رفيقت چه پر روست كه اسپري يه ادم مريضو خراب ميكنه!
نمایش نسخه قابل چاپ
رفيقت چه پر روست كه اسپري يه ادم مريضو خراب ميكنه!
تا حا به اين فك كردين كه آيا ميشه براي ضرب و تقسيم اعداد آنها را در هم از راه متداول ضرب يا تقسيم نكنيم منظورم اينه كه دو عدد به شما مي دن تا ضرب كنيد فورا جواب اونو بدين بدون آنكه اون دو عدد را ضرب كنيد؟
مثلان اين عدد در 864868426864280 در 5 چي ميشه يا اعداد دو رقمي در خودشان ضرب بشه ؟
مثلا یک سری ضرب مثل100*100و50*50و..... را باتمرین حفظ کرده وبقیه را هنگام جواب دادن بسازیم
جواب داري براش داش حسين من ميتونم بگم ولي خوب تجزيه اعداد در مبنايي ده دهي ميشه به ماشين حساب نزديك نيست اگه شما راه حلي داري بگو
نمیفهمم بیشتر توضیح بدید
یعنی اصلا یجور دیگه ضرب کنیم
اگه میدونی بگو
براي اينكه منظورم را برسونم يك مثال مي زارم البته يكم بد خط هست به بزرگي خودتون ببخشيد.http://njavan.com/forum/attachment.p...1&d=1276103285
اگر در هر ضرب دقت كنيد مي توان رابطه اونو در آورد اين نحوه براي ضرب اعداد دو رقمي در خودشان هست. حالا من يك سوال از شما مي پرسم.
حاصلضرب 48684265 در 5 چند ميشه البته مي دونم همه به جواب مي رسن اما چه رابطه اي بين اعداد هست يكم فك كنيد متوجه ميشيد و نكته قابل توجه اينه يك ماشين حساب يا كامپيوتر پيشتون كم مياره جواب را بدين تا نشون بدم كامپيوتر كم مي ياره.!
سلام دوست من!
کجاست ایت دست خط شما؟ من که پیدا نمیکنم ....نقل قول:
براي اينكه منظورم را برسونم يك مثال مي زارم البته يكم بد خط هست به بزرگي خودتون ببخشيد.
موفق باشید.
سلام دوست من!
خوب معلومه همشون در انتهای ضرب عدد صفر و ۵ رو بوجود می آورند....
یعنی ۰۵۰۵۰۵۰۵۰۵۰۵.... و فقط رفم نقلی شون با هم تفاوت داره رقم نقلی شون نصف عدد ضرب شده است
موفق باشید
سلام
یعنی کافی است رقم های نقلی هر عدد را با عدد مربوط آن جمع کنیم خیلی را حت عدد در رهن محاسبه می شود . فقط دقت در جمع می خواهد...
موفق باشید
845*5 چند ميشه ميشه واضح تر بگين؟
سلام دوست من!
ببنید :
۵*۵= ۲۵ رقم نقلی برای جمع با عدد بعدی ۲ خواهد بود
۴*۵=۲۰ رقم نقلی برای جمع با عدد بعدی ۲ خواهد بود .[5/2] جز صحیح عدد رقم قبلی
۵*۸=۴۰ رقم نقلی برای حمع با عدد بعدی ۴ خواهد بود ([4/2]که در ابن جا رقم بعدی نداریم)[8/2]جز صحیح عدد قبلی برای بعدی و .....
موفق باشید
يعني جوابتون ميشه 4225
در اين صورت ما در جمع اعداد بايد دقت كنيم . درسته.
اين را ميشه به اين صورت حل كرد حالا چه عدد 90 رقمي باشه يا بيشتر يا كمتر براي اين گفتم ماشين حساب يا كامپيوتر پيشتون كم مي ياره.
http://njavan.com/forum/attachment.p...1&d=1276154600
نظرتون در اين مورد هست ؟
سلام دوست من!
من دقیق متوجه نشدم آیا منظورتون با من بود و یا با بقیه .
ضرب کاملا درست محاسبه شده است منظورتون رو از :
رو دقیق متوجه نمیشم. اما ضرب انجام شده کاملا درست است. خودم من هم چک کردم . درست جواب می دهد.نقل قول:
نظرتون در اين مورد هست ؟
با آرزوی موفقیت برای شما
نه اين طور نبوده براي همه گذاشتم .
حالا شما مي توانيد مثال هايي از اين قبيل بزنيد كه روابط آنها را نسبت به هم دربيارين؟
شما چه روش هايي و چه كاري را در مورد زير پينهاد مي دهيد.
شما مي خواهيد يك رستوران تاسيس كنيد البته در آن خيابان چندتا رستوران بزرگ و معروف وجود دارد اما رستوران شما كوچك و از همه مهمتر تازه تاسيس است شما به عنوان مدير چه تدبيري را اتخاذ مي كنيد كه مردم را به رستوران خود بكشانيد و به ديگر رستوران ها نروند و كاسبي خوبي داشته باشين؟
منتظر پيشنهاداتون هستم(پيشنهادتون همراه با خلاقيت و نوآوري باشه تا مشتري رستوران شما را انتخاب كند. )
سلام دوست من!
اولین شرط در جذب مشتری داشتن نمای ظاهری بسیار خوب نسبت به بقیه است . با درست کردن نمایی جذاب و درون متفاوت می توان قدم بزرگی را برای جذب مشتری برداشت.
دومین قدم نحوه خدمات دهی و سرویس دهی به مشتریان است . یعنی اینکه تفاوت قیمت بین رستوران ها را در غذا را می توان با اشانتیون های متفاوت از بقیه به مشتری عرضه کرد. البته باید توجه به قیمت تمام شده آن هم برای خود نیز در نظر داشت.
سومین قدم و مهمترین بخش از عمل داشتن رفتار و ظاهری آراسته باشد. خوش برخوردی و خوش اخلاقی می تواند تا حدی تاثیر مثبتی داشت باشد اما باید در نظر داشت که این رفتار و ظاهر نباید ساختگی باشد زیرا امروزه مردم بسیار باهوش هستند و براحتی هر چیزی را قبول نمی کنند.
چهارمین قدم تبلیغات جذاب و پر محتوا(نه اغراق) در بیلبرد های تبلیغاتی مناطق پر جمعیت و عمومی است . یا استفاده از تراکت های رنگی .
پنجمین قدم تخصیص و راه اندازی سیستمی متفاوت از بقیه . مثلا اایجاد و راه اندازی سرویس دهی اینترنتی و یا تلفن پاسخ گو و رساندن آن به دست مشتری.
ششمین قدم استفاده از (حدالمکان باید این کار انجام شود) مواد اولیه مرغوب و استفاده از سر آشپزهای حرفه ای است . می توان از ایده آن ها و یا نظر خواهی از مشتریان در مورد غذا ها استفاده کرد . دید انتقاد پذیر بسیار بالا برای رضایت مشتری
پرهیز از هرگونه تبلیغات منفی بر دیگر رستوران های مجاور
نصب تمامی موارد تایید شده از وزارت های مربوطه در دید مشتری و پاسخ واضح و درست دادن به آن . می توان طوری برنامه ریزی کرد هر ازگاهی به طور کاملا تصادفی بین مشتری(خود مدیر انجام دهد) رفت و نظرشان را به طور مستقیم پرسید هم در کیفیت و سایر موارد .
اکانات گرمایشی و سرمایشی نوین و رعایت اصول اولیه ساختمان و بهداشت محیط .
البته با توجه به بودجه ی مالی
در نهایت هم توکل به خدا هم در شروع و در ادامه.
با آرزوی موفقیت
اين مواردي كه گفتين خيلي خوب بود و كاربردي . حالا شما فك كنيد كه اين كارها هم كردين اما مشتري زيادي جذب نكردين چي كار مي كنيد ؟
سلام دوست من!
فکر کنم بی خیال بشم بهتره و سنگین تر! [nishkhand]
ولی خوب نیاز به فکر داره .... راجع به اون فکر کردم و می کنم ...
میشه غذاهایی رو آماده کرد که در کشور های دیگه طبخ می شند و میشه این جوری مشتری ها رو به خود جلب کرد چون این غذا ها همگی جدید هستند مردم برای تفریح هم شده میان و امتحانش می کنند ...
ولی بازم باید جای فکر کردن دارد ....
با آرزوی موفقیت
خيلي خوبه چرا بي خيال شي به نكات خيلي خوبي اشاره مي كنيد هدف من هم فك كردن و اين كار و نوشتن يكي از راه هاي ايجاد خلاقيت بيشتر هست كه در كارهاي روزمره خودمون به كار مي ره .
از ديگر دوستان هم خواهش مي كنم در اين بحث شركت كنن و در ضمن از دوست خوبم dodor هم تشكر مي كنم.
سلام دوست من!
ممنونم از لطف شما من هم متقابلا تشکر می کنم.
می شود شعبه ای از این رستوران را در مناطق دیگر هم زد اما این مناظق در واقع سفارش را از رستوران اصلی می گیرند . یا ایجاد مکان هایی در مناطق تفریحی گردشی . البته این کار یک کم زمان بر است و هم هزینه ها را بالا می برد ولی خوب.
می شود با ادارات و مکان هایی مثل دانشگاه ها که نیاز به غذای آماده دارند قرارداد بست . بر روی آن مانور داد .
یا می توان غذا های تولید شده را در فروشگاه های معتبر سطح شهر در ساعات خاصی توزیع کرد.
و یا اینکه برای بار اول هر غذای دلخواه رو که مشتری دوست داره رایگان با بالاترین کیفیت آماده کنند و بعد از این طریق اشنتایون و یا تخفیف های دیگر رو در دفعات بعد به او بدهند.
با آرزوی موفقیت.
میشه ازیه شعار مثل قذاهای جدید در......
یا استفاده از ربات های گارسون که خیلی جذاب است
یامثلا تنوع منو با غذا به سفارش مشتری (یعنی خود مشتری دستور پخت بده (البته محدود شده))
یا اینترنت وایرلس مجانی و کیفیت مناسب
یا جایزه برای غذای شماره (مثلا تاریخ روز *یک عددخاص)
اتاق اتاق کردن دور میز ها
وبسیاری موارد دیگر
حسین جان میشه رو این عدد توضیح بدی
55369205
و واسه رستوران هم
سعی میکنم ساعاتی که اونها نیستن فعالیت بیشتر و مفیدتری داشته باشم
و اینکه ترجیحا" از غذاهایی استفاده کنم که تو بقیه رستوران ها نیست
یا اگه میخوام همون ها رو بدم روی قیمت و کیفیت تمرکز بیشتری داشته باشم
مطمئنن برای سود دهی این کار رو شروع کردم نمیدونم تو این حرفه میشه روی یک غذا تمرکز کرد یا نه
اگه اینجوری باشه روی یک غذا تبلیغ خاصی میکنم و اون رو با بهترین کیفیت و کمترین قیمت میفروشم
هم تبلیغ میشه هم برای سایر محصولاتم مشتری میاد
کارهای ترکیبی مثله سرویس رایگان
اشانتیون
قرعه کشی
یا جایزه هنگام خرید رو اضافه میکنم
می خوام ایده هایی بدین که همراه نوآوری باشه مثلا اگر شما یک رستوران زدین چه کار کنید در یکی از کشورها بعد از یک مطالعه تحقیقاتی تونستن یک رستوران کوچک فقط با یک نوع غذا اونم همبرگر بالاترین فروش را در بین معروفترین رستوران های اون شهر داشته باشن .
به نظرتون چی کار کردن؟
کیفیت و نواوری داشتن
مثلاگ همبرگر شون رو با رب یا سس مخصوصی میدادن
که به نظر جدید خوب بیاد
یا همون کارهای ترکیبی
مثله اشانتیون و قرعه کشی
یا محیطی که اونجا غذا میدن
الان مردم روی محیط خیلی دقت میکنن
هرچی محیط متنوع تر باشه بیشتر مشتری داره
خب من فک می کنم مردم هر کشوری از نظر تغذیه خیلی مشابهن ینی مثلن هندیا هستن و فلفلاشون پس غذاهای تند اونجا خیلی طرفدار داشته
اگه بشه یه غذا رو با چن نوع سس که تنوعه مزاجیه همه رو بر آورده کنه حتمن جذبه مشتریش خوب میشه
در واقع همون حرفه آقا مجتبی
خب شاید پر رفت وامد ترین منطقه که رستوران های کمی در ان منطقه بوده
این مواردی که گفتین نیست این رستوران کوچک ترین رستوران در اون شهر بوده و به خاظر غذا مردم نمی یومدند به خاطر اون نوآوری و خلاقیت ی که به کار بردند مشتری جذب کردن اصلان غذا مهم نیست اشتباه نکنید هر چیزی می تونه باشه.
حالا چه ايده هايي مي تونيد بديد .