پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
نمیشه یه قرارم جند قاره این ور تر بذارید؟[negaran]
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
پژواک
نمیشه یه قرارم جند قاره این ور تر بذارید؟[negaran]
قرار آنلاين ...[nishkhand]
سلام دوستان ما هم (s.golgol & e.einitabar ) آمدنی شدیم
دیگه فرقی نداره 5 شنبه یا جمعه در هرحال ما میایم [shaad][shaadi]sh_omomi94
سلام sh_omomi61
یعنی چی ؟ sh_dokhtar2 من که نمیتونم بیام یعنی بدون من برگزار میشه ؟ sh_omomi74
سلام
دوستان و کاربران عزیز توجه داشته باشن که این قرار ، قرار رسمی سایت هست که همه ساله در نمایشگاه کتاب گذاشته میشه.
البته از سال بعد سعی می کنیم مکانش رو به جای بهتری تغییر بدیم ( ان شاء الله )
لذا از تمامی دوستان تقاضا دارم اگر قصد آمدن دارن به همین قرار ملاقات می تونن بیان و سایر قرارهای اعلام شده در سایت توسط سایر کاربر معتبر نمی باشد و به زودی تاپیک های سایر قرار های ملاقات بین مدیران در سایت حذف خواهد شد.
همگی موفق باشید ...
آره دیگه فک کنم جمعه شد
آمار که اینطور نشون میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
اشانتیون حالا چی هست؟[tafakor][tafakor]
خب پس یعنی خودمون ناهار بخوریم بعدا بیام.....جوجه کباب هم بد فکری نیست...[nishkhand]توقع من که زیاد نیست....یعنی توقع زیاده[negaran]
[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
اشانتیوم![nishkhand] عبارت است از خودکار، دفترچه یادداشت و از همه مهم تر کارت سایت[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand] که روش نوشته Njavan (شبیه کارت ویزیت)[sootzadan][nishkhand][sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asghar2000
[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
اشانتیوم![nishkhand] عبارت است از خودکار، دفترچه یادداشت و از همه مهم تر کارت سایت[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand] که روش نوشته Njavan (شبیه کارت ویزیت)[sootzadan][nishkhand][sootzadan]
البته امسال قراره یه شیرینی هم آقا مصطفی اضافه کنه !
خودشون به ما قول دادن [sootzadan][sootzadan][sootzadan]
حالا این شیرینی چی هست رو من نمیدونم ؟! شایدم ناهار باشه [khanderiz]
من رای ندادم
خیلی زیاد دلم میخواد بیام ولی نمیتونم
آخه جیب خالی و پز عالی[khande]
من پنجشنبه خودم جلسه انجمن دانشگاه دارم
حالا نمیشه زود تر بود مثلا دوشنبه یا سه شنبه؟؟؟
باعرض پوزش من نمیتونم
آخه جلسه انجمن واسه من اجباری
به سلامتی دبیر انجمن هستم و کلی سخنرانی و ازین مزخرفات رو دارم[nadidan][khande]
برای همگی آرزوی موفقیت میکنم
راستی برای ماها که نیومدیم
عکس بگیرید
بعدا ماهم ببینیم [esteghbal][khejalat]