دانش و همسن خودشان بحث بکنند تا جلوی انحراف بحث گرفته بشه.
چون برخی چیزا برا افراد مختلف معانی متفاوتی میده.کودک کارش عروسک و اسباب بازیه نوجوان و جوان مطالعه و کنجکاوی و دانش آموزی و دانشجویی و... بزرگسال معلم تجربه و استادی و راهنمایی و محققی و ...
من واقعا متوجه نشدم. بلاخره تعریف شما از اعتدال چیه؟
کاش به جای به حاشیه کشیدن مطالب و تعریف کردن داستان راجع به زندگی کودکان و بزرگسالان و خرده گرفتن از آدم بزرگواری همچون دکتر شریعتی فقط به اصل موضوع و رشته کلام میپرداختید.[shaad]
ممنون میشم اگر با این سطح آگاهی و هوشیاری تون بحث رو به جلو ببرید و با ارائه کلامتون مجلس رو به فیض برسونید[golrooz]
خیلی ببخشید دوستان ولی فکر نمیکنید ی برنامه تلویزیونی ک نصفه شب پخش شده خیلی ارزش اینو نداره ک بخوایم 12 صفحه دربارش بحث کنیم!!!!
اگه واقعا میخوایم درمورد حجاب بحث کنیم پس لزومی نداره درمورد پوشش ی همچین خانواده ای بحث بشه یا پوشش هر کس دیگه ای بهتره اون چیزی ک تو ادیان مختلف و البته اسلام اومده رو مطرح کنیم واونوقت خودمونو و فقط خودمونو باهاش بسنجیم و ببینیم چقد بهش دوریم یا نزدیک و یادمون باشه ک هرکس ب اندازه ظرفیت و توان خودش ب دستورات دینش عمل میکنه شاید با این حرف من موافق نباشید ولی اگه غیر از این بود و همه کامل بودن ک دیگه دنیا بهشت بود...
واعظى پرسيد از فرزند خويش هيچ ميدانى "مسلمانى" به چيست؟
صدق و بى آزارى و خدمت به خلق..
هم عبادت، هم کليد زندگى ست...
گفت زين معيار در شهر ما، يک مسلمان هست آن هم "ارمنى" ست...
اگر اشتباه نکنم پروين اعتصامى
جمله اولتون مورد احترام هست.
همینکه برای بی احترامی دارین شرط می گذارین یعنی جمله اولتون رو خودتون هم قبول ندارین!
و متعجبم که خودتون رو در موضع منطق می گذارید در حالی که در همین متنتون چند تا بی احترامی هست!
حرفتون با عملتون تناقض داره.
تصمیم گرفته بودم جواب خیلی حرفا رو ندم چون با وجود اینکه از بدیهی ترین اصولی منطقی استفاده کردم دیدم تاثیری در بر نداشت
و این یعنی بحث حتی اگر منطقی هم باشه باید مخاطب هم در خودش منطق رو پذیرفته باشه. نه اینکه بدون مبنا و اصول فقط هر چی می بینه رد کنه .
و این رو هم باید بگم که اثبات و استدلال و منطق و این حرفا برای هر بحث خیلی سخت تر است از رد کردن بدون منطق.
رد کردن ادعائی و اشکال گرفتن و نظر مخالف داشتن خیلی هنر نیست.
اگر ما واقعا دنبال حقیقت هستیم هر مقدار از امور که بصورت منطقی برای ما جا می افته رو باید بپذیریم و گرنه بر خلاف عقل خودمون داریم عمل می کنیم.
منظورمم از بحث منطقی این نیست که شما حرفها و نظرات تمام کاربران اینجا رو صد در صد منطقی بدونین چون مسلما همه اونها در مقام بحث کردن نیستند. این طبیعیه که هر کاربر نظر مختص به خودش رو داره با توجه به مقدماتی که در ذهنش چیده شده. و ضمن حفظ احترامی که ما به نظر شخصی اش می گذاریم باید این نظر رو با احترام و بدور از توهین به نظر دیگران ارائه بدهد.
آقای مهدی
کی میشه من از شما بحث ببینم که در اون
بدون توهین و جسارت
بدون تمسخر
با منطق
و با مبنای منطقی درست
کلامتون رو بیان کرده باشین
------------
شما قابلیت این که بخواهید منطقی بحث کنید رو دارید
اما خودتون رعایت نمیکنید
بنده حاضرم حتی اگر خواستید شماره همراهم رو بدم که زودتر و راحت تر به نتیجه برسیم.
---------------
بخاطر انجام وظیفه و لطف دوستان اون مقداری که نیاز باشه بحث رو ادام میدم [golrooz]
-------------------------------
تعریف تعادل باید مبنا داشته باشه. اگر من در ذهنم یک مبنایی داشته باشم که شما اون رو قبول نداشته باشید تا روز قیامت هم بحث کنیم به نتیجه نمی رسیم.
ادعا می کنیم طبق منطق
اما وقتی باید بپذیریم یک حرف منطقی رو راحت زیرش می زنیم که من این منطق رو قبول ندارم.
در نتیجه الکی بحث کردیم
به نتیجه مفید و درستی هم نرسیدیم
ذهن مخاطبین دیگر رو هم مشوش و درگیر کردیم.
----------------------------------------------------------------------
تعادل از عدل میاد
عدل و عدالت هم یک معنا بیشتر نداره:
قرار گرفتن هر چیزی در جای خودش!
توضیح مختصر:
یعنی هر چیزی نسبت به جایگاهی که خداوند عالم براش در نظر گرفته (قابلیت ها، تکوینیات )و تشریع (چیزی که دین مبین اسلام اون رو بیان می کنه) باید در جای خودش قرار بگیره.
مثلا اگر خداوند در برخی جاها مرد رو مقدم می کنه و او را برجسته تر جلوه میده در جای دیگری به تناسب خودش زن رو مقدم می کنه و او را ویژه قرار میده.
و در یک جمله: تعادل نسبت به هر چیز و هر امری، با توجه به خودش سنجیده میشه. یعنی تعادل در همه امور امری نسبی است به این معنا که تعادل نسبت به هر چیزی می تونه تعریف خاص خودش رو داشته باشه اما تعریف کلی عدالت همونی بود که عرض کردم:
قرار گرفتن هر چیزی در جای خودش!
پس:
از نظر منطقی برخی تعریف ها و گزاره ها از عدل و عدالت صحیح نیستند (هر چند بین زبانها شیوع دارند):
تعریف عدالت به مساوات تعریف کامل و دقیقی نیست. چون شاید در برخی امور عدالت به مساوات منجر بشه اما در خیلی امور عدالت معناش مساوات نیست. چون ظرفیت ها، قابلیت ها، جایگاه ها و .. می تونه فرق داشته باشه.
-------------
در مورد بحث درباره دین اسلام و جنگ و .. در تاپیک مربوط به خودش پاسختون رو خواهم داد.
بنظرم اين پست ديگه بسته بشه خيلي بهتره
اوايل پست درمورد موضوع اصلي بحث شد و هركس نظرات خودش رو داد. ديگه بحث داره بي ربط ميشه به موضوع