غریب آشنا
نمایش نسخه قابل چاپ
غریب آشنا
همین الان دلم برا فرمانده گردان سابقمون تنگیده شدیییییید
دافوس که قبول شد مارو ول کرد و رفت دانشکده جنگ
هیییییی
البته هم خودش و هم خانوادش...
چه دورانی بود...
با دیدن اسم تاپیک خیلی دلم واسه یکی تنگ شد................ باور نکردنیه ولی حلال زاده بود بعد مدتاااااااااااااااا دوباره هست وایییییییییییییییییییی باورم نمیشه......................
سلیناز
واسه هرررررر کی هررررررررررررر کی
فقط میخوام حرف بزنم با یکی یکم از این حالت دربیام یکم خالی شم به قول معروف[nishkhand]
برای نزدیکترین اما دووووووورترینم
1. خود فبلیم
2. دوستم که منتظرم بیادش...
دلم برای روزایی تنگ شده که صبور بودم
دلم برای گذشته با همه سختی هاش تنگ شده چون یکی بود که دیگه نیست و هیچ وقت دیگه نمیتونم ببینمش رفته تا ابد.
مامانم،خالم
مونا(سونای)http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2811%29.gif
برای بهترین معلمم که خیلی چیزا بهم یاد داد.......[negaran]
بچگم با دوستم میرفتیم هلو میچیدیم میخوردیم بعد لپامون میخاریدش بعد اگه هلوهاش نارس بو بعد کرکش میخاروندش[bamazegi]
عاطفه [bihes]
یه دوست بی معرفت
برای اونی که نیست ولی قرار بیاد
واسه ينفر كه خيلي دوسش دارم ولي بد ازمن دلگيه .سعي كردم دلش بدست بيارم ولي اون نتونست من روببخشه بخاطر همين براي هميشه از هم دورشديم.
دلم واسه پسر برادرم یه ذره شده
واسه خالم
vase yki k dusesh daram..vali alan baham qahrim[negaran]
واسه همونی که یا خودش میاد بالاخره یا خبرش ایشالا
یک عدد سرهنگ که بهترین و بزرگترین حامی ام بود[golrooz]
واسه کسی که دلتنگم باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
سلام بر همگی
دلم برا کودکی از دست رفته ام تنگ شده
سلی ناز گذشته[negaran]
واسه عشقم که ازش بیخبرم.....
[ghahr]
لیلا فروهرsh_omomi89
نرگس،شقایق،پریسا،مرجان،عطیه،مبینا...[afsoorde]
اینا دوستای من هستن...سال اول ابتدایی...دبستان دخترانه غیرانتفاعی بهار محلات(شهر گلها،استان مرکزی)
وقتی از اونجا اومدم جدا شدیم...ولی ارتباط داشتیم بازم(از طریق خانواده ها)
بعد یه مدت هم دیگرو از یاد بردیم...شماره هاشون گم شد[negaran]
دوسال پیش عید!مرجانو تو سرچشمه دیدم....[nadidan]از کنار هم رد شدیم...نشناختمش...خعلی تغییر کرده بود...خعلی خانم شده بود!![shaad]
تو اینا تا الان فقط با نرگس رابطه دارم...[alaghemand]
دیشب چنتا تماس بی پاسخ از استان مرکزی داشتم[shademani2]اینقدر خوش خیالم فکر میکنم دوستام پیداشون شد...همونا...[sargije](اخه شماره استان مرکزی یه خط من حتما باید زنگ بزنه!یعنی شانسیه!وا!)خب دیگه شاید نری مان(نرگس)شمارمو داده به بچه ها[afsoorde](خوش خیال)[narahatish]
عیـــــــــــــــــــــــ ــد امسال معجزه بشه من هموشونو محلات ببینم[alaghemand][alaghemand]
دل واسه خيلي ها تنگ شده بخصوص براي كسي كه خيلي دوسش دارم وازش بيخبرم.خدايا ميشه از همشون خبري بشه بخصوص از اوني كه خيلي دوسش دارم[dooa]
راستش دلم واسه داداشم و پسرش تنگ شده
عمه به قربونت بره
من دلم واسه اون دوستانی که دوستی رو عشق رو محبت رو سادگی و بی رنگ وریا یی رو عاشقنه زیستن رو عاشقانه مردن رو وعاشقانه عشقشون رو دوست دارند دلم تنگ شده خیلی.......................................... ...[alaghemand]sh_omomi76sh_omomi86smilee_new2 (30)
اره واسش پیام بده یا برو پیشش حتی اگه زد تو ذوقت بگو دوستت دارم به همین سادگی[shaad][labkhand][labkhand]
وقتي نخواستت،وقتي نميخواد باتو باشه.وقتي واسه غرورت هيچ ارزشي قاعل نيست.وقتي گفتي ببخش نبخشيد.وقتي گفتي بيا همه چي رو فراموش كن نكرد.ديگه نبايد رفت سمتش چون نميخواد كه باشي[labkhand] دلتنگي هم عادي هستش نباشه بايد تعجب كرد[labkhand] اميدوارم خوشبخت بشه .اتفاقا امتحان دكترا داره اميدوارم امتحانش عالي باشه وقبول شه
ستااااااااااااااااااااااا ایش...مامانننننننن! ستااااایشsh_dokhtar3sh_dokhtar3ستایش چند روزه گوشیش خاموشه..سایتم نیومده...یاهوم نیست...http://www.njavan.com/forum/images/s...%20%283%29.gif[negaran]
قرار ببود فردا باهم بریم قرار ملاقات عمومی سایت...چیکار کنم!http://www.njavan.com/forum/images/s...%20%283%29.gif
بیچاره...کنکور ادمو نفله میکنه...اینا همه تاثیرات کنکورها...یه روز یه شاید یه روز ابری...[sootzadan]http://www.njavan.com/forum/images/s...%20%283%29.gif
الهیییییییییییییییییییییی ییییییی قربون شکل ماهت بشم من ببخشییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییدsmilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)
من مامان خیلیییییییییییییییییییییی ی بدیم
sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dok htar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2s h_dokhtar2sh_dokhtar2
به قول شاعر که میگه:
دلتنگم دلتنگم
دلتنگ از بیداد
دلتنگم دلتنگم
دلتنگ از این صیاد
واسه یه همسر که هنوز نتونستم پیداش کنم...
سلااااااااااام.
همین الان که واسه خیلی از دوستام تنگ شده اما بیشتر از همه واس پدربزرگم که خیلی خیلی خیلی دوسش داشتم که تابستون امسال به رحمت خدا رفته. دو هفته ای هم میشه که سرخاکش نتونستم برم. آ ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه .[esteress]