-
پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
ازكجا بفهميم سينوزيت درمان شده وديگر عوارض ديگري ندارد من دور چشم وبيني ام به شدت درد ميكرد از پزشك گياهي انفيه و قطره سياه دانه گرفتم ودر حال استفاده هستم مقداري از درد دور ابرو وبيني ام خوب شده ودر حال استفاده هستم اگر درد خوب شد يعني سينوزيت خوب شده وعوارضي ندارد
سلام دوست گرامی
باید دید در شرایطی که همیشه براتون آزار دهنده بود الان هم اذیت میشید ( درد دارید یا نه؟).....البته گرافی هم میتونه کمک کننده باشه
-
با سلام من براي درمان سينوزيت بعد ازگرفتن عكس راديولژي ساده ازصورت جواب عكس اين است Mucousal thickening سینوسهای ماگزیلری و فرونتال دو طرف سپتوم در نتیجه inflammation جلب توجه می نماید.
انحراف سپتوم بینی قابل رویت است.
تورم کورنه ها مشهود است.
گفت سينوزيت داري تو عكس مقداري انحراف دارم ولي دكتر گفته بسيار ناچيز است وعمل احتياج ندارد به يك پزشك طب سنتي مراجعه كردم برايم 2 شيشيه انفيه وروغن سياه دانه واسطوخودوس تجويز نمود سوال من اين بود بعد از استفاده از انفيه دچار ابريزش ومقداري سوزش در دماغ مي شوم وبايد چند بار مفين كنم تا ترشحات بيني ام خارج شود 15 بار فين كنم انهم با فشار زياد مي خواستم بدانم ايا فين كردن با فشار زياد به بيني يا مغز اسيب نمي رساند وبعد از مصرف انفيه عطسه شديد مي كنم ضرري ندارد با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام من براي درمان سينوزيت بعد ازگرفتن عكس راديولژي ساده ازصورت جواب عكس اين است Mucousal thickening سینوسهای ماگزیلری و فرونتال دو طرف سپتوم در نتیجه inflammation جلب توجه می نماید.
تورم کورنه ها مشهود است.
گفت سينوزيت داري تو عكس مقداري انحراف دارم ولي دكتر گفته بسيار ناچيز است وعمل احتياج ندارد به يك پزشك طب سنتي مراجعه كردم برايم 2 شيشيه انفيه وروغن سياه دانه واسطوخودوس تجويز نمود سوال من اين بود بعد از استفاده از انفيه دچار ابريزش ومقداري سوزش در دماغ مي شوم وبايد چند بار مفين كنم تا ترشحات بيني ام خارج شود 15 بار فين كنم انهم با فشار زياد مي خواستم بدانم ايا فين كردن با فشار زياد به بيني يا مغز اسيب نمي رساند وبعد از مصرف انفيه عطسه شديد مي كنم ضرري ندارد با تشكر
سلام
تشخیص کاملا درست هست. با توجه به اینکه با تجویز متخصص طب سنتی دارید دارو مصرف میکنید مشکلی ایجاد نمیشه ولی اگه علائمتون بیشتر شد و یا آزار دهنده شد حتما با پزشکتون مشورت کنید ولی فعلا جای نگرانی نداره.
-
5 فایل پیوست
با سلام وخسته نباشيد برادرم مدت يكسال است كه دچار مشكل گوارشي شده وغذا زياد نمي تواند بخورد وسردرد وسرش مقداري سنگين است ودرد در قفسه سينه دارد بعضي وقتها ازمايش داده ايا در اين ازمايش مشكل خاصي هست كه احتياج به پيگيري داشته باشد باتشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
با سلام وخسته نباشيد برادرم مدت يكسال است كه دچار مشكل گوارشي شده وغذا زياد نمي تواند بخورد وسردرد وسرش مقداري سنگين است ودرد در قفسه سينه دارد بعضي وقتها ازمايش داده ايا در اين ازمايش مشكل خاصي هست كه احتياج به پيگيري داشته باشد باتشكر
سلام دوست عزیز
متاسفانه کیفیت تصاویر خوب نیست....من که نتونستم مقادیر رو تشخیص بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
سلام.
اولین مشکل ایشون کمبود گلبولهای سفید خونشون هست که باید به پزشک مراجعه کنند تا علت این کاهش رو متوجه بشن.
نکته مثبت آزمایششون کم بودن کلسترول خونشون هست.
در سایر موارد من مشکل خاصی ندیدم ولی واسه کمبود wbc یا گلبولهای سفید خونشون حتما به پزشک مراجعه کنند چون ممکنه عفونتی در بدنشون باشه که باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدنشون شده.
-
ايا كاهش wbcمي تواند از عفونت لوزه ها باشد وپزشك از كجا مي تواند علت كاهش wbc را پي ببرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
ايا كاهش wbcمي تواند از عفونت لوزه ها باشد وپزشك از كجا مي تواند علت كاهش wbc را پي ببرد
دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
با انجام آزمایشات بیشتر معاینات دقیق و ممکنه در برخی موارد از انواع سیستم های تصویر برداری پزشکی از جمله عکس ساده رادیوگرافی، ct، mri، اسکن های پزشکی هسته ای استفاده بشه.
-
یکی از دوستان من در سن پایین(نوجوانی) دچار سفیدی مو شده ایا جنبه ارثی دارد یامیتواند در اثر ترس شدید ایجاد شده باشد ؟ ایا العان در سن 30 سالگی راهکاری برای برگرداندن رنگ دانه های مو هست ؟ ایا این شامپو های جدید محلول ها کارایی دارن ؟ ایادارو های گیاهی تاثیری دارن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidmeshk
یکی از دوستان من در سن پایین(نوجوانی) دچار سفیدی مو شده ایا جنبه ارثی دارد یامیتواند در اثر ترس شدید ایجاد شده باشد ؟ ایا العان در سن 30 سالگی راهکاری برای برگرداندن رنگ دانه های مو هست ؟ ایا این شامپو های جدید محلول ها کارایی دارن ؟ ایادارو های گیاهی تاثیری دارن؟
سلام به شما.
پیشنهاد من اینه که به لینک زیر سر بزنید:
http://forum.iransalamat.com/showthread.php?t=2384
لینک بالا توضیحات کاملی در این باره نوشته.
اگه سوال دیگه ای داشتید یا با خوندن مطالب لینک بالا بازم سوالی داشتید من در خدمتتون هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
از توجهتون ممنون اما در این لینک راه درمانی داده نشده بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidmeshk
از توجهتون ممنون اما در این لینک راه درمانی داده نشده بود
در صورتی که سن فرد زیر 20 سال باشه و موهاش سفید شده باشه درمان داره در غیر این صورت درمان نداره ولی برای اطمینان به متخصص پوست مراجعه کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
در صورتی که سن فرد زیر 20 سال باشه و موهاش سفید شده باشه درمان داره در غیر این صورت درمان نداره ولی برای اطمینان به متخصص پوست مراجعه کنید.
ممنون
ولی اون 30 سالشه هنوز هم میشه درمان بشه کل موهاش سفیده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
ازكجا بفهميم سينوزيت درمان شده وديگر عوارض ديگري ندارد من دور چشم وبيني ام به شدت درد ميكرد از پزشك گياهي انفيه و قطره سياه دانه گرفتم ودر حال استفاده هستم مقداري از درد دور ابرو وبيني ام خوب شده ودر حال استفاده هستم اگر درد خوب شد يعني سينوزيت خوب شده وعوارضي ندارد
سلام دوست عزیز شما برای اطمینان از بهبودتون باید به پزشک مراجعه کنین تا از طریق عکس رادیوگرافی و یا سی تی اسکن تشخیص لازم رو بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidmeshk
ممنون
بهترین راه مراجعه به متخصص هست که اگه لازم باشه هر چه زودتر کاری انجام بدید.
-
با سلام يكي از دوستان من نيز موهاش سفيد شده از 20 سالگي شروع والان در سن 30 سالگي نصف موهاش سفيد شده ولي هر چي دكتر رفت اثر نكرد فقط وقت وپولش را هدر داد تازه با داروهاي مصرفي دچار عوارض نيز شد اخرش هم از خيرش گذشت و بيخيال شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
تورم کورنه ها مشهود است.
سلام دوست عزیز...
ار ارتباط با مشکلتون درمان گیاهی سینوزیت میتونه موثر باشه ولی زمانی که درست و با دوز های صحیح مصرف بشه
عطسه نشانه ی خوبیه و نشونه ی خروج ترشحات میتونه باشه و جای نگرانی نداره ولی اگه این عطسه بهتون زیاد فشار میاره به گونه ای که آزار دهنده و دردناک باشه توصیه میکنم حتما با پزشک معالجتون صحبت کنین ...
من توصیه های درمانی واسه شما دارم :
1 - شستن بینی با آب نمک خیلی میتونه کمک کنه
2- شستن بینی با نرمال سالین
3- استفاده از داروهای لیز کننده ی موکوس مثل برموهگزین و استیل سیستئین
4- استفاده از ضد احتقان های دکونژستانت به شکل اسپری یا قطره مثه نفازولین
5- مصرف قطره های بینی گلوکورتیکوئیدی موضعی
6- در ارتباط با درمان آنتی بیوتیکی ، خط اول درمان کوآموکسی کلاو هستش هر 8 ساعت 625 میلی گرم که اگه قبلا دارو مصرف کردین و جواب نگرفتین همراه اون میتونین از فلوذوکینولون های استنشاقی مثه لوفلوکسیاین مصرف کنین ( دقت کنین مصرق همه اینها تحت نظر دکتر باید باشه نه خودسرانه )
سینوزیت شما نوع حاد یا مزمن؟
فشار یا دردی در بینی حس میکنین؟درد و فشار زیاد؟
حس بویایی دارین؟
دقت کنین خیلی باید در ارتباط با درمان سینوزیت جدی باشین چون در صورت درمان به موقع و درست سینوزیت حاد تبدیل به سینوزیت مزمن میشه و به جراحی هم کشیده میشه ... در ارتباط با داروهای گیاهی من نمیتونم نظری با قاطعیت بدم و توصیه میکنم حتما با پزشک معالجتون مشورت کنین...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidmeshk
ممنون
سلام دوست عزیز
عوامل زیادی روی سفیدی مو مؤثرن......اولین عامل ارث......اکثرا در آقایون سفیدی مو بالای 30 سال اتفاق میفته اما اگگر کسی در خانواده سابقه سفیدی مو داشته باشه و ارثی باشه به احتمال زیاد عامل ارث در سفیدی موهاش مؤثر بوده
بعضی بیماریها مثل کم خونی و کمبود آهن و روی و بیماریهای تیروئید وبیماری سیستم ایمنی و...میتونه باعث سفیدی مو بشه ....از طرف دیگه کمبود ویتامین بویژه ویتامین های گروه «ب» هم میتونه باعث سفیدی مو میشه.............گاهی پیش میاد که اگر این عوامل برطرف شن(البته اگر سفیدی مو به این دلایل باشه) موی سیاه دوباره به جای موی سفید رشد میکنه
البته سیگار کشیدن میتونه روند سفید شدن مو رو سریعتر کنه
معمولا برای علت ارثی راهکار 100 درصدی وجود نداره
درمورد شامپوهای جدید هم زیاد مطمئن نیستم........اگه اینجوری بود که دیگه موی سفید تو سر کسی نبود
خوردن سبوس گندم یا برنج میتونه در پیشگیری از سفیدی مو کاربرد داشته باشه
البته مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین «ب» هم کمک کننده ست
یه سری موارد دیگه هم توصیه شده که پیدا کردم :
تجربیات نشان می دهد کمبود فلزاتی همچون« منگنز»، « روی »، « تیتانیوم»، « آهن » و«مس» ازعوامل اصلی در سفید شدن و شکنندگی موها به حساب می آیند. طبق نظرمتخصصان تغذیه، افرادی که دچار سفیدی مو هستند باید میوه هایی همچون سیب ، گلابی ، هلو و همه میوه هایی که سرشار ازفلزات گوناگون خصوصا فلز منگنز هستند و نیز مصرف سبزیجاتی همچون سیر ، پیاز ، موسیر و تره که دارای منگنز هستند را دربرنامه غذایی خود بگنجانند.
یافته های موجود نشان می دهد در میان داروهای گیاهی، جوشانده سبوس گندم، مصرف سنبل الطیب، خوردن روزانه یک قاشق مربا خوری از مخلوط پودر سبوس برنج و شکر یا نبات ساییده شده و قراردادن نان جو در دستور رژیم غذایی نیز در حفظ رنگ مو و کاهش موهای سفید موثر است.
«مس» نیز ازجمله عناصری است که می تواند بر پوست و مو تاثیر بگذارد و حتی از سفید شدن مو هم جلوگیری کند. خوراکی هایی همچون نخود فرنگی، قارچ ، آجیل ، لوبیا، عدس ، گوجه فرنگی ، موز ، آلو ، سویا و سیب زمینی از جمله غذاهایی هستند که مقدار قابل توجهی مس را در خود جای داده اند.
البته یه جا نوشته بود این معجون برا رفع سفیدی مو هست حالا اگر کمک کرد به ما هم بگید
خوردن روزانه یك قاشق مرباخوری از پودر سبوس برنج كه با كمی شكر یا نبات ساییده شده مخلوط گردیده، قرار دادن نان جو در دستور رژیم غذایی افرادی كه موهایشان سفید شده است و خوردن روزانه یك لیوان از جوشانده سبوس گندم، جو و برنج در درمان سفیدی مو موثر است
خوردن روزانه یك قاشق مرباخوری از پودر سبوس برنج كه با كمی شكر یا نبات ساییده شده مخلوط گردیده، قرار دادن نان جو در دستور رژیم غذایی افرادی كه موهایشان سفید شده است و خوردن روزانه یك لیوان از جوشانده سبوس گندم، جو و برنج در درمان سفیدی مو موثر است. مكیدن روزی یك دانه هلیله سیاه در طول ۴۰ روز متوالی، استفاده از جگر، سویا، پودر جوانه گندم و كلم، استفاده از مربای هلیله و رب گردو در این زمینه موثرست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
با انجام آزمایشات بیشتر معاینات دقیق و ممکنه در برخی موارد از انواع سیستم های تصویر برداری پزشکی از جمله عکس ساده رادیوگرافی، ct، mri، اسکن های پزشکی هسته ای استفاده بشه.
باسلام ازمايش را نشان دكتر داد گفت چيز مهمي نيست وبراي گلودردش نيستات وبراي نارحتي گوارش قرص بلادونا پي بي تجويز نمود تا 7 روز مصرف كند دوباره مراجعه كند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
باسلام ازمايش را نشان دكتر داد گفت چيز مهمي نيست وبراي گلودردش نيستات وبراي نارحتي گوارش قرص بلادونا پي بي تجويز نمود تا 7 روز مصرف كند دوباره مراجعه كند
سلام خدا رو شکر که چیز مهمی نبوده.
-
ايا فشار ماكزیمم 140 میلیمتر جیوه و فشار مینیمم110 میلیمتر جیوه براي چند ساعت خطرناك است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
ايا فشار ماكزیمم 140 میلیمتر جیوه و فشار مینیمم110 میلیمتر جیوه براي چند ساعت خطرناك است
این اتفاق فقط یکبار و فقط برای چند ساعت اتفاق افتاده؟
فردی که این فشار خون رو داره تو چند سالشه؟
آیا بیمار دیگه ای هم داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
سلام دوست عزیز
متعادل فشار در افراد 120 روی 80 هستش منتها تغییرات فشار گذرا در صورتی که مداوم نباشه و حتی در مواردی که فرد هیچ ریسک فاکتوری نداره حتی فشار 140 روی 90 هم نمیتونه نگرانی ایجاد کنه...
از طرفی یه سری عوامل باعث افزایش موقت فشار میشن ، مثه فعالیت های بدنی سنگین ، سیگار ، ورزش ، استرس ، عصبانیت و حتی غذا خوردن همه این موارد با افزایش سطح متابولیسم و سوخت و ساز بدن فشار خون رو زیاد میکنن ، بنابراین توصیه من به شما اینه قبل از گرفتن فشار خون موارد زیر رو رعایت کنین:
1- 10 دقیقه تا 1 ساعت قبل از گرفتن فشار خون سیگار مصرف نشه
2 - حداقل 10 دقیقه قبل از گرفتن فشار خون نشسته باشین
3- دست حتما در راستای قلب باشه
4- کاف دستگاه رو 1-2 انگشت بالاتر از محل بسته شدن دستگاه بذارین و متناسب با بازو باشه و اگه از دستگاه دیجیتال استفاده میکنین در موازات قلب و عروق باشه
5- خوردن چای و قهوه فشار خون رو بالا میبره پس قبل از گرفتن فشار مصرف نکنین
6- بلافاصله بعد از خوردن غذا فشار خون نگیرین
ولی خوب اگر طولانی مدت این مشکل رو حس میکنین و زمینه ارثی و یا چاقی و یا دیابت و یا زمینه بیماری قلبی عروقی هم وجود داشته باشه حتما به پزشک مراجعه کنین :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
این اتفاق فقط یکبار و فقط برای چند ساعت اتفاق افتاده؟
فردی که این فشار خون رو داره تو چند سالشه؟
با تشکر از دوستمون که سوالای خوبی پرسیدن اگه اینا رو جواب بدین به اضافه ی سوالات پایین بنده بهتر میتونم کمکتون کنم :)
1- داروی خاصی مصرف میشه >؟ اگه میشه نام ببرین لطفا
2- زمینه ارثی وجود داره ؟ قلبی عروقی یا فشار؟
3- چربی خون بالاست؟
4- الکل مصرف میشه؟
5- مشکلات کلیوی وجود نداره ؟ مثه نارسایی؟
6- مشکلات تیروئیدی وجود نداره؟
اینا رو جواب بدین ممنون میشم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
این اتفاق فقط یکبار و فقط برای چند ساعت اتفاق افتاده؟ چند بار وبراي دوساعت يا بعد از خواب
فردی که این فشار خون رو داره تو چند سالشه؟ 31
بيماري خاصي نداره
بعد از مصرف كپسول گياهي كه براي مهار اسيد معده از متخصص طب سنتي گرفته بود اينطور شد وسرش نيز سنگين شده بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
بيماري خاصي نداره
بعد از مصرف كپسول گياهي كه براي مهار اسيد معده از متخصص طب سنتي گرفته بود اينطور شد وسرش نيز سنگين شده بود
لطفا اسم کپسول رو بگین
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
كپسول ضد سوءهاضمه
دوست عزیز کپسول سوهاضمه مربوط به چه گیاهی ؟ اسم گیاهش رو بگین لطفا
-
اسم گياهش معلوم نيست چون پودر شده داخل كپسول ريخته شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
اسم گياهش معلوم نيست چون پودر شده داخل كپسول ريخته شده
اول از همه یه خواهش دارم و اینه که حتما نام داروی گیاهی که میگیرین رو بپرسین حتی اگه پودر شده و توی کپسول باشه به هر حال اسم داره و شما به عنوان بیمار باید بدونین دارین چی مصرف میکنین که در چنین مواقعی راحت تر بدنبال علل و رفع اون باشین :)
دوم اینکه حدس من گیاه شیرین بیان هستش که افزایش فشار خون یکی از شایع ترین عوارض این گیاهه در صورت مصرف مداوم ، بنابراین اگه با خوردن این پودر فشار خون بالا میره من توصیه میکنم که دارو حتما قطع بشه و فورا با پزشک معالج مشورت کنین تا خدایی نکرده تبدیل به مشکل نشه ...
-
فعلا مصرف نمي كنم ايا تو ان چند روز كه فشارم بالا رفته بود وسرم به شدت سنگين شده بود و فشار مینیمم110 شده بود مشكلي برام ايجاد نكرده
-
سلام برهمگي
خانم پونه شما هم سلام
بنده يك ماه قبل به اين درمانگاه مراجعه كرد( البته اگر خانم پونه بنده را حضور ذهن داشته باشند چون كه به ايشان خيلي زحمت دادم)
علت مراجعه ام سرفه هاي زياد بود
طي فرمايشات خانم پونه به پزشك مراجعه كردم
به گفته پزشك عكس از قفسه سينه (ريه ها) وعكس از سينوس هاي سر و ازمايشات خون و ادرار را انجام دادم
حالا
ما مونديم با اين درد سرفه
دكتر اولي سينوزيت دارم (ظاهرا سينوس هام تانژانت شدنت [khande])
دكتر دومي طي ازمايشات مشخص شده كه تيروئيد دارم (بشنويد از كلام مادر شوهر به حق چيزهاي نشنيده[khande])
سومي حساسيت دارم(احتمالا ادويه جات و گوجه و بادمجان كلا نفس كشيدن وحساسيت به مجنون ها[khande])
از شما خواهشمندم كه
تا game over نشدم كمكم كنيد
فقط مطمئن هستم كه سرطان نيست چون كه چهار سال هست كه سرفه ميكنم اگر سرطان بود تا حالا تو اون دنيا با حوري ها محشور مي شدم
[tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سيد محمد قاسمي
سلام برهمگي
خانم پونه شما هم سلام
بنده يك ماه قبل به اين درمانگاه مراجعه كرد( البته اگر خانم پونه بنده را حضور ذهن داشته باشند چون كه به ايشان خيلي زحمت دادم)
به گفته پزشك عكس از قفسه سينه (ريه ها) وعكس از سينوس هاي سر و ازمايشات خون و ادرار را انجام دادم
حالا
دكتر دومي طي ازمايشات مشخص شده كه تيروئيد دارم (بشنويد از كلام مادر شوهر به حق چيزهاي نشنيده[khande])
سومي حساسيت دارم(احتمالا ادويه جات و گوجه و بادمجان كلا نفس كشيدن وحساسيت به مجنون ها[khande])
از شما خواهشمندم كه
فقط مطمئن هستم كه سرطان نيست چون كه چهار سال هست كه سرفه ميكنم اگر سرطان بود تا حالا تو اون دنيا با حوري ها محشور مي شدم
[tashvigh]
سلام به شما و خواهش میکنم.
ما این جوری نمی تونیم نظری بدیم می تونید جواب آزمایشاتتون و عکساتون رو بفرستید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
فعلا مصرف نمي كنم ايا تو ان چند روز كه فشارم بالا رفته بود وسرم به شدت سنگين شده بود و فشار مینیمم110 شده بود مشكلي برام ايجاد نكرده
جای نگرانی نداره دوست عزیز ، چند روزی فشار خونتون رو چک کنین اگه ثابت شده و نرمال هستش جای نگرانی نیست و مشکلی پیش نیومده :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سيد محمد قاسمي
سلام برهمگي
خانم پونه شما هم سلام
حالا
از شما خواهشمندم كه
[tashvigh]
سلام دوست عزیز
لطف کنین علائمی که الان دارین رو بگین به همراه آزمایشاتی که پونه جان عرض کردن ...
-
سلام
انشالله هفته ديگه براي شما ازمايشاتم ارسال ميكنم
ولي علائم من فقط سرفه ميباشد درضمن هنگام خواب به هيچ عنوان سرفه نمي كنم
در اكثر وقتها تك سرفه - ولي خدا نكنه سرفه هام شروع بشه اشكم را در مياره -سر درد- قرمز -كلافه از اينكه انگار يه مورچه تو گلوام خونه كرده باشه و هي راه ميره
[negaran]
درضمن اين سرفه هاي شديد در هفته 3الي4 بار رخ مي دهد
ولي خوب مثل پيرمردها مرتب تك سرفه ميكنم خدا نكنه در يك محل ساكت مثل سر كلاس باشم همه از سر و صداي من كلافه ميشند[khanderiz]
-
باسلام ايا اندسكوپي معده وكلونوسكوپي عوارضي دارد وايا انتقال بيماري هپاتيت وايدز از اين را وجود دارد براي تشخيص زخم هاي معده وورم معده يا سرطان معده و روده اياراهي ديگري وجود دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
باسلام ايا اندسكوپي معده وكلونوسكوپي عوارضي دارد وايا انتقال بيماري هپاتيت وايدز از اين را وجود دارد براي تشخيص زخم هاي معده وورم معده يا سرطان معده و روده اياراهي ديگري وجود دارد
سلام.از اونجایی که تمام وسایل آندوسکوپی ضدعفونی میشه پس درصد احتمال مبتلا شدن به بیماری کم هست.تنها خطرشم فقط در طولانی مدت هست.در کل هیچ مشکلی نداره.تا جایی که بنده میدونم خیر راه دیگه ای نیست ولی اصلا جای نگرانی نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
غزل بارون
سلام.از اونجایی که تمام وسایل آندوسکوپی ضدعفونی میشه پس درصد احتمال مبتلا شدن به بیماری کم هست.تنها خطرشم فقط در طولانی مدت هست.در کل هیچ مشکلی نداره.تا جایی که بنده میدونم خیر راه دیگه ای نیست ولی اصلا جای نگرانی نداره
برای تکمیل مطالب غزل عزیز باید بگم راه های دیگه ای مثل ابزار های تصویر برداری هم هست که به تشخیص میتونه کمک کنه اما جای این تست ها رو نمی گیره و بهتره این تست ها انجام بشه و در مورد استریل بودن کاملا با ایشون موافقم و این ابزار ها کاملا استریل هست و امکان آلودگیش بسیار پایینه.
-
ازاين ابزار چند سال است توايران استفاده مي شود وقبل از اين ازچه وسيله اي استفاده مي شد