-
پاسخ : سوال؟؟دلیل تغییر رنگ!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
دوست عزیز برا بار چندم میگم ازاد شدن انرژی رو کاری ندارم گرفتن انرژی به جواب مربوط میشه.
اق دکتری
میشه 4 گزینه ایش کنی
من جواب بدم برم بخابم
باتشکر [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0=1+1
پیوند هیدروژنی ک یه نوع نیرو دوقطبی _دوقطبی
نیروی دوقطبی دو قطبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!چنین نیرویی داریم؟؟؟نکنه منظورت پیوند دو قطبی؟؟؟؟؟؟نه این نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0=1+1
اق دکتری
میشه 4 گزینه ایش کنی
من جواب بدم برم بخابم
باتشکر [nishkhand]
می خوای بخوابی.باشه برو بخواب فردا بیا جواب بده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
دوست عزیز برا بار چندم میگم ازاد شدن انرژی رو کاری ندارم گرفتن انرژی به جواب مربوط میشه.
نمیشه که فقط انرژی جذب بشه ! بالاخره باید اون انرژی رو بده بیرون دیگه[tafakor] !!
-
میتونه اون انرژی تابشی جذب شده توسط ذرات مایع باشه؟
منطورتون از اون گرمایی که شما می گید چیه؟
-
دکتر یییییییییییییییییییییییی
اون نیرو دو قطبی دوقطبی نشد
پیوند هیدروژةنی اینا
اصن نگا پستای من نمیکنی
بگو درسته من برم بخابم
باتشکز [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
میتونه اون انرژی تابشی جذب شده توسط ذرات مایع باشه؟
منطورتون از اون گرمایی که شما می گید چیه؟
ذرات مایع انرژی خاصی جذب نمی کنن.
البته جواب دادین ولی تکمیلش کنین.جمع بندی بعد یه جواب کامل
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0=1+1
دکتر یییییییییییییییییییییییی
اون نیرو دو قطبی دوقطبی نشد
پیوند هیدروژةنی اینا
اصن نگا پستای من نمیکنی
بگو درسته من برم بخابم
باتشکز [nishkhand]
گفتم که برو بخواب نه درست نیست.
-
دوستان عزیز خونه ما خاموشی زدن الان که مامان بیان لپ تاپ روسرم خورد کنن.بریم بخوابیم فردا ادمه میدیم.[golrooz]ممنون از جواباتون.
-
تغیر رنگ فقط در ترکیب دو ماده پدیدار نمیشه ؛ بعضی مواد با تغییر فشار و دما ، تغییر رنگ میدن.مثل کربن ، درفشار معمولی سیاه و در فشار و دمای خیلی بالا بیرنگ میشه.نمونه دیگه سدیم که در دما و فشار معمول به رنگ نقره ای هست؛ ولی در فشار ۱/۵ بار سیاه رنگ، در فشار ۱/۹ بار به یک ماده قرمز شفاف تبدیل میشه و پیش بینی میشه برای تبدیل شدن به ماده ای کاملا شفاف به فشار ۳ بار نیاز داره . دلیل این امر آرایش مولکولی مواد هست. تغییر آرایش مولکولی نحوه انعکاس نور از مواد رو تغییر میده . به زبان ساده تر ماده ای که در حالت معمول تمام طیف نور رو از خودش عبور میده و شفاف بنظر میاد؛ با تغییر ساختار ملکولیش بخشی از طیف نور رو جذب و بخش دیگر و منعکس میکنه ؛ که این باعث تغییر رنگش میشه.
-
سلام
دوستان لطف کردند و جوتاب دادند و من نتونستام بخونم
شاید چیزی که مینویسم تکراری هست
تغییر رنگ دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
برای مثال ممکنه الکترونی برانگیخته بشه و در هنگام برگشتن به لایه خود،تغییر انرژی را به صورت انتشار رنگ نشون بده یا موارد دیگر
ولی در محلولها علاوه بر نوع پیوند میتونه به ترکیب جدیدی که به وجود میاد ربط داشته باشه.برای مثال ترکیب جدید چقدر نور را جذب میکند،یا چه فرکانسی از نور را جذب میکنه و ... در تغییر رنگ موثرند.
این تغییر رنگها یا بهتر بگم جذب امواج الکترومغناطیس اساس کار دستگاههای تجزیه است که مطالعه روش کار اونها(مخصوصا اسپکتروفو متر)برای کسی که سوال پرسیده خالی از لطف نخواهد بود.
ممنون
سلام
برای مثال ممکنه الکترونی برانگیخته بشه و در هنگام برگشتن به لایه خود،تغییر انرژی را به صورت انتشار رنگ نشون بده یا موارد دیگر
ولی در محلولها علاوه بر نوع پیوند میتونه به ترکیب جدیدی که به وجود میاد ربط داشته باشه.برای مثال ترکیب جدید چقدر نور را جذب میکند،یا چه فرکانسی از نور را جذب میکنه و ... در تغییر رنگ موثرند.
این تغییر رنگها یا بهتر بگم جذب امواج الکترومغناطیس اساس کار دستگاههای تجزیه است که مطالعه روش کار اونها(مخصوصا اسپکتروفو متر)برای کسی که سوال پرسیده خالی از لطف نخواهد بود.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
سلام بر شیمیستای عزیز و گرامی
اونایی که حداقل ازمایشگاه شیمی عمومی را پاس کردن یادشون هست تغییر رنگ محلول ها؟
وقتی دو ماده مایع با هم مخلوط میشود تغییر رنگ ایجاد می شود.مثل تیتر کردن با سود.
خب سوال من اینه این رنگ(تغییر رنگ) از کجا می آید.(چه مکانیسمی با عث ایجاد رنگ می شود؟مکانیسم نمی خوام همون دلیل بیارید کافیه!!!یه سوال در حد دبیرستانه!!!!!!)در حالی که مواد اولیه بدون رنگ هستن.
خیلیا پیام میدن میگن به تشکیل پیوند مربوط است اره ولی من میگم رنگه از کجا میاد.در تشکیل پیوند چه نیرویی باعث تولید رنگ میشه؟
شما یه مشت خاکو بردارید پرتاب کنید به دوستتون (مثلا به شوخی)، آیا جای بدن رفیقتون که خاک بش برخورد کرده، درد میکنه؟ خب نه
بعد یه مشت آب بردارید پرتاب کنید به طرف رفیقتون، آیا بازم جایی از بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب نه
حالا یه مشت خاکو با یه مشت آب مخلوط کنید، بعد پرتاب کنید بهش، آیا بازم دوستتون احساس درد میکنه؟ خب نه
حالا اگر اون مخلوط آب و خاک (گل) را بذارید خشک و سفت شه و بعد پرتاب کنید به طرف دوستتون، آیا جای برخورد اون تو بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب مسلما بله
خب این درد از کجا میاد؟ مواد اولیه که این دردو ایجاد نکردن!!!!!! نمیخام مکانیسم اعصاب بدنو توضیح بدید، در حد دبیرستان یا حتی راهنمایی بفرمایید این درد از کجا میاد؟
اگر شما جواب سوال منو بدید، منم جواب سوال شما رو خواهم داد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
سلام
ممنون
سلام
ممنون
سلام
اقا محسن ممنون از نظر خوبتون.جواب شما هم عین جواب بعضی از دوستان درست است اما اونی که من می خوام بنویسین نیست.
از نوشتن حرفهای تکراری بدم میاد ولی قبلآ گفتم برا برانگیخته شدن نیاز به انرژی است.وگفتم که بحث من سر اینه که در ایجاد رنگ دریافت انرژی دخیل است.
راستی در مورد این دستگاه و دستگاهای دیگر اطلاعات کافی دارم.ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
شما یه مشت خاکو بردارید پرتاب کنید به دوستتون (مثلا به شوخی)، آیا جای بدن رفیقتون که خاک بش برخورد کرده، درد میکنه؟ خب نه
بعد یه مشت آب بردارید پرتاب کنید به طرف رفیقتون، آیا بازم جایی از بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب نه
حالا یه مشت خاکو با یه مشت آب مخلوط کنید، بعد پرتاب کنید بهش، آیا بازم دوستتون احساس درد میکنه؟ خب نه
حالا اگر اون مخلوط آب و خاک (گل) را بذارید خشک و سفت شه و بعد پرتاب کنید به طرف دوستتون، آیا جای برخورد اون تو بدن رفیقتون درد میکنه؟ خب مسلما بله
خب این درد از کجا میاد؟ مواد اولیه که این دردو ایجاد نکردن!!!!!! نمیخام مکانیسم اعصاب بدنو توضیح بدید، در حد دبیرستان یا حتی راهنمایی بفرمایید این درد از کجا میاد؟
اگر شما جواب سوال منو بدید، منم جواب سوال شما رو خواهم داد .
دوست عزیز شما یه جا با من مشکل پیدا کردید اومدید اینجا تا.............اگه جواب داری بفرما نداری دیگه نیا اینجا
من از دوستان عذر خواهی می کنم و ازشون می خوام به این بحث هیچ گونه جوابی ندن.شماهم اگه سوالی دارید برید یه جا دیگه سوالو مطرح کنید تا به یه نتیجه ای برسید.
نترسید منم از شما انتظار هیچ گونه جوابی رو ندارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
تغیر رنگ فقط در ترکیب دو ماده پدیدار نمیشه ؛ بعضی مواد با تغییر فشار و دما ، تغییر رنگ میدن.مثل کربن ، درفشار معمولی سیاه و در فشار و دمای خیلی بالا بیرنگ میشه.نمونه دیگه سدیم که در دما و فشار معمول به رنگ نقره ای هست؛ ولی در فشار ۱/۵ بار سیاه رنگ، در فشار ۱/۹ بار به یک ماده قرمز شفاف تبدیل میشه و پیش بینی میشه برای تبدیل شدن به ماده ای کاملا شفاف به فشار ۳ بار نیاز داره . دلیل این امر آرایش مولکولی مواد هست. تغییر آرایش مولکولی نحوه انعکاس نور از مواد رو تغییر میده . به زبان ساده تر ماده ای که در حالت معمول تمام طیف نور رو از خودش عبور میده و شفاف بنظر میاد؛ با تغییر ساختار ملکولیش بخشی از طیف نور رو جذب و بخش دیگر و منعکس میکنه ؛ که این باعث تغییر رنگش میشه.
تمام نوشته های شما درست اما برگردید و دوباره سوال منو بخونید.
و به اصل سوال جواب بدید.
-
در این محلول ها نوکلئون ها به فوتون تبدیل میشن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
در این محلول ها نوکلئون ها به فوتون تبدیل میشن؟
محلول چیز خاصی نیست.مثالم زدم مثل تیتر کردن با سود(NaOH)
نه این تبدیلات اتفاق نمی افته.خیلی رفتین جلو بر گردید عقب به جواب می رسید.
-
تا اینجا این مطالب مرتبط عنوان شده:
در طی محلول سازی پیوند هاشکسته می شود ویک سری پیوند های جدید تشکیل می شود.
این عمل با در یافت انرژی صورت می گیرد.این انرژی باعث می شود رنگهایی از طیف نور جذب ورنگی از ان پخش شود.
تا اینجا درسته؟
-
نیروی بین ملکولی ک وجود داره [khabalood]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
تا اینجا این مطالب مرتبط عنوان شده:
در طی محلول سازی پیوند هاشکسته می شود ویک سری پیوند های جدید تشکیل می شود.
این عمل با در یافت انرژی صورت می گیرد.این انرژی باعث می شود رنگهایی از طیف نور جذب ورنگی از ان پخش شود.
تا اینجا درسته؟
تا اینجا کاملآ درسته.
-
حالا .
سوال اینه که این نیرو اسمش چیه؟
یا بازم چیزی مونده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0=1+1
نیروی بین ملکولی ک وجود داره [khabalood]
اسم نیرو؟؟؟؟؟؟
نکنه مثل دیشب بگی دوقطبی دو قطبی؟؟؟!!!!!!!!!!نگیا کلی بهت می خندن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
حالا .
سوال اینه که این نیرو اسمش چیه؟
یا بازم چیزی مونده؟
اره اسم نیرو رو بگید من جواب کامل میگم.
-
من 3تا نیرو بین ذرات میشناسم.1-نیروی کوارک(نیروی رنگ)2-نیروی الکترومغناطیسی(نیروی بین بارها)3-نیروی گرانشی.(جاذبه بین ذرات)
که شماره 1 از همه قوی تره.
-
نیروی گرمایی[sootzadan]...............دیگه دارم به همه نیروها متوسل میشم[nishkhand]
وقتی انرژی دریافت میکنن امواج گرمایی آنها با دریافت این انرژی طول موجی کسب میکنن که در محدوده نور مرئی قرار میگیره و قابل دیدن میشه[nadidan]
-
جالبه که نیروی کوارک اسم دیگه اش نیروی رنگه.
جوابش همینه؟
-
اقا رضا کجا رفتین؟
ما تازه داریم گرم میشیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
نیروی گرمایی[sootzadan]...............دیگه دارم به همه نیروها متوسل میشم[nishkhand]
وقتی انرژی دریافت میکنن امواج گرمایی آنها با دریافت این انرژی طول موجی کسب میکنن که در محدوده نور مرئی قرار میگیره و قابل دیدن میشه[nadidan]
فک کنم اخرین حرکت باشه تا مات بشیم.
خیلی خوب اومدین جلو.تبریک.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
جالبه که نیروی کوارک اسم دیگه اش نیروی رنگه.
جوابش همینه؟
هستم.
جواب اینم نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
دوست عزیز شما یه جا با من مشکل پیدا کردید اومدید اینجا تا.............اگه جواب داری بفرما نداری دیگه نیا اینجا
من از دوستان عذر خواهی می کنم و ازشون می خوام به این بحث هیچ گونه جوابی ندن.شماهم اگه سوالی دارید برید یه جا دیگه سوالو مطرح کنید تا به یه نتیجه ای برسید.
نترسید منم از شما انتظار هیچ گونه جوابی رو ندارم.
ای بابا
نه برادر عزیز من اینگونه نیست، چه دلیلی وجود داره که من با شما مشکلی داشته باشم، تنها شناختی که من از شما دارم همونایی هستن که تو سایت نوشتین
اتفاقا بر خلاف برداشت شما، من خیلیم از مطالب و جرئتتون برای بیان مطالبتون خوشم اومده. اتفاقا سوال شیمی که پرسیدین، همیشه سوال منم بوده ولی هیچ وقت جوابی براش پیدا نکردم. اون مطلبیم که گذاشتم یه جورایی شبیه سوال شماست، بعضی وقتا سوال پرسیدن در مقابل سوال، خودش جوابه.
اگر شما از من انتظار جواب ندارد، ولی من از شما انتظار دارم که تو بحثای بعدیتون بازم منو دعوت کنید، بدون تعارف میگم من خیلی از سوالای شما خوشم میاد و استفاده میکنم.
ضمنا انتظارم نداشتم که قهر کنید، اگرم زبانم تلخ بوده یا به دل گرفتید عذر خواهی میکنم. اما باور کنید سوء برداشت شده. من نیتم اون نبوده که شما فکر میکنید.
بازم منتظر دعوت شما به بحثای جدیدتون هستم.
[golrooz]
-
البته نیروی هسته ای ضعیف هم چهارمین نیروی ذرات بنیادینه.که تاثیری در جواب من نداره.
-
پس نیروی الکترو مغناطیسیه.[nishkhand]
این نیرو توسط فوتون ها مبادله میشه.[sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
ای بابا
نه برادر عزیز من اینگونه نیست، چه دلیلی وجود داره که من با شما مشکلی داشته باشم، تنها شناختی که من از شما دارم همونایی هستن که تو سایت نوشتین
اتفاقا بر خلاف برداشت شما، من خیلیم از مطالب و جرئتتون برای بیان مطالبتون خوشم اومده. اتفاقا سوال شیمی که پرسیدین، همیشه سوال منم بوده ولی هیچ وقت جوابی براش پیدا نکردم. اون مطلبیم که گذاشتم یه جورایی شبیه سوال شماست، بعضی وقتا سوال پرسیدن در مقابل سوال، خودش جوابه.
اگر شما از من انتظار جواب ندارد، ولی من از شما انتظار دارم که تو بحثای بعدیتون بازم منو دعوت کنید، بدون تعارف میگم من خیلی از سوالای شما خوشم میاد و استفاده میکنم.
ضمنا انتظارم نداشتم که قهر کنید، اگرم زبانم تلخ بوده یا به دل گرفتید عذر خواهی میکنم. اما باور کنید سوء برداشت شده. من نیتم اون نبوده که شما فکر میکنید.
بازم منتظر دعوت شما به بحثای جدیدتون هستم.
[golrooz]
نه خواهر من چرا قهر.باشه من جواب میدم.اما منتظر مدیریت محترم شیمی هستم بیاد جواب میدم.اگه کسی ازش خبری چیزی داره بهش بگه بیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
پس نیروی الکترو مغناطیسیه.[nishkhand]
این نیرو توسط فوتون ها مبادله میشه.[sootzadan]
تا حالا جواب کامل دادین ولی یه جمله درست و حسابی می خوام.که این نیروی مورد نظر چگونه باعث رنگی شدن محلول میشه.
-
در تیتراسیون اسید وباز شناساگر معمولا یک اسید آلی ضعیف است که رنگ آن با مزدوج خودش فرق دارد که تغییر رنگ شناساگر در محدوده خاصی رخ میده وقتی سود به شناساگر اضافه میشود غلظت باز مزدوج شناساگر ما نسبت به مقدار خود شناساگر تغییر کرده که اگر از 10 بیشتر باشه رنگ باز مزدوج دیده میشود و اگر از 0.1 کمتر باشد رنگ شناساگر دیده میشود. در تیتراسیون هم بخاطر واکنش خنثی شدن اسید وباز غلظت یون هیدرونیوم تغییر کرده و طبق اصل لوشاتلیه نسبت باز مزدوج شناساگر و خود شناساگر تغییر خواهد کرد.
اگر در انحلال ما کمپلکس عناصر واسطه بوجود بیاید و یا تغییری در نوع کمپلکس ایجاد شود بخاطر لیگاندهای بکار رفته در کمپلکس و قدرت میدان لیگان چون شکافتگی سطح انرژی اربیتال d تغییر کرده رنگ ها نیز تغییر میکند چون فاصله شکافتگی تغییر کرده بنابر این طول موج حاصل از انتقال انرژی نیز تغییر میکند و اگر نوع لیگاند ثابت بماند بخاطر تغییر عدد اکسایش رنگ ماده تغییر خواهد کرد.
با توجه به شکل فضایی کمپلکس اینکه 8وجهی باشد یا مربع مسطح یا... چون نحوه شکافتگی اربیتال d فرق میکند بخاطر دافعه الکترون ها سطح انرژی پتانسیل اربیتال های d فرق می کند.
این نظراتی بود که من داشتم نمی دانم جواب سوال را تا چه حد میدهد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aisan.
در تیتراسیون اسید وباز شناساگر معمولا یک اسید آلی ضعیف است که رنگ آن با مزدوج خودش فرق دارد که تغییر رنگ شناساگر در محدوده خاصی رخ میده وقتی سود به شناساگر اضافه میشود غلظت باز مزدوج شناساگر ما نسبت به مقدار خود شناساگر تغییر کرده که اگر از 10 بیشتر باشه رنگ باز مزدوج دیده میشود و اگر از 0.1 کمتر باشد رنگ شناساگر دیده میشود. در تیتراسیون هم بخاطر واکنش خنثی شدن اسید وباز غلظت یون هیدرونیوم تغییر کرده و طبق اصل لوشاتلیه نسبت باز مزدوج شناساگر و خود شناساگر تغییر خواهد کرد.
اگر در انحلال ما کمپلکس عناصر واسطه بوجود بیاید و یا تغییری در نوع کمپلکس ایجاد شود بخاطر لیگاندهای بکار رفته در کمپلکس و قدرت میدان لیگان چون شکافتگی سطح انرژی اربیتال d تغییر کرده رنگ ها نیز تغییر میکند چون فاصله شکافتگی تغییر کرده بنابر این طول موج حاصل از انتقال انرژی نیز تغییر میکند و اگر نوع لیگاند ثابت بماند بخاطر تغییر عدد اکسایش رنگ ماده تغییر خواهد کرد.
با توجه به شکل فضایی کمپلکس اینکه 8وجهی باشد یا مربع مسطح یا... چون نحوه شکافتگی اربیتال d فرق میکند بخاطر دافعه الکترون ها سطح انرژی پتانسیل اربیتال های d فرق می کند.
این نظراتی بود که من داشتم نمی دانم جواب سوال را تا چه حد میدهد.
ممنون از نظراتتون.
ولی نه نمیشه با اینا به جواب رسید.
-
آیا میشه گفت در برخورد نور مرئی با محلول مورد نظر آن طول موجی از نور مریی که میتواند انرژی لازم برای انتقال الکترونی به لایه بالاتر را فراهم کند جذب شده و بقیه طول موج ها را از خود عبور داده و ما رنگ آن طول موج را خواهیم دید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
نه خواهر من چرا قهر.باشه من جواب میدم.اما منتظر مدیریت محترم شیمی هستم بیاد جواب میدم.اگه کسی ازش خبری چیزی داره بهش بگه بیاد
خیلی خب، مام منتظریم
بازم منتظر بحثای جدیدتون هستم
-
نیروهای ضعیف بین مولکولی واندروالس ، در اصل یک نیروی جاذیه الکتروستاتیکی مربوط به گشتاور دو قطبی است که ممکن است دائمی یا القایی باشند.
وقتی اتم ها ، مولکول را می سازند ، نیروهای شیمیایی که منشا الکترومغناطیسی دارند ، اشباع می شوند. بنابراین ، حتی در مولکولها نیز بخش کوچک و ضعیفی از نیروهای الکترومغناطیسی (نیروی واندروالس) برجا می ماند تا ماده را در سطوح ساختمانی منظم و منسجمی ، سازمان دهد.
لابد باشکستن نیروهای واندروالس فوتون ازاد میشه.
-
هر رنگی یک رنگ مکمل دارد مخلوط رنگهای مکمل تمام امواج مرئی را جذب میکند و سیاه به نظر میرسد و یک شیئ رنگ خاصی را به دو دلیل دارد
1. نور آن رنگ را بازتاب میدهد پس اگر چیزی تمام طول موج ها به جز سبز را جذب کند، نور بازتاب شده وارد چشم ما شده و به صورت سبز درک میشه
2. نور رنگ مکمل را جذب میکند پس اگر چیزی فقط نور قرمز را جذب میکند،(مکمل سبز)، مخلوط باقیمانده از طول موج های بازتاب شده (یا عبور داده شده) وارد چشم ما شده و به صورت سبز درک میشه.
-
سلام
سوالتون نا مفهوم بود چون خيلي از محلول ها با يك ديگر تركيب مي شوند ولي تغير رنگ حاصل نمي شود و استدلال من اينكه منظور شما كاغذ تورنسل(phمتر) است كه در محيط (محلول)اسيدي به رنگ قرمز و در محيط بازي به رنگ ابي در مي ايد. مكانيسم اون هم به اين صورته كه:
تورنسل ماده ای رنگین است که از گلسنگ به دست می اید.در واقع این ماده از تخمیر گلسنگ در کربنات دوپتاس اب امونیاکی تهیه میشود.برای شناسایی اسید ها و قلیا ها علاوه بر کاغذ تورنسل از محلول تورنسل نیز استفاده میشود.محلولهای خنثی رنگ تورنسل را تغییر نمیدهند.برای خنثی کردن یک محلول اسیدی چند قطره محلول تورنسل را به ان اضافه میکنند.به این ترتیب رنگ ان قرمز میشود.پس از ان قلیا یا باز را تا جایی که رنگ ان بنفش شود می افزایند
-
خب دوستان جواب دوست عزیز aisan. دادن.من ازشون تشکر میکنم.
با اجازه جواب کامل رو مینویسم.(مدیر کشتی مارو انقدر منتظر موندیم)
هنگام مخلوط شدن دو مایع نیاز به انرژی دارم برای تشکیل و شکست پیوند های جدید.این انرژی از نورهای(بهتر است بگیم فوتون)محیط گرفته میشود که بسته به نوع و مقدار طول موجی که دریافت میکندبرای تشکیل پیوند به رنگی دیده میشود که ان طول موج را دریافت میکند.اگه قانع نشدید بگید جواب میدم.
از تمام کسانی که در بحث شرکت کردند نهایت تشکر را دارم.
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
-