-
پاسخ : ایده هایی برای اختراع
من زمانی که 10 سالم بود، توی تلویزیون (پیام بازرگانی) دستگاهی رو دیدم که میزاشتیش توی جیبت، کل بدنت رو گرم میکرد...
یک سال تا دو سال پیش تو فکرش بودم که پیداش کنم بیارمش تو بازار اما هرچی سرچ کردم پیداش نکردم...
حتی برای یک سفر کاری رفتم چین، اونجام جست و جوهایی انجام دادم اما پیداش نکردم...
دوستان کسی اطلاع داره؟ من به شدت دنبالش هستم
پی نوشت: اگر کسی بتونه معرفیش کنه من 100% سرمایه گذاری میکنم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
right.kimber
من زمانی که 10 سالم بود، توی تلویزیون (پیام بازرگانی) دستگاهی رو دیدم که میزاشتیش توی جیبت، کل بدنت رو گرم میکرد...
یک سال تا دو سال پیش تو فکرش بودم که پیداش کنم بیارمش تو بازار اما هرچی سرچ کردم پیداش نکردم...
حتی برای یک سفر کاری رفتم چین، اونجام جست و جوهایی انجام دادم اما پیداش نکردم...
دوستان کسی اطلاع داره؟ من به شدت دنبالش هستم
پی نوشت: اگر کسی بتونه معرفیش کنه من 100% سرمایه گذاری میکنم...
چاکتی بود که اول اونو در اب گرم می زاشتیم و بعد هر موقع دکمه اونو می زدید گرما تولید می کرد و باعث گرم شدن می شد اسمش فک کنم " آتروپات" باشه منظور شما این هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
چاکتی بود که اول اونو در اب گرم می زاشتیم و بعد هر موقع دکمه اونو می زدید گرما تولید می کرد و باعث گرم شدن می شد اسمش فک کنم " آتروپات" باشه منظور شما این هست.
این اسمی که اشاره کردین رو تو بینگ سرچ کردم، چیز آشنایی نیومد...
کل اطلاعاتی که میدونستم گذاشتم...
پیداش کن (کامل)، سرمایه گذاری، وارد کردنش، فروشش با من...
-
اینجوری که به نظر میاد، این دستگاه (گرم کننده جیبی)، به این آسونیا پیدا نمیشه...
اما من یه ایده دارم،
قبلا دستگاهی دیده بودم که توش آب میریختی، از اونطرف باتری موبایل رو شارژ میکرد (فکر کنم ژاپنی بود) (دستگاه شماره 1)
از طرفی این دستگاه گرم کننده جیبی با استفاده از بخار آب بدن رو گرم میکرد... (دستگاه شماره 2)
ایده من:
دستگاه گرم کننده جیبی آب لازم داره، از طرفی به باتری هم نیاز داره تا آب رو جوش بیاره... باتری که برای این دستگاه نیاز هست، قیمت دستگاه رو افزایش میده از طرف دیگه این دستگاه به باتری نیاز داره که بتونه مدت زمان زیادی برق رو داخل خودش نگه داره...
به نظر من مداری که در دستگاه شماره یک هست انتقال داده بشه رو دستگاه گرم کننده جیبی. در اینصورت باتری دستگاه شماره 2 میتونه تا مدت زمان بسیار زیادی برق مورد نیاز رو تامین کنه... با اینکار کیفیت دستگاه افزایش چشم گیری پیدا میکنه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
right.kimber
اینجوری که به نظر میاد، این دستگاه (گرم کننده جیبی)، به این آسونیا پیدا نمیشه...
اما من یه ایده دارم،
قبلا دستگاهی دیده بودم که توش آب میریختی، از اونطرف باتری موبایل رو شارژ میکرد (فکر کنم ژاپنی بود) (دستگاه شماره 1)
از طرفی این دستگاه گرم کننده جیبی با استفاده از بخار آب بدن رو گرم میکرد... (دستگاه شماره 2)
ایده من:
دستگاه گرم کننده جیبی آب لازم داره، از طرفی به باتری هم نیاز داره تا آب رو جوش بیاره... باتری که برای این دستگاه نیاز هست، قیمت دستگاه رو افزایش میده از طرف دیگه این دستگاه به باتری نیاز داره که بتونه مدت زمان زیادی برق رو داخل خودش نگه داره...
به نظر من مداری که در دستگاه شماره یک هست انتقال داده بشه رو دستگاه گرم کننده جیبی. در اینصورت باتری دستگاه شماره 2 میتونه تا مدت زمان بسیار زیادی برق مورد نیاز رو تامین کنه... با اینکار کیفیت دستگاه افزایش چشم گیری پیدا میکنه...
ایده خوبی هست به نظر من از مواد ترموالکتریک(مواد هوشمند هستند که حرارت حالا چه گرما و سرما به برق تولید می کنند مثل پیزوالکتریک ها که مکانیک مثل فشار را به برق تبدیل می کنهو برعکس) استفاده کنید بهتر هست با باتری می تونید گرمای لازم جهت گرم کردن بدن را تولید کنه .
در همین حالا خیلی از شرکت ها و مراکز تحقیقاتی در حال بررسی برعکس حالت فوق هستند یعنی از گرمای بدن جریان برق تولید کنند. الان در ساعت ژاپنی ها اجرایی کردن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
ایده خوبی هست به نظر من از مواد ترموالکتریک(مواد هوشمند هستند که حرارت حالا چه گرما و سرما به برق تولید می کنند مثل پیزوالکتریک ها که مکانیک مثل فشار را به برق تبدیل می کنهو برعکس) استفاده کنید بهتر هست با باتری می تونید گرمای لازم جهت گرم کردن بدن را تولید کنه .
در همین حالا خیلی از شرکت ها و مراکز تحقیقاتی در حال بررسی برعکس حالت فوق هستند یعنی از گرمای بدن جریان برق تولید کنند. الان در ساعت ژاپنی ها اجرایی کردن.
یه سری مواد نانو هستن، برای ساخت دستکش های کاربردی در حرارت بالا استفاده میشن، اونا رو میشد توی زیرپیراهن استفاده کرد...
یعنی میشد کاری کرد که زیر پیراهنی شما، دمای بدنتون رو به بیرون انتقال نده (از بیرونم انتقال حرارتی به داخل وارد نمیشه) (در عرض یک دقیقه از گرمای بدن خودت عرقت در میاد)...
-
سلام دوستم
ببین باید ایده ای که میدی به رشته ی تحصیلیت مربوط باشه این طوری دستت باز تره و راحت تر میتونی کار کنی
بعدشم مثلا شما تو دانشگاه رشته ی پرستاری خوندی و بیماری های زیادی شناختی و دیدی که درمان بعضی از بیماری ها با توجه به دارویی که الان مصرف میشه مشکلات زیادی داره
تو میتونی روی درمان بعضی بیماری ها کار کنی یا عوامل جلوگیری از بعضی بیماریها
ایده ها زیاده دقت نظر لازم داره تا بتونی پیداش کنی
شاید بی ارزش ترین چیزا بهترین ایده باشه
sh_dokhtar17
-
سلام[golrooz]
یه سوال....چیزی هست که از تصورات ذهنیمون عکس بگیره؟؟؟ آخه گاهی یه تصویری تو ذهنمون هست اما نمیتونیم اونو به تصویر بکشیم
یه سوال دیگه: مرورگری هست تو اینترنت که ما به جای نوشته عکس بذاریم و عکسا یا مطالب مربوط به اونو بتونیم پیدا کنیم؟؟؟
ببخشید نمیدونستم کجا باید بپرسم [nadidan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام[golrooz]
یه سوال....چیزی هست که از تصورات ذهنیمون عکس بگیره؟؟؟ آخه گاهی یه تصویری تو ذهنمون هست اما نمیتونیم اونو به تصویر بکشیم
یه سوال دیگه: مرورگری هست تو اینترنت که ما به جای نوشته عکس بذاریم و عکسا یا مطالب مربوط به اونو بتونیم پیدا کنیم؟؟؟
ببخشید نمیدونستم کجا باید بپرسم [nadidan]
1- رو طراحی این دستگاه دارن کار میکنن اما در حدی نیست که بتونه تصاویر با کیفیت از ذهن بگیره و نشون بده (عکس های سیاه و سفید با مشکلات فراوان) هنوز به حد قابل قبول نرسیده...
2- http://tineye.com/ تو این سایت میتونین عکس بدین و این موتور بهتون میگه این عکس دیگه کجاهای اینترنت قرار داره...
[golrooz]
-
خب این وسیله احتمالا با امواج کار نمیکرده؟
مثل موبایل که بدن رو گرم میکنه گرم کننده نیست؟
ممکنه سرطان زا باشه!
اما شاید بشه با فرگانسی که اثبات شده سرطانزا نیست ولی گرمازا هست اینکارو کرد و خیلی کم هزینه و کم مصرف میشه به نسبت حتی مواد هوشمند
میدونین که یه موبایل با باتریش میتونه کل بدن انسان رو 5درجه یا بیشتر گرم کنه با 1 باتری معمولی
ولی اگه برای گرمازابودن فقط طراحی بشه میتونه خوب بازدهی داشته باشه
البته همینجوری اومد تو ذهنم
شاید هم اینکار درست نباشه باید تحقیق بشه
-
سلام حالا شما اطمينان داري كه درست شده باشه شايد تو تبليغ تخيلي بوده
-
اگر دستگاهی میتونید بسازید که از رعد و برق ، برق تولید کنه
-
سلام...[golrooz]
يه وسيله كوه نوردي هم هست كه با بنزين و مكانيزم فندك زيپو كار ميكنه...
24 ساعت ميگن روشن ميمونه و خيلي موثرتر از آتروپات هست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام[golrooz]
سلام...[golrooz]
هنوز كد مناسب براي سيگنال عصبي تعيين نشده...
در صورت كشف و برنامه ريزي شما ميتونيد به هر جسمي كه فكر ميكني دسترسي داشه باشي...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
يه وسيله كوه نوردي هم هست كه با بنزين و مكانيزم فندك زيپو كار ميكنه...
24 ساعت ميگن روشن ميمونه و خيلي موثرتر از آتروپات هست...
یکی از دوستان دایی بنده یه وسیله ی ساده اختراع کرده بود(اختراع که چه عرض کنم ولی خب اسمش اختراع بود!!)
یه استوانه کوچیک با قطر 4-5 سانت و ارتفاع 15 تا 20 سانت بود که وسطش چند تا سوراخ بود
با سرنگ توش الکل میریختن و روشنش میکردن
هرچی بیشتر روش باز میموند بیشتر شعله میکشید
انقدر داغ میشد که بدنش سرخ میشد
من ارتفاع شعله 40 سانتی هم ازش دیدم
خیلی چیز خوبی بود
بعد روشو که چیزی میزاشتی شعلش کم میشد انقدر که مثلا یکم غذا رو داغ کنه
خوبیش ارزونیش بود و کارامد بودنش
تو هر هوایی گرماش واقعا موثره
سوختش هم الکله و خیلی سبک و راحت حمل میشه - با 3 سی سی راحت 10 دقیقه سرخ شده بود بدنش!!
یعنی کلا 50 سی سی بیاری 24 ساعت با شعله کم روشنه
-
یکی از اشنایات من که البته ایشون استاد من هستند حضور دانشجوی دانشگاه آزاد نیریز در مسابقات بینالمللی اختراعات سوئیس
مسابقات و نمایشگاه بینالمللی و تخصصی اختراعات 2010 ژنو که از اول اردیبهشتماه آغاز شده با معرفی نفرات برتر و اهدای مدالها به تیمها و نفرات اول تا سوم به کار خود خاتمه میدهد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیریز، در این مسابقات که با حضور بیش از 40 کشور معتبر جهان در ژنو پایتخت سوئیس در حال برگزاری است، حسین حقیری دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیریز با اختراع خویش تحت عنوان «سیستم ایمنی جدید سرنشینان خودرو توسط صندلیهای جلو» نیز شرکت کرده که یکی از مدعیان جدی کسب مدال در این مسابقات میباشدو در اخر حسین حقیری مدال طلای بهترین اختراع جشنواره را دریافت کرد . این گوشه ای از خبر بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
souroshdarbor
یکی از اشنایات من که البته ایشون استاد من هستند حضور دانشجوی دانشگاه آزاد نیریز در مسابقات بینالمللی اختراعات سوئیس
مسابقات و نمایشگاه بینالمللی و تخصصی اختراعات 2010 ژنو که از اول اردیبهشتماه آغاز شده با معرفی نفرات برتر و اهدای مدالها به تیمها و نفرات اول تا سوم به کار خود خاتمه میدهد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیریز، در این مسابقات که با حضور بیش از 40 کشور معتبر جهان در ژنو پایتخت سوئیس در حال برگزاری است، حسین حقیری دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیریز با اختراع خویش تحت عنوان «سیستم ایمنی جدید سرنشینان خودرو توسط صندلیهای جلو» نیز شرکت کرده که یکی از مدعیان جدی کسب مدال در این مسابقات میباشدو در اخر حسین حقیری مدال طلای بهترین اختراع جشنواره را دریافت کرد . این گوشه ای از خبر بود
سلام...[golrooz]
2010؟
-
-
خب خیلی قدیمیه!!!!
من یه گوشه ی دیگه از خبر رو خوندم!!
خوبه!
اما من نمیدونم چرا اصلا نفهمیدم به چه دردی میخوره
احتمال فشده شدن سقف تو تصادفات کمتر از 2درصده(تو ایران)(استدلال از روی امار 35 درصدی تصادفات با واژگونی )
و با این هزینه میشه خیلی کارای دیگه کرد!
صندلی بخوابه و بره عقب که یه وقت به سر ضربه وارد نشه
چون معمولا در تصادفات سقف به سمت بالا خم میشه نه پایین!(99 درصد)(استدلال از روی منابع مختلف و تصاویر تصادفات و 3-4 تافیلم ازمایش تصادف که از قبل دیدم)
-
عزیزم هروقت مدال طلا گرفتهشرکت خارجی مثل بنز پسشنهاد همکاری داده بدرد نمیخوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.مخفی.
عزیزم هروقت مدال طلا گرفتهشرکت خارجی مثل بنز پسشنهاد همکاری داده بدرد نمیخوره
هر وقت درست تایپ کردی و تونستی منظورتو درست بفهمونی بیا نظر بده عزیزم
در ضمن من کاری با اون اقا ندارم
خودم 400 تا فکر به درد نخور دارم
ولی 10 تا تاپ دارم
من فقط راجع به این خبر صحبت کردم
شاید توضیح اشتباهی داده
درضمن با توجه به امارها اولویتهای ما متفاوته تو کشور
من به این نتیجه رسیدم که ما تا نتونیم پیچ بسازیم نمیتونیم ساعت بسازیم
تا چرخدنده نباشه که گیربکس نمیسازن
حالا تو همین چرخدنده میتونیم اختراع داشته باشیم خیلی هم خوبه ولی...
این دیدگاه شخصی منه
ایشون خیلی هم فرد محترمی هستند
-
سلام دوستان [nadidan][narahat][narahat][narahat]
این خبر رو بخونید
جام علمی: همه ما با تعداد فراوان گجتهایی که به صورت روزمره با آنها سروکار داریم، همیشه از یافتن راههای تازه برای تامین انرژی کجتهایمان خوشحال خواهیم شد. داشتن ابزاری که بتواند در زمان قطع برق به خاطر تعمیر پست برق محل، عدم دسترسی به پریز برق در سفر یا هر عامل دیگر گجت ما را شارژ کند مایه خوشحالی خواهد بود. بازار اینگونه ابزارها به خصوص برای آیفون و تجهیزات اپلی بسیار داغتر است. مثلا میتوان به کیس خورشیدی آیفون و پیل سوختی شارژ آیفون اشاره کرد. و اکنون هم Eton BoostTurbine با قیمت ۵۹٫۹۹ دلار به بازار عرضه شده است.
http://www.uc-njavan.ir/images/aax48laffpg4a9vzca91.jpg
جعبهای که یک باتری ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت در دل آن کار گذاشته شده است و با چرخاندن یک هندل شارژ میشود. و احتمالا همراه با شارژ باتری، عضلات شما هم تقویت خواهند شد، چرا که یک دقیقه چرخاندن این هندل، انٰژی لازم برای ۴ دقیقه کار تلفن شما را فراهم خواهد کرد! به نظر میرسد تنها افرادی که به افسردگی مبتلا باشند بتوانند این پک را تا آخر با دست شارژ کنند! راهحل دیگراستفاده از یک کابل USB برای شارژ کردن این پک است.
این دستگاه به ۴ LED آبیرنگ مجهز است که میزان شارژ دستگاه را نشان میدهند. این LEDها با چرخاندن هندل یا فشاری دو ثانیهای بر روی دکمه مربوطه روشن میشوند. این پک ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعتی برای یک بار شارژ کامل باتری آیفون ۵ (۱۴۴۰ میلی آمپر ساعت) کافی است اما بواسطه آمپراژ پایین (۱ آمپر) نمیتوان از حالت شارژ شریع یا fast-charge استفاده کرد.
http://www.uc-njavan.ir/images/c2kyoejk7qqpap2bcqv.jpg
این ایده من بود.[nadidan]
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.مخفی.
اره شما درست میکین
یه جوری میگی انگار الکی میگم.
هرچند چه فرقی داره.حالا که ساخته شد.حالا چون اپل ساخته نمیتونست به فکر ما برسه؟
-
دعوا نکنین دوستان
من 1ساله به این نتیجه رسیدم همه میتونن هر ایده ای بدن
وقتی من که خنگ هستم ایده میدم پس هرایرانی ای میتونه ایده های خیلی خوب داشته باشه!
ولی ما باید به این موضوع توجه داشته باشیم که در ایران هستیم
و همه چیز رو با مدرک و مدال و عدد میسنجند
و به این فکر نمیکنند که ممکنه کسی استعداد بهتری داشته باشه ولی نخواد تو هیچ مسابقه و جشنواره و.... ای شرکت کنه و دنبال اسم و رسم و کشک و دوغ نباشه
پس الکی دعوا نکنین چون معمولا بین این دو قشر دعوا نتیجه ای نداره(100 سال گذشته که نداشته)
-
کسی دعوا نکرده تو ایران اگه میخوای کسی بشی باید حداقل تو مسابقه ای شرکت کرده باشی
-
سلام...[golrooz]
در زندگی اجتماعی آدما میتونن ساختار شکن باشن...
اما نمیتونن حرمت شکن باشن...
سعی کنید دیوار حیا توی زندگیتون فرو نریزه...
اون دستگاه شارژز موبایل خیلی قبل تر ساخته شده بود...
در حقیقت شارژر باتری هست و اینا باتری موبایل واسش در نظر گرفتن...
در مورد ایده و اختراع دوستان حتما سعی کنن یه ماشین توی زندگیشون طراحی کنن...
به من خیلی کمک کرد تا اصل کار رو متوجه بشم...
نیازی نیست آپولو هوا کنید...
مثلا فکر کنیدی چه ماشینی میتونه تخمه آفتابگردون رو از گیاهش با چه روشی جدا کنه...
علم همیشه آموختنی هست حتی وقتی که فکر میکنیم آموزش میدهیم...
با تشکر از همه ی دوستان گرامی...[golrooz]
-
سعی کنیم کار هایی انجام میدیم به رخ هم دیگه نکشیم چون ممکنه یکی نارحت بشه
-
چرا برای اینکه کسی بشیم حتما باید بریم مسابقاتی چیزی؟ مگه همه ی ایده ها ساختنی هستند؟یکی از مشکلاتی که ما داریم پول هست.این همه دستگاه هم ساخته میشه برای فروش هست نه نگاه کردن.همه ی این دستگاه ها هم از یک ایده شروع شد.حالا یکی امکان ساخت و عملی کردنشو داره.یکی نداره.ممکنه فردی تعداد زیادی ایده داشته باشه اما خودش میدونه به سمت کدومش بره بهتره.من همچین شارزری رو میخواستم برای لب تاپ طراحی کنم.اما یکی از ایده هایی بود که برام اولویت نداشت.چون تنها از پسش بر نمیومدم.
حالا یه سری ایده ها هم هستن که به معنای واقعی ساختنی نیستند.یعنی نوع ساختشون زیاد متفاوت نیست نوع خدماتشون خلاقانه هست.و کسی که این کار رو میکنه هم میتونه واسه خودش کسی بشه.بدون این که مسابقاتی شرکت کرده باشه.در همین ایران.
این که میگن کسی بشه هم قطعا یک جنبه کار پول هست. پس ملاک مسابقات و بیان کردن افکار در مراکز عمومی نیست.
-
خوب یکی اصلا ایدهشو نمیساره چون پول نداره هزینه کنه ولی اون ایده رو میفروشه بدون اینکه بخواد ثبت کنه شما ردست میگی واقعا هزینه زیادی داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.مخفی.
خوب یکی اصلا ایدهشو نمیساره چون پول نداره هزینه کنه ولی اون ایده رو میفروشه بدون اینکه بخواد ثبت کنه شما ردست میگی واقعا هزینه زیادی داره
ایده رو چجوری بفروشم؟
-
ایده شما اگر مشکلات جامعه یا قشری از جامعه را حل کنید خیلی سریع می خرن فقط باید به اون محل برین مثلا ایده در مورد غذا هست به صنایع غذایی برین.
-
خیلی شرکت ایده میخر روس کار میکنن ویک طر خوب ازش میسازن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.مخفی.
کسی دعوا نکرده تو ایران اگه میخوای کسی بشی باید حداقل تو مسابقه ای شرکت کرده باشی
نه
من قبول ندارم
این باید
باید نیست
حداقلی هم وجود نداره
هیچکدوم از بزرگان ما اهل مسابقه شرکت کردن و جایزه گرفتن نبودن
دنبال کار بودن
اون هم اگر شد کنارش بد نیست
-
باید ی در کار نیست تو دنیا تو ایران ایجوره
-
لطفا راههای جهانی شدن رو توضیح دهید
این تایپیک یکی از تایپیک های مورد علاقه من بود که یه مدته که اون مدته هم خیلی زیاده دیگه فعالیت این قسمت رفته رو استندبای ...
خلاصه اینکه من دوباره چراغ اینجا رو روشن کردم ...
با این ایده ادامه میدیم:
1- چجوری میشه در عرض یک هفته با هیچ سرمایه ای 999 میلیون تومن درآمد داشت؟
هرکی بتونه روش رو بیان کنه من تست میکنم اگر مطمئن شدم اون ایده رو 500 میلیون تومن میخرم [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
od.chan
این تایپیک یکی از تایپیک های مورد علاقه من بود که یه مدته که اون مدته هم خیلی زیاده دیگه فعالیت این قسمت رفته رو استندبای ...
با این ایده ادامه میدیم:
هرکی بتونه روش رو بیان کنه من تست میکنم اگر مطمئن شدم اون ایده رو 500 میلیون تومن میخرم [nishkhand]
فک کنم من می دونم اگر خواستین توضیح بدم.
شما می تونید یک هفته بخوابین و فک کنید و یک سرمایه دار بشین
هفته بعد شماره حسابمو می دم پول را واریز کنید بینهایت کاربر به عنوان شاهد هم هستن که این ایده را به شما دادما.
حسابی پول دار شین من پولم را می خوام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
فک کنم من می دونم اگر خواستین توضیح بدم.
شما می تونید یک هفته بخوابین و فک کنید و یک سرمایه دار بشین
هفته بعد شماره حسابمو می دم پول را واریز کنید بینهایت کاربر به عنوان شاهد هم هستن که این ایده را به شما دادما.
حسابی پول دار شین من پولم را می خوام.
نه فقط سوال کردم ببینم واکنش چیه...
دیگه تومن ایران اینقدر ارزشش پایینه که همین مدت زمان که اعلام کردم برای درآمد یک میلیاردی خیلی زیاده [bamazegi]
اما جدا از شوخی وقتی یک سوال رو اینجوری مستقیم بیان کنی شاید جوابایی که میاد با واقعیت خیلی فاصله داشته باشه اما انگیزه کسایی که مطالعه میکنن رو افزایش میده ...
اولین دلیلی که باعث میشه میلیاردها دلار نداشته باشی اینکه بهش فکر نمیکنی...
وقتی شروع میکنی به این عدد فکر کردن کم کم انگیزه پیدا میکنی، بعد شروع میکنی راه حل پیش کشیدن، اگر عقلانی بری جلو و مشورت و اینام بزاری پشت بندش و یک تایم منطقی رو هم بزاری کنارش دیگه شروع میکنی به برنامه ریزی کردن و این مسائل (همه چیز با اون خواستن اول و تعیین هدف شروع میشه)
در نهایت یه پشتکار میخواد که حرکت کنی و بهش برسی ...
پی نوشت: پس شد تایین هدف، بدست اوردن علم لازمه و خلاقیت های لازمه، پشتکار (همه رو هم در گرو یک زمانبندی منطقی قرار میدی که دیگه بدونی چرا باید شب رو تا ساعت 24 بیدار باشی و چرا باید فردا از خواب بلند بشی و ... )
ما که خیلی خلاصه بیان کردیم اما امیدواریم شما اصل مطلب رو گرفته باشید [labkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
od.chan
با این ایده ادامه میدیم:
من 5 جواب برای این سوال شما دارم
5 راه
1 = کلاهبرداری کنید
2 = با پارتی بازی و بدون هیچ سرمایه ای وام بگیرید(دیدم که شده)
3 = در این هفته یک روز خاص مثل 4شنبه سوری باشه و شما از طریق اینترنت وسایل اتش بازی کم و بی خطر بفروشید
4 = دزدی کنید
5 = مثل من خوش شانس باید و یک نفر براتون دقیقا یک جایزه ی 1میلیارد تومانی فقط برای ثبت نام در یک دانشگاه بدون کنکور گذاشته باشه!