پاسخ : آموزش طراحی فیلتر دیجیتال میان نگذر(ناچ فیلتر) و پیاده سازی آن با میکرو کنترلر
سلام دوست من
از اینکه اطلاعات و یافته هاتون را روی سایت می گذارید بی نهایت قدر دانی می کنم. من رشتم برق یا الکترونیک نیست در زمینه ژئوفیزیک کار می کنم به فیلتر احتیاج داشتم. از برخی متون علمی استخراج کردم که برای فیلتر دیتاهام باید از فیلترهای ناچ، تصحیح خط مبنا و روش فیلتر کردن موجک استفاده کنم البته یک نفر هم بهم روشی به نام الگوریتم سمپل برداری را پیشنهاد داد که سر در نیاوردم. تورو خدا بهم کمک کنید تا بتونم فیلترهام را طراحی کنم اگه در مورد هر کدوم از این فیلترها بهم کمک کنید خیلی ممنون می شم. منتظر پاسختون هستم. اگه میشه بهم ایمیل هم بزنید تا برخی فایل های مورد نیاز را براتون میل کنم.[golrooz] ممنونم
geoengineering_reza@yahoo.com
پاسخ : آموزش طراحی فیلتر دیجیتال میان نگذر(ناچ فیلتر) و پیاده سازی آن با میکرو کنترلر
عزیزم خیلی بزرگواری که از حاصل زحماتت گذاشتی تا ما هم استفاده کنیم
انشاالله همیشه شاد باشی
[tashvigh][golrooz]
سلام
مرسی واسه توضیحات عالیتون
[tashvigh]
ولی لینکهای فایلهای ورد کار نمیکنه
[gerye]
جالب بود مرسی[tashvigh][tashvigh][golrooz]
سلام به خاطر مطلب مفیدی که گذاشتین تشکر میکنم .ازتون یه خواهشی داشتم موضوع پروژه من طراحی یک فیلتر فعال پایین گذر مرتبه 5 هستش که متاسفانه از تقریب هاش هیچی نمیدونم میشه لطف کنین در قسمت تقریب باترورث کمکم کنید؟
slm golam mer30[golrooz]
khily khob bod