منو نقد کنید
از هرچی دوست دارید شروع کنید[golrooz]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب من که ایشونو زیاد نمی شناسم..ولی تا اونجا که نوشته هاشونو دیدم و با عقایدشون تا حدی آشنا شدم نقدی در کارشون نمی بینم!
شایدم الان یادم نیست...دوستان بگن یادم بیاد!!
تا اونجایی که یادتون میاد نقد کنید وقتی اومدند میگم که یه خلاصه ای از اخلاق و عقایدشون رو بنویسن تا شما راحتر مورد نقد قرارشون بدید
سلاااام دوستان
آواتار من قشنگه نه؟[nishkhand]
سلام
آقا عبدلله هم کاربر خوبی است [khande] پست هاشو که میبینم یاد یکی از دوستام میوفتم که خیلی بچه مثبته صداش میزنیم حاجی بسم الله [khande] این بنده خدا هم هر پستی میذاره اولش یه بسم الله میندازه[nishkhand]
بابا بیخیال
شوخی شوخی جدی شد
مگه نمایشگاه هست که یک نفر رو بزاریم وسط دربارش حرف بزنیم.
این که نمیشهانتقاد پذیری دسته جمعی ندیده بودیم تاحالا
دوستان این موضوع کار کارشناسانه میخواد....
منم که کارشناس نیستم.....اما نظر شخصی من حقیر اینه که شما موضوع بدید و درباره ی موضوع صحبت کنید هر کی خواست میاد میپرسه ازتون که ایا در این زمینه من درست عمل کردم؟
مثلا بیاد و دور هم از نحوه درست بحث کردن بگید.اینکه هدف از بحث و تبادل نظر چی هست....اینکه اگر قراره دنیارو فقط از چشم خودمون ببینیم اصلا وارد بحث نشیم....اونوقت اگر کسی خواست میاد میپرسه از نوع بحث کردن من راضی هستید؟از نوع گفتارم راضی هستید؟
ها؟اینجوری بهتر نیست؟[golrooz][golrooz]
بازم ببخشید
من 2ساله تقریبا شاید هم بیشتر که اواتارم رو عوض نکردم!
شده مثل یه برند!
یه موتور هارلی دیویدسون که رنگش هم بارنگ سایت هماهنگه
ابعادش هم مناسبه و شیک و با شخصیته و کمی جسور (بالاخره موتور جسوانه و ریسک پذیره)
اسمم هم حیف که بد انتخاب کرده بودم وگرنه میزاشتم همون حسین مت بمونه! شده بود برند
ولی نظر شمارو هم میخوام راجع به اواتارم
نظر بدین - شاید هم تغییرش بدم اگه بد باشه از نظر بقیه
پست جالبیه ای ول
خوشحال میشم در مورد آواتاره منم نظر بدین[golrooz]
سلام عزیزم
ببین خانومی بی معنی نیست درسته سلیقه ایی هست اما اینجا یه سایته علمیه و هزاران نفر روزانه میانو میرن پس باید صلاحه سایتم در نظر گرفته شه
اینجا یه سایته علمیه پس باید همه چیزشم درحده یه سایته پرمحتوای علمی باشه
پس ما از اول از آواتارا شروع کردیم تا انشاالله بتونیم بریم جلو و یه انتقاده سازنده برای پیشبرد اهداف سایت داشته باشم...[golrooz]
سلام دوسته عزیز
این موضوع در اتاق فکر سایتم مطرح شده و بزودی به صورت همگانی اعلام میشه
نه ما نمیخوایم به کسی آواتاریو تحمیل کنیم اما از همه خواهش داریم یکم شرایطه سایتم در نظر گرفته شه
چرا مهم نیست؟
وقتی ما تو دنیای مجازی هستیمو کسی دیگریرو نمیشناسه و ندیدیه یه آواتار یه پست یه شکل میتونه تاثیر گذار باشه
درست نمیگم؟
سلام شاینی جون
خوبی عزیز
ما نگفتیم خوب نیست فقط گفتیم مناسبه یه سایت علمی نیست
نه فقط مربوط به آواتار نمیشه ما میخوایم اینجا بیایم نظراتمونو برای ارتقای سطحه سایت ببریم و اومدیم از کوچیکترین اما تاثیر گذار ینی همین آواتارا شروع کردیم
آره یادمه اتفاقا خودم قرار بود بیام بهت بگم چون وقتی فعالیتای دوستام که ازین مدل آواتارا داشتن زیاد میشد حس میکردم پروفم آرایشگاه شده[nishkhand]
نه این یکی خوبه عزیزم ساده اما زیبا حیف که زبانم خوب نیست وگرنه ترجمشم میکردم[nishkhand]
سلام ممنون که وقت گذاشتین...[golrooz]
بله انصافا آواتاره جذابی دارین در عینه سادگی و بقوله خودتون شدین یه برند
یه سایتو بود و یه (آقا) حسین مت و حالا حسین متقی
نه به نظره من این باشه بهتره وقتی اسمتون میاد ناخودآگاه ذهن میره به آواتارتون که تک بوده ثبات داشته
البته ببخشید من اظهار نظر کردما[labkhand][labkhand]
نه عزیز غرب زدگیش بخاطر مدل مو یا چیز دیگه ای نبوده فقط چون احتمال دادم پسره غربی است و اینکه همه چیزو میگن غرب زده نباش به شوخی گفتم غرب زده نباش ینی منظورم این بود بجای اینکه یه فرد مثلا غربی رو بذاری عکس خودت عالی تر از این حرفاست. غرب امکانات و علوم زیادی رو برا راحتی انسانها ارائه داده است.اون حرفم فقط جنبۀ شوخی داشت عزیز؛همین . هیچ حرف دیگه ای توش نبود. از قضا خیلی هم زیبا بود اما عکس خودت قشنگتر میشه که البته من بعده یه اتفاقی که طی این 24 ساعت افتاد مخالف گذاشتن عکس شخصی شدم؛مشکل برا آدم پیش میاد. عکس خودتو نذاری بهتره، همون آقا پسره که گذاشته بودی عالی بود،البته این نظر بنده هست شاید عزیزان و شما باهاش مخالف باشین.
به نظرم بهترین کار نقد اخلاق و برخورد و رفتار با دیگران است. تو این سایت با اکثر عزیزان تقریبا برخورد داشتم و شیوۀ برخوردم با دیگر عزیزان و اخلاق هام رو اگه نقئ بکنن ممنون میشم. از اخلاق و رفتارهایی که باعث ناراحتی عزیزان میشه بگن تا اون اخلاق و رفتارها اصلاح بشن. مثلا 3 -4 ماه پیش 2 تا عزیز بودن که با پیام خصوصی ازم انتقاد کردند اونم با کلی احتیاط و.. اون موقع بود که فهمیدم لحن بعضی حرفام منظورمو اشتباه میرسونه و باعث ناراحتی در بین عزیزان میشه. با اینکه هیچ منظوری نداشتم 2 تا از کاربران عزیز از دستم ناراحت شده بودند درحالی که خبر نداشتم بعد از انتقاد ازم فهمیدم که لحنم رو باید عوض کنم. مثه اینکه لحن تندی دارم و رو این کار کردم نمی دونم چقد موفق شده ام اما باز دارم تلاش میکنم و بنده در این مورد مدیون 2 نفری هستم که ازم انتقاد کردند بعد یه عزیزی چند وقت پیش بود یه انتقاد دیگه ای ازم کرد دوباره متوجه شدم که زیاد در هر بحثی گیر دادن کار درستی نیست و ازش ممنونم.
اگه عزیزان هر چیزی رو که از بنده دیدن نقد کنن ممنون میشم.کسی که عیب آدمو به خودش میگه بهترین دوستش هست چون به تکامل و زندگی شیرین داشتن و...کمک کرده است و باید دست چنین فردی رو بوسید. فقط کافیه یه عزیزی استارت بزنه که بنده فلان عیبی رو دارم،اونوقت بقیه عزیزان به راحتی حرفاشونو میزنن.و استفاده میکنیم.
من عذرخواهی میکنم اگه خیلی قاطعانه نظرمو گفتم.
امیدوارم کسی به دل نگرفته باشه [golrooz]
منظور بدی نداشت. فقط نظر بود... یکم شدید بود [nadidan] خرده نگرفتم که!
فقط به صورت کلی منظورم بود که نذاشتن عکس خود آدم، نشونه این نیست :)
چون خیلیا عکس خودشون نیست دیگه بالاخره ... [golrooz]
(تازه گل هم آخر اون حرفم گذاشته بودم که بدونین من لطیفم [nishkhand][cheshmak])
بنده عکس همایونی رو گذاشتم در حال رقص بندری[nishkhand] دیگه بروسلی مرحوم گفتم بره کمی لگد بزنه زیادی اینجا بود برای سلامتیش بد هست ورزش رو بزاره کنار[nishkhand]
...
میدونم شوخی بود عزیزم [golrooz]...منم قبول دارم حرفتو و چیزی که نوشتم هم شوخی بود....فکر نمیکردم نقل قولش کنی [nishkhand][cheshmak]نقل قول:
نه عزیز غرب زدگیش بخاطر مدل مو یا چیز دیگه ای نبوده فقط چون احتمال دادم پسره غربی است و اینکه همه چیزو میگن غرب زده نباش به شوخی گفتم غرب زده نباش ینی منظورم این بود بجای اینکه یه فرد مثلا غربی رو بذاری عکس خودت عالی تر از این حرفاست. غرب امکانات و علوم زیادی رو برا راحتی انسانها ارائه داده است.اون حرفم فقط جنبۀ شوخی داشت عزیز؛همین . هیچ حرف دیگه ای توش نبود. از قضا خیلی هم زیبا بود اما عکس خودت قشنگتر میشه که البته من بعده یه اتفاقی که طی این 24 ساعت افتاد مخالف گذاشتن عکس شخصی شدم؛مشکل برا آدم پیش میاد. عکس خودتو نذاری بهتره، همون آقا پسره که گذاشته بودی عالی بود،البته این نظر بنده هست شاید عزیزان و شما باهاش مخالف باشین.
سطح سایت رو اگه میخواید ببرید بالا فکر نمیکنم اواتار ها توی این سایت اونقدر مشکل داشته باشه که بخوایم روش 10 صفحه بحث کنیم.اینقدر سطح بچه ها بالا هست که هر کی وارد سایت بشه متوجه بار فرهنگی و عاقلانه سایت میشه....
اما فقط کافیه بعضی از بحث هارو بخونه...میره که میره.....
بحث هایی که مخالفت توش هست اصلا شبیه بحث نیست...
چرا ما نمیتونیم درباره مسائلی که مخالف هستیم خوب بحث کنیم....دوستان جسارت نشه ...خودمو میگم....
چرا روی این مسائل نباید نتیجه گیری کرد؟
چرا توی سایت علمی بحث های غیر علمی فراگیر تر میشه؟
موارد زیادی هست به جهت افزایش سطح عمومی سایت که در ضرورت وجود داره...[golrooz][golrooz] بازم منو ببخشید دخالت کردم...استارتر تاپیک 4تا از عزیزان هستند که خودشون صاحب اختیارن...ما هم اماده به خدمت
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ، چه قدر در یک روز پیشرفت کردید ، چشمام درد ګرفت این همه رو خوندم .
به نظر من نوشتن بسم الله الرحمن الرحیم در اول پست های آقای عبد الله بسیار عالیه ، این نشان خیلی چیزا از جمله سایت اسلامی ، جامعه اسلامی و ... است و این بازم میګم عالیه . منم از ایشون یاد ګرفتم .البته ایشون اګه ناراحت میشن یه چیز دیګه بنویسم . تازه به نظرم خوبه که همه اول پستامون این جمله رو بنویسیم .
راستی من کاملاً حاضرم که منو مورد نقد قرار بدید ، اخلاقی هم دارم که اصلاً با حرف دیګران ناراحت نمی شم . اصلاً ، کاملاً جدی میګم . هر چی دوست دارید بګید ، همین طور توصیه هاتون رو .[golrooz]
راستی راجع به آواتار من هم نظر بدید ممنون میشم . می خوام نظر شما دوستان رو هم بدونم .[golrooz]
اوتار من شبیه خودمه
ممنون شما دیگه شرمنده میکنید - [khejalat]
اتفاقا نوشتم که بقیه نظر بدن!
اواتارها فقط کافیه مخالف قوانین سایت نباشند
ما تو قوانین سایت اگر بگردید و پیدا کنید یا از ادمین بخواین لینک بده
مواردی در مورد اواتار داریم که باید تو چهارچوب خاصی باشه
و این قانونه - یعنی اگر رعایت نشه میشه اقداماتی کرد
بعد از اون دیگه چی انتخاب کنن بچه ها و چندبار عوض کنند و .... دیگه به خودشون مربوطه و سلیقه ایه
منم اواتارم محیط ازمایشگاه شیمی نشون دادم و اونم مثلا خودمم تو ازمایشگاه
چهره خندونم دارم .
اون موس کنارشم چون از نرم افزارا مربوط به رشتم و ازمایش های مجازی خوشم میاد
کادرشم برجسته کردم و همرنگ سایت که یکم جلوه داشته باشه
الن یکسالم هس عوضش نکردم
میشه درمورد آواتار منم نظر بدید؟؟ اگه زشته عوضش کنم
اون ارم که زدم روی میز . خودم طراحیش کردم تو پروفایلمم هس
یه ارلن که نماد شیمی با دوتا بال پرنده که نشونه پروازه
بعدم یه خواهش بچها اواتاراتونو عوض نکنید . من بچها از رو اواتار میشناسم . اسم ها یادم میره[nishkhand]
میدونم حساسیت زیادیه .ولی برا یکی مث من که اولش اواتار گذاشتم دیگه عوض نمیکنم . اینچیزا عادیه
چون پرسیدی نظر شما چیه . خب منم نظرمو میگم . ولی زیاد برات مهم نباشه . [nishkhand]
من کلا از حاشیه های تیز که بخاطر تفاوت رنگ قالب سایت و اواتار در اطراف عکسا میافته خوشم نمیاد (رنگا ترکیب نیستن)
بیشتر دلم میخاد رنگ حاشیه اواتار با قالب همرنگ باشن
اینجوری منظورمه
http://uc-njavan.ir/images/kodl1qdr2a55mo025z5i.jpg
اینجوری اواتار و قالب چیزای جدا از هم به نظر نمیان
و اواتار برجسته تر به نظر میاد
و به نظر میاد بندهای کلاه بچه اویزونن
کلا من این مدلی دوس دارم
البته سلیقه خودت واقعا محترمه
آواتارای همتون خوشگله خوشگله خوشگله[shademan]
بچه ها جمیعا سلام همه میدونن یکی از شخصیت های پر حاشیه سایت منم متاسفانه اگه میشه منو نقد بکنید نسیه ندید برمااااا
میشه اواتار منم نقد کنین؟؟؟؟؟؟؟
خیلی دوست دارم نظرتون رو در مور اواتارم بدونم [nishkhand]