-
پاسخ : هرچی سوال داری بیا تو
سلام
اطلاعاتی ذرباره داروهای سرطان خون موجود با جزییاتی درباره فرمول ساختاری و تاثیراتشان بر بدن انسان میخواهم و کدام ایزومر آن ترکیب مفید است.
همه داروها را میخواهم بشناسم . یک تحقیق جامع میخواهم بکنم و با کمک آن ها داروهای موثرتری را ایجاد کنم .
در حال حاضر تنها ایده ذهنی دارم بدون دانش کافی ،برای افزایش سطح اطلاعات هر گونه راهنمایی را پذیرا هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aisan.
سلام اطلاعاتی ذرباره داروهای سرطان خون موجود با جزییاتی درباره فرمول ساختاری و تاثیراتشان بر بدن انسان میخواهم و کدام ایزومر آن ترکیب مفید است. همه داروها را میخواهم بشناسم . یک تحقیق جامع میخواهم بکنم و با کمک آن ها داروهای موثرتری را ایجاد کنم . در حال حاضر تنها ایده ذهنی دارم بدون دانش کافی ،برای افزایش سطح اطلاعات هر گونه راهنمایی را پذیرا هستم.
سلام. به نظر من درمان واقعی سرطان خون، به وسیله یک کلیه یا همون تصفیه کننده کاملا ساخت بشر باید باشه. وظیفه این کلیه جمع اوری پروتئین ها و سلول های سرطانی از خون خواهد بود. و به صورت دایمی درست عین باتری قلب باید عمل کنه حالا نمیدونم چطوری. یه چیزی شبیه به دستگاه دیالیز خون. بهتره برای پیدا کردن جواب سوالتون به بخش پزشکی برید و اونجا یه تحقیقی بفرمایید.
-
سلام
میخواستم در مورد این دستگاه هایی که به استیون هاوکینگ نسب شده بپرسم کسی دقیق میدونه چی اند؟؟ اون که نمیتونه حرف بزنه یا دستاشو تکون بده پس اطلاعاتش چه جوری خونده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!![soal]
-
با استفاده از یک کامپیوتر فوق پیشرفته تایپ میکنه و کامپیوتر هم میخونه
-
پس اون چیه که به عینکش میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از سیگنال نوری هم استفاده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی تا اونجایی که من میدمنم ایشمن دستاش هم تکون نمیخوره!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar19
پس اون چیه که به عینکش میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از سیگنال نوری هم استفاده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی تا اونجایی که من میدمنم ایشمن دستاش هم تکون نمیخوره!!!!!!!!!!
درود. با چشم هاش ، یک پوینتر رو روی صفحه نمایش تکون میده(عین ما که با موس هر جا که بخوایم رو انتخاب می کنیم) و با پلک زدن کلمات و جملاتی رو که می خواد انتخاب می کنه و بعد دستور میده که سیستم بخون شون. تو این کار حرفه ای شده دیگه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
با چشم هاش ، یک پوینتر رو روی صفحه نمایش تکون میده(عین ما که با موس هر جا که بخوایم رو انتخاب می کنیم) و با پلک زدن کلمات و جملاتی رو که می خواد انتخاب می کنه و بعد دستور میده که سیستم بخون شون. تو این کار حرفه ای شده دیگه.
چیجوری اون پوینتر اطلاعات حرکتش رو از چشمای ایشون میگیرن؟؟؟؟؟؟ یعنی میشه تبدیل پیام عصبی به پیام قابل پردازش کامپیوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
هیچ کس جواب سوال منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal][soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar19
چیجوری اون پوینتر اطلاعات حرکتش رو از چشمای ایشون میگیرن؟؟؟؟؟؟ یعنی میشه تبدیل پیام عصبی به پیام قابل پردازش کامپیوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم دقیقا چجوریه ولی حدس می زنم با تکنیک های پردازش تصویر اینکارو می کنند.
یه دوربین هست که دائما از چشمش فیلم برداری می کنه و بعد با تصاویر قبلی مقایسه می کنه.
با برنامه ریزی اطلاعات ورودی رو پردازش می کنه و دستورات رو به کامپیوتر میده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
z.v
هیچ کس جواب سوال منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal][soal]
سوال شما چی بود؟[soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
نمیدونم دقیقا چجوریه ولی حدس می زنم با تکنیک های پردازش تصویر اینکارو می کنند.
یه دوربین هست که دائما از چشمش فیلم برداری می کنه و بعد با تصاویر قبلی مقایسه می کنه.
با برنامه ریزی اطلاعات ورودی رو پردازش می کنه و دستورات رو به کامپیوتر میده.
برادر مخفی این چیزی که شما میگید نشدنیه!!!!!!!!!!مگه عکس گرفتن از چشم چه اطلاعاتی میتونه بگه؟؟؟؟ مگه شما با سیستم عصبی بدن آشنایی ندارین؟؟ آخرین جایی که پیام از مغز فرساده میشه یا اندامه یع پایانه آکسونی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar19
برادر مخفی این چیزی که شما میگید نشدنیه!!!!!!!!!!مگه عکس گرفتن از چشم چه اطلاعاتی میتونه بگه؟؟؟؟ مگه شما با سیستم عصبی بدن آشنایی ندارین؟؟ آخرین جایی که پیام از مغز فرساده میشه یا اندامه یع پایانه آکسونی.
سلام
راست میگین من اشتباه کرده بودم البته این به خاطر اطلاعاتی بود که داده بودین.
این متن رو از یه جا دیدم که جواب شما هم توشه:
خط خبر دانش شهر : پروفسور «استفن هاوکینگ» به «ایالاس» یا «اسکلروز آمیوتروفیک جانبی» مبتلاست. او تقریباً از فلج کامل رنج میبرد، اما ماهیچههای او به میزان حداقلی قدرت دارند تا او را قادر سازند یک دکمه را با دست راست خود بفشارد. یک صفحه کامپیوتری روبهروی او قرار دارد که مجموعهای از گزینهها را نمایش میدهد و او به کمک این گزینهها میتواند ویلچر، درهای خانه و لوازم منزلش را کنترل کند. هنگامی که یک مکاننمای متحرک، گزینههای مختلف روی صفحه را نمایش میدهند، او میتواند با فشار دادن یک دکمه، شمایل مورد نظر خود را انتخاب کند.علاوه بر این «هاوکینگ» به روش مشابهی سخن میگوید. صفحه نمایشگر، فهرستی از حروف الفبا را نمایش میدهد و یک مکاننمای متحرک نیز از روی آنها رد میشود. او دکمه را در زمان نمایش حرف مورد نظر فشار میدهد. زمانی که او یک جمله کامل را ساخت، میتواند متن مورد نظر را به ترکیبکننده صوتی تعبیهشده در ویلچرش بفرستد. توانایی «هاوکینگ» در حرکت دادن یک انگشت دست راست، او را از بسیاری از مبتلایان به فلج که به هیچ وجه قادر نیستند به وسیله سیستمهای کنترلی با دیگران ارتباط برقرار کنند، متمایز میسازد.
http://scity.ir/Press/wp-content/uploads/hawking-5.jpgاز زبان «استفن هاوکینگ»
«من به وسیله یک سیستم کامپیوتری با دیگران ارتباط برقرار میکنم. من همواره از کامپیوترهای سازگار با «آیبیام» در ویلچرم استفاده کردهام. این کامپیوترها به وسیله باتریهایی که زیر چرخهای صندلی چرخدار من قرار دارند، کار میکنند هرچند یک باتری داخلی هم در موارد ضروری، کامپیوتر را به مدت یک ساعت روشن نگه میدارد. صفحه نمایش تا بازوی صندلی چرخدار بالا میآید و من میتوانم آن را ببینم. سیستمهای جدیدتر به گونهای طراحی شدهاند که کل کامپیوتر را در یک جعبه روی این بازو قرار میدهند. سیستمهای اصلی این کامپیوتر توسط «دیوید میسون» از موسسه ارتباطات سازوار دانشگاه کمبریج برای من طراحی شدهاند. این شرکت انواع گوناگونی از محصولات را برای کمک به افرادی که دچار مشکلات ارتباطی هستند، طراحی و تولید میکند. مهندسان شرکت «اینتل» به تازگی یک کامپیوتر جدید با پردازنده پنتیوم II برای من طراحی کردهاند که از آن استفاده میکنم. من در این کامپیوتر، از نرمافزاری به نام Equalizer استفاده میکنم که توسط شرکتی به نام Words Plus Inc نوشته شده است. یک مکاننما در قسمت بالای صفحه نمایش کامپیوتر حرکت میکند. من میتوانم آن را به کمک دکمهای که در دست خود میگیرم، متوقف کنم. این دکمه تنها راه ارتباطی من با کامپیوتر است. به این ترتیب میتوانم کلمات را که در قسمت پایین صفحه نمایش درج میشوند، انتخاب کنم. وقتی ساختن یک جمله را به پایان میرسانم، آن را به یک ترکیبکننده صدا ارسال میکنم. من از ترکیبکننده صدای مجزایی که توسط Speech+ ساخته شده، استفاده میکنم. این شاید بهترین ترکیبکنندهای باشد که تا به حال دیدهام، هرچند برخی معتقدند صدایی با لهجه اسکاندیناوی، اسکاتلندی یا امریکایی تولید میکند. من همچنین میتوانم از ویندوز ۹۸ به وسیله رابط کاربری ساخته شده توسط Words Plus به نام EZ Keys استفاده کنم. من میتوانم موشواره را از طریق یک فرآیند کاملاً هوشمندانه و به وسیله جعبه کوچکی که روی صفحه نمایشگر قرار دارد به کار بگیرم. همین طور میتوانم با استفاده از منوهایی همانند منوهای نرمافزار Equalizer بنویسم. همین طور میتوانم آنچه نوشتهام را بر روی دیسک ذخیره کنم. مقالات خود را با استفاده از یک نرمافزار واژهپرداز به نام TEX مینویسم. من میتوانم معادلات ریاضی را به صورت کلمات بنویسم، و نرمافزار آنها را به عبارات ریاضی تبدیل و به شکل مناسب روی کاغذ چاپ کنم. همین طور میتوانم سخنرانی کنم. متن سخنرانی را پیشتر آماده، و آن را بر روی دیسک ذخیره میکنم. جمله به جمله، آن را به ترکیبکننده صدا ارسال میکنم. بسیار خوب کار میکند و من میتوانم قبل از ارائه عمومی سخنرانیام، آن را یک بار امتحان و مرتب کنم.»
منبع:خط خبر دانش شهر http://scity.ir/Press/?p=1104
-
سوالم اینه که اگه برای طرحم که میخوام اختراعش کنم برم کانون شکوفایی خلاقیت کمکم میکنن؟
شما اطلاعی دارید؟
مفیده بنظرتون؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
z.v
سوالم اینه که اگه برای طرحم که میخوام اختراعش کنم برم کانون شکوفایی خلاقیت کمکم میکنن؟
شما اطلاعی دارید؟
مفیده بنظرتون؟
خب اول بگین واسه چی می خواید اختراع کنین؟مهم ترین لحظه زندگی تون اینجاست پس درست تصمیم بگیرید[tafakor]
برای تجاری سازی یا استفاده از امتیازات بنیاد؟
مورد اول اختراع نواورانه و خیلی جدید می خواد و راه های سریع تری هم برای تجاری سازی و غیره است به علاوه باید از امتیازات بنیاد هم بگذرید.
ولی مورد دوم برعکسه. یعنی اختراع ثبت شده کافیه و برای عضویت در بنیاد ملی نخبگان گواهی ثبت اختراع کافیه.مدت زیادی هم تو طی مراحل اداری خواهید داشت.
کانون شکوفایی خلاقیت به افراد یاد میده که چطور فکر و اختراع بکنند. برای شروع اگر اطلاعات کافی ندارید، برید بد نیست.
-
سلام یک سوال امروز برای من پیش اومد
چرا فقط پشت تعداد معدودی از برگ های سرخس هاگ به وجود میاد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
یک سوال شما در چه زمانی یا مکانی مشاهده کردین؟
سوالتان بسیار خوب بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
یک سوال شما در چه زمانی یا مکانی مشاهده کردین؟
سوالتان بسیار خوب بود.
دیروز صبح البته یک مدتیه شاید سه چهار روزه که در اومده
تو گلدون خونمون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
دیروز صبح البته یک مدتیه شاید سه چهار روزه که در اومده
تو گلدون خونمون
فکر میکنم بخاطر شرایط خاصیه که گیاه به هاگ میده
-
تاکی باید منتظر شرکت ناسود بر باشیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
سلام عزیزم
اسم سرخس ِت چیه؟
آخه چند نوع سرخس داریم
یه نوعش (مار زبان) 2نوع برگ داره
یکیش باروره یکیش عقیم (هاگدان نداره ).
دیروز درومده!![taajob] بعد یسریشون هاگ داره[taajob] حالا همون 3-4 روزم [taajob]
[golrooz]
-
یک سوال:درون یک ظرف رو اب میریزیم.و درپوشی روی اون قرار میدیم که هیچ راه فرار هوا نداره.اصلا فرض کنید درپوش رو به ظرف جوش دادیم.
حالا این ظرف رو میذاریم روی شعله اتیش.به جهت اینکه اب به جوش بیاد.خب اگه این کار رو ادامه بدیم تا کجا پیش میره؟
یعنی اب که جوش اومد ظرف رو بر نداریم و شعله رو هم خاموش نکنیم.بخار اب هم که راه خروج نداره.اخرش چی میشه؟اصلا چیزی میشه؟یعنی افزایش حجم بخار به اشباع میرسه؟گمون نکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
درون یک ظرف رو اب میریزیم.
فک نمیکنی جنس ظرف مهمه که چی باشه؟
به نظر من که مهمه
خب از چه جنسیه؟[tafakor]
-
اگه جنس ظرف طوری باشه که شرایط منفجر شدن داشته باشه،می ترکه
اگرم که نه،به نظر من پرت میشه چون باید یه جوری انرژی شو تخلیه کنه دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سهیلا.م
اگه جنس ظرف طوری باشه که شرایط منفجر شدن داشته باشه،می ترکهاگرم که نه،به نظر من پرت میشهچون باید یه جوری انرژی شو تخلیه کنه دیگه
خب همین واسم سوال هست دیگه.
که چی میشه؟فرض کن جنس ظرف جوریه که به این راحتیا نمیترکه.
-
گفتم که!!!!گفتم پرتاب میشه به یه طرفی تا انرژیش تخلیه شه
من فک کنم قبلا این کار رو کردم[nishkhand]
-
خب چجوری انرژیش تخلیه میشه؟در هر صورت بخار آب از ظرف بیرون نیومده.اصلا چرا پرتاب بشه؟مگه تا بخار از سمتی بیرون نزنه این از جاش جم میخوره؟
-
ببین!!!انرژی دنبال 1 راهی می گرده تا فرار کنه
نه روزنه ای هست تو ظرف و نه چیز دیگه
هیچ راهی واسه تخلیه نیس
بخار آب انرژی رو آزاد میکنه به منظور منفجر شدن.هدفش انفجاره
،ولی چون راهی واسه آزاد شدنش نیست،انفجار عملی نمیشه .بجاش،انرژی ای که به قصد انفجار به ظرف وارد میشه هیچ کاری نمیتونه بکنه جز پرتاب کردن ظرف
فک کنم نتونسته باشم مفهوم رو برسونم؟نه؟[nishkhand]
-
دقیقا.
نتونستی [nishkhand]
اخه چجوری پرتاب میشه.هر عملی عکس العملی داره.
اگه روزنه ای داشت در خلاف جهت روزنه پرتاب میشد.اما حالا که روزنه نداره؟
-
تو پرتاب شدنش که میشه گفت شکی ندارم
ولی یه چیزی رو درست میگی
اینکه به کدوم سمت پرتاب میشه
روش فکر میکنم
-
البته بگمااااا
مگه میشه که منفجر نشه محمد؟هرچقد هم که سفت باشه بالاخره میترکه
به نظر من منفجر میشه
من خودم یه بار دیدم که قوطی کنسرو نه تنها ترکید بلکه خودشم پرتاب شد به یه سمتی
حالا چطوری؟الان میگم!
به این صورت که محتویاتش از همه ی جهات و از هر حهت هم به مقدار مساوی پاشید بیرون.خود ظرف هم به سمت مخالف جهت بیرون پاشیده شدن غذا پرت شد
ینی اگه مواد درون کنسرو به سمت بالا بیرون زده باشه،خود قوطی به سمت مخالف اون پرت ش د یا به طور عامیانه شوت شد!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
فکر میکنم بخاطر شرایط خاصیه که گیاه به هاگ میده
خودم میدونم که سرخس جزو گیاهان ابتدایی و هاگ میده اما سوالم اینه که چرا فقط بعضی از برگهاش؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
خودم میدونم که سرخس جزو گیاهان ابتدایی و هاگ میده اما سوالم اینه که چرا فقط بعضی از برگهاش؟
لابد به خاطر امتیازیه که همون برگ نسبت به بقیه داره. یه چیزی مثل پهنا سایه سرما و رطوبت یا هر چیز دیگری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
لابد به خاطر امتیازیه که همون برگ نسبت به بقیه داره. یه چیزی مثل پهنا سایه سرما و رطوبت یا هر چیز دیگری
شاید نمیدونم اما گلدون پشت پنجرست و شرایط تقریبا برای همشون یکسانه
-
نحوه تابش نور و جذب گرما چطور؟
-
ظرف منفجر میشه از محلی که مقاومت ان کمتر از بقیه طرف باشه. برای من یک بار اتفاق افتاده اگر بخواهین تصاویر خرابکاریم هم می تونم بزارم. قوطی کنسرو باز شده بود حتی قابلمه را پاره کرده بود، صدای انجار بلندی داشت، این عمل این قدر سریع بود که قوری از روی کتری بلند شده بود و در ان پرت شده بود و باز قوری روی کتری افتاده بود. شدت این قدر بود که فلز نگهدارنده گاز و خود سطح گاز تغییر شکل پیدا کرده بود. و موج ان باعث شده بود که پرده کنده شده بود. ولی برای خودم این جالب بود که قابلمه مثل کاغذ پاره شده بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
نحوه تابش نور و جذب گرما چطور؟
نور توی بسته های انرژی منتقل میشه
و ملکولهای هر جسم انرژی رو میگیرن و گرم میشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
نور توی بسته های انرژی منتقل میشه
و ملکولهای هر جسم انرژی رو میگیرن و گرم میشن
پس خودت میتونی به جواب برسی. فقط دلایلو از هر جهت بررسی کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
ظرف منفجر میشه از محلی که مقاومت ان کمتر از بقیه طرف باشه. برای من یک بار اتفاق افتاده اگر بخواهین تصاویر خرابکاریم هم می تونم بزارم. قوطی کنسرو باز شده بود حتی قابلمه را پاره کرده بود، صدای انجار بلندی داشت، این عمل این قدر سریع بود که قوری از روی کتری بلند شده بود و در ان پرت شده بود و باز قوری روی کتری افتاده بود. شدت این قدر بود که فلز نگهدارنده گاز و خود سطح گاز تغییر شکل پیدا کرده بود. و موج ان باعث شده بود که پرده کنده شده بود. ولی برای خودم این جالب بود که قابلمه مثل کاغذ پاره شده بود
ممنونم حسین جان.
کنسرو که جونی نداره.میخوام بگم اگه مثلا یه ظرف فولادی داشته باشیم با همون شرایطی که گفتم در هر صورت این بلا توسط افزایش حجم بخار اب سرش میاد؟
ظرف فولادی تا چقدر میتونه دوام بیاره؟ایا تا قبل از اینکه فرض کنیم ظرف بترکه جابه جایی درون وجود میاد؟
تا زمانی که شعله گاز روشن باشه افزایش حجم داریم؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
بازم میگم بخاطر جایگاهشه