به نظر من ملاکی در کنار سایر ملاک هاست بستگی به دید آدم ها داره اما ملاک کافی نیست چون موارد مهمتری در زندگی وجود داره.......
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من ملاکی در کنار سایر ملاک هاست بستگی به دید آدم ها داره اما ملاک کافی نیست چون موارد مهمتری در زندگی وجود داره.......
ازنظرمن،اگرکسی واقعا عاشق باشه زیبایی براش درصد کمی خواهد داشت.درزندگی مسائل مهمتری برای انتخاب همسر وجودداره که زیبایی بخشی از انراتشکیل میدهد.
در کنار سایر شرایط مهمه
ضمنا زیبایی که متعلق به من باشه
نه عمومی[asabani]
از نظر من همه انسانها زیبا هستن خب من که مرد هستم از طرف خودم حرف میزنم مگر اینکه بعضیا خودشون به دست خودشون زیبایی خدادادیشونو نابود کنن اونم با این آرایشهای اضافی... بله میتونه ملاک باشه به نظر من ظاهر زن آدم فارق از خوشگلی یا زشتیش باید واسه شوهرش دلنشین باشه... و راستی زن و شوهر بهتره که به هم بیان[cheshmak]
برای خیلی از جوونها که نگاه عمیق به مفهوم اصل زندگی ندارن خوب معلومه که زیبایی را ملاک به انتخاب همسر میدانند
دلم صدبار مي گويد كه چشم از فتنه برهم نه [cheshmak]
دگر ره ديده مي افتد بر آن بالاي فتانم
به نظر من خوشکلی خوشبختی نمیاره ........در بیشتر جاها مشکلاتی هم به وجود میاره .هرکسی این عقیده داره که ملاک خوشکلی هست هم کوتاه بین و بدسلیقه هست واسه اینکه از بین این همه خصوصیت فقط یکی رو به عنوان مهمترین ملاک انتخاب میکنه این بدترین انتخاب هست که امیدوارم کسی اینجوری نباشه...
انسان ها فطرتا زیبا طلب هستند و همواره به دنبال زیبایی و کمال از جهات و در ابعاد مختلف می گردند .اما باید توجه نمود که زیبایی ،امری است نسبی نه مطلق ... ممکنه شخصی یا چیزی از نگاه فردی ،زیبا جلوه کنه اما از دید فرد دیگر ،کاملا معمولی محسوب بشه ... گر چه همان زیبایی ظاهر هم در صورت تکرر رویت ، عادی میشه و سایر فضایل اخلاقی چهره نمود تر و عینی تری به خودش می گیره . اما با همه ی این صحبت ها چهره فرد مقابل باید به دل طرف بشینه تا بتونه عمری رو در کنارش سپری کنه ...
"با زنان به خاطر زیبایی آنها ازدواج نکنید که چه بسا زیبایی آنها خوارشان سازد و با آنها به جهت ثروت شان ازدواج نکنید که چه بسا ثروت آنها سبب طغیان آنها می شود .
با زنان به خاطر دین و ایمان آنها ازدواج کنید ."
پیامبر اکرم"صلی الله علیه و آله"
کنزالعمال ، ح 44537
سلام دوستان.
به نظر من زیبایی میتونه مهم باشه البته در کنار اخلاق خوب . به نظر من چیزی که از زیبایی مهم تره شخصیته . اینکه دو نفر شخصیتشون به هم بخوره از زیبایی ظاهری مهم تره.
در ضمن زیبایی چهره میتونه بر اثر حوادث از بین بره. کسایی که به زیبایی بیش از حد توجه میکنن آدمای سطحی نگر و ساده ای هستند .
به امید اینکه همه ی مجردها با منطق همسر آیندشونو انتخاب کنن.
زیبایی صورت به همراه زیبایی سیرت ملاک اصلی باشد بدون زیبایی صورت داشتن زیباب سیرتت قابل قبول ولی بی زیبایی سیرت زیبای صور هیچ ارزشی ندارد
به نظر من ظاهر آدمها مهمه نه زیبایی ،یعنی دو تا انسان وقتی که می خوان باهم ازدواج کنند باید از ظاهر هم خوششون بیاد نه اینکه طرف حتما باید زیبا باشه یعنی تقریباً باید به هم بیان.
سلام به نظر من این شاخص نمیتونه شاخص اول و حیاتی برای انتخاب همسر باشه البته جزو شاخصهای اصلی میتواند باشد
از آنجائی که انسان همیشه رو به کمال هست و انتخاب زیبائی ها و گزینش این زیبائی ها هم در حال رشد و افزایش نیاز روحی و جسمی میباشد در نتیجه میتوان گفت که اگر تنها زیبائی ملاک انتخاب باشد به احتمال زیاد این گونه افراد با دیدن زیبائی ها دیگر و بهتر انتخاب خود را عوض کند و به سمت انتخاب دیگر برود.
به نظر بنده زیبائی برای انتخاب خوب میباشد ولی نباید ملاک اصلی باشد زیرا مشخص نمودن این مسئله که این انتخاب از روی هوا و هوس باشد یا از روی فکر کمی دشوار است که احتمال این موضوع برای نوع اول بسیار زیاد خواهد بود
با تشکر : محسنی
[tashvigh]
من با نظر آقا جمال کاملا موافقم ، زیبایی می تونه ملاک باشه ولی اصلی ترین ملاک نیست
به نظر من زیبایی سیرت بهتر از زیبایی صورت هست
خب چهره زیبا هم بی تاثیر نیست..
ما آدما در این اولین برخوردمون باهم..اولین چیزایی که در طرف مقابلمون میبینیم چهرهشه..یا آرامشی ک توی چهره طرفه ..صحبت کردن اونه..آرامشی که توی رفتارش هست..
در برخورد اول ما این موارد رو میبینیم وجذبش میشیم نه اصالتو دیانتشو...برای شناخت درست زمان لازمه
یکی از ملاک های ازدواج است
سلام بر دوستان عزیز
درسته که زیبای صورت ملاک نیست ولی بعضی مواقع پیش میاد که از اولین نگاه کسی رو بپسندی در آن حالت زیبای 80% رابط(علاقه) است[golrooz]
خيلي مهم كه نه ولي خب بالاخره تاثير گذاره.البته بستگي به خود طرف هم داره.مثلا اگه من زشت باشم نميتونم انتظار داشته باشم كه همسر خوشگلم تا آخر عمر باهام بمونه.مگه اينكه اخلاق فوق العاده اي داشته باشم كه اونم خب....همه كه خوش اخلاق نيستن!
و love god عزيز حرف شما وقتي درسته كه خودتم خيلي خوشگل باشي!
سلام خدمت دوستان
این ملاک لازم هست ولی کافی نیست باید هم جمال و هم کمال باه هم باشد چون تابلو تایک مدت زیبایی دارد و بعد از مدتی عادی می شود همسر هم چنین است
در طول زندگی کمال او به چشم می آید.
با تشکر[tafakor][shaad][shaad][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
زیبایی به لحظه ای بنده اصل باطنه و عشق... همین و تمام[golrooz]
زیبایی چیزمطلقی نیس زیبایی براهرکس تو وجود یکی معنی میشه
یعنی شاید یکی ازنظرمن زیباباشه ولی ازنگاه یکی دیگه اینطورنباشه
سلام به همگی
به به این موضوعو دوس دالم
زن گرفتن یکی هم برای ما زن بگیره
زیبایی
زیبایی از نظر من یه چیز میتونه باشه
اینکه برای من زیباست
فرضا من شخصی رو دوست دارم و پیش چشمای من فرشته است و خیلی زیبا در حالی که از دید تو خیلی هم زشت
برام مهم نیست که تو چی فکر میکنی
مهم اینه که من چی فکر میکنم
من بیشتر از خانومهایی خوشم میاد که پوشش و حجاب خودشون رو رعایت میکنن
یعنی در نظر من همیشه دختری زیباست که خودشو از دید پنهون میکنه نه خانومی که بیشتر خودشو نشون بده ( به کسی بر نخوره نظ شخصی بنده اس)
حالا زیبایی که گفتم ظاهری بودش
زیبایی میتونه درونی و قلبی باشه فردی که قلبش زیباست همیشه زیبا میمونه
باسلام.خیر بهترین ملاک نیست .چون زیبایی برای همه انسانها موقتی هست.ایمان واخلاق به نظرم بهترین ملاکه
سلام.چهره زیبا خوبه اما خدا به همه بندهاش نداده:پس زیبایی تنها ملاک نیست
خوش به حال اونایی که زیبا هستن!!
سلام دوست عزیز
خوبی خدا رو شکر
دوست عزیزم همونطور که از نظر بنده معلومه کی چی میخوام بگم
من از این حرف شما یه خورده دلگیر شدم
از اسم زیباتون معلومه که چالاک هم هستید[tashvigh]
ولی از این حرفتون تعجب
زیبایی از نظر هر شخصی فرق داره
شخصی که از نظر تو زیباست شاید به نظرمن زیبا نباشه و اینجا منظور هم برای ازدواج است مطمئن باش که وقتی شما از کسی خواستگاری میکنی یا در نظر تو زیباست
حالا دیگه لازم نیست بگید ( خوش بحال اونهایی که زیبا هستن)
همه ی آدمها زیبا هستن
49%
من خودم به شخصه به زیبایی و هیکل طرف مقابل خیلی اهمیت می دم اما ملاک اولم نیست.اما حداقل طرف باید به دلم بشینه...نکته بعدی اینکه هر کس باید دنبال کسی باشه که مثه خودشه...مثلا یه مرد زشت اگه با یه زن خوشگل ازدواج کنه نتیجه اش چیزی جز استرس و اینکه زنش مال بقیه باشه نیس...خودش هم احساس کوچیکی می کنه...به هر حال بحث خوبی بود
هرچیزی جای خودش ولی زیبایی ملاک همه چیز نیست. مهم طرز فکره. بقول یه شعر معروف : خشت اول گر نهد معمار کج تا سریا میرود دیوار کج
زیبایی به مساله نسبی،شاید یه نفر به نظر من زیبا باشه ولی به نظر کسی دیگه زیبا نباشه،و ملاک قرار دادن زیبایی برای انتخاب همسر صد در صد اشتباهه
اخلاقیات طرف مقابل باعث می شه که یک نفر ببه نظر آدم زیبا باشه،البته خوب یا بد بودن اخلاق اصلا مهم نیست،مهم اینکه هر دو طرف اخلاق همدیگرو قبول داشته باشن و شاید این باعث بشه که دو طرف عاشق همدیگه بشن
زیبای سیرت اصلا ربطی به زیبایی صورت نداره،چون شاید هر دو طرف آدم های بدی باشن ولی عاشق همدیگه باشن
مهمترین چیز اینکه هر دو طرف اخلاق همدیگه رو قبول داشته باشن،حالا این اخلاق می تونه خوب یا بد باشه
شما خیلی دارید آرمانی صحبت می کنید ولی اصلا اینطوری که شما فکر میکنید نیست
به نظر من این بهترین ملاک نیست چراکه زن و شوهر بیشتر با تفکرات و عقاید یکدیگر زندگی می کنند نه با صورت و شکل امّا میتونه ملاکی باشه.
به نظرم پاسخ این سوال کاملا مشخصه و نظر سنجی در این مورد بی معنی است .
اگر کسی بگه اصلا مهم نیست مگه میشه !؟
خوبه در کنار دیگر ملاک ها اما اولویت باید براش تعیین کرد به نظر من به لحاظ اولویت میتونه جزء اولویت های سوم یا چهارم باشه !
این نظر بنده است .
درود
bale man movafegham zibayi melak khoobi baraye entekhab hamsar ast
faghat inke zibayi ra chegoone tarif karde bashid
va agar kasi mashoogh khodash ra peyda konad dar har soorat ziba mibinad
(sry for fingilish chon type farsim fast nist)1
100% ketabe ziafate aflatoon ra motale konid besyar ziba dar morede eshgh neveshte sokhan gofteand
با سلام ...
به نظر من باید چهره طرفین تا حدودی متناسب هم باشه . ولی خوب نباید این موضوع اولین معیار باشه . [shaad]